Serine Ayari is vaste host voor Nuff Said in Vilvoorde
Volledig scherm
Serine Ayari is vaste host voor Nuff Said in Vilvoorde © VIER

Alex Agnew bijt spits af bij Nuff Said Vilvoorde. Serine Ayari is vaste host

vilvoordeVilvoorde haalt Nuff Said naar naar de Zennestad. Bekende en onbekende comedians die op een avond samenkomen, muzikale begeleiding krijgen en een vaste host hebben. Dat is wat je mag verwachten. En wie kan die rol beter op zich nemen dan onze eigen Vilvoordse comedy woman: Serine Ayari? 

 1. Eerste spadesteek voor ‘De Heerenhuizen’ in Vilvoorde: “Wonen en werken in pand dat charme en luxe uitstraalt”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Eerste spadesteek voor ‘De Heerenhui­zen’ in Vilvoorde: “Wonen en werken in pand dat charme en luxe uitstraalt”

  De renovatie van De Heerenhuizen in de Witherenstraat is gestart. Projectontwikkelaar Imoya en burgemeester Hans Bonte staken dinsdag de eerste spade in de grond. “We hebben bij Imoya een hart voor panden met karakter en een verhaal. De opvallende gevel blijft staan en krijgt een grondige renovatiebeurt.” Achter de gevel komen tien nieuwe lofts, kantoren en een stadstuin.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.