Vorig jaar al was de Asiat-site het decor van tal van zomerse activiteiten.
Volledig scherm
Vorig jaar al was de Asiat-site het decor van tal van zomerse activiteiten. © Dieter Nijs

Asiat-site opnieuw decor van zomerse activiteiten, dit jaar in een coronaproof jasje

Voor het tweede jaar op een rij wordt de Asiat-site in Vilvoorde, een voormalige legerkazerne, het decor van tal van zomerse activiteiten. Het zomerprogramma, met onder meer optredens, films, luistersessies en zelfs een restaurant, is volledig coronaproof.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 1. Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolleycenter Vilvoorde gaat voor nieuw elan
  PREMIUM
  vilvoorde

  Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolley­cen­ter Vilvoorde gaat voor nieuw elan

  Het Eurovolleycenter in Vilvoorde moet meer worden dan een Volleybalcentrum. Bedrijven zijn meer dan ooit welkom en jongeren krijgen kansen, terwijl de vernieuwing van de infrastructuur een stevige boost krijgt. Een hele boterham dus. En als toppunt kan je als jonge uitbater zomaar even de sportbar winnen. “De leuze een gezonde geest in een gezond lichaam moet hier centraal staan. Tegelijk willen we ontwikkelingsmogelijkheden en kansen bieden aan jonge mensen.”