Op- en afrittencomplex Vilvoorde - Werken aan de Ring, De Werkvennootschap past aan.
Volledig scherm
Op- en afrittencomplex Vilvoorde - Werken aan de Ring, De Werkvennootschap past aan. © Marc Baert

Afrit Vilvoorde op binnenring opnieuw open

vilvoordeAfrit Vilvoorde op de binnenring rond Brussel is sinds enkele dagen weer open. Hij ging enkele weken dicht voor de komst van de vliegende fietsbrug in Vilvoorde.

 1. Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen spelen ‘kleine Rapunzel' in familiemusical

  Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen spelen ‘kleine Rapunzel' in familiemu­si­cal

  In maart en april trekt Deep Bridge naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Trixxo Theater in Hasselt en het Capitole in Gent met de familiemusical ‘Rapunzel’. Voor Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen beloven het spannende tijden te worden, want zij mogen de komende weken afwisselend in de huid kruipen van ‘kleine Rapunzel’.
  Grimbergen
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.