Paardenmest langs de Keelvoetweg in Koningslo
Volledig scherm
Paardenmest langs de Keelvoetweg in Koningslo © repro Marc Baert

Als de mesthoop overloopt... “De zoveelste milieuovertreding”

VilvoordeDe bewoners van de Keelstraat in Vilvoorde zijn de hoop paardenmest beu. De achterburen werden al meermaals op de vingers getikt voor het ophopen van de paardenmest op minder dan 100 meter van woningen en de milieuovertreding die ze hiermee begaan.

 1. Gekibbel om de sjerp, een verloren schepenambt en nu onbestuurbaar: impasse bij CD&V duwt Machelen helemaal in politieke crisis
  PREMIUM
  Machelen

  Gekibbel om de sjerp, een verloren schepen­ambt en nu onbestuur­baar: impasse bij CD&V duwt Machelen helemaal in politieke crisis

  De Vlaams-Brabantse gemeente Machelen moet iets meer dan twee jaar na de verkiezingen op zoek naar een nieuwe meerderheid. Dinsdag werd de gemeente immers onbestuurbaar verklaard. Het gevolg van interne strubbelingen binnen CD&V – onder meer om de sjerp. Coalitiepartner N-VA was de “kleutertuin” beu en stemde mee met de oppositie, die de onbestuurbaarheid op de agenda zette. Maar wat nu?
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch