Van winterse BBQ tot klimmen met het gezin. Actieve en gezellige workshops om de herfst mee door te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Van winterse BBQ tot klimmen met het gezin. Actieve en gezellige workshops om de herfst mee door te komen. © Steven Richardson

9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklimmen tot winterbarbecue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur

halle, vilvoorde, tervuren, grimbergen, kapelle-op-den-bosDe temperatuur begint weer te dalen en we weten: de zomer ligt bijna achter ons. Boomblaadjes beginnen te kleuren. Het duister valt sneller, Halloween staat voor de deur en we beginnen stilaan te snakken naar warme dekentjes en cosy in de zetel kruipen met een lekkere pot thee. Maar er is zo veel meer dan dat! Dus lijsten wij een aantal leuke workshops op om je de juiste inspiratie te geven om er op uit te trekken. Zo beleef je een leuke dag alleen, met je gezin of ben je even kinderloos door de leuke workshops waar je hen enkele uren plezier mee bezorgd. Van boomklimmen met het hele gezin tot kaarten drukken met een pastapers, jawel. Het zit er allemaal tussen. Dus kom uit die luie zetel en geniet van deze herfstworkshops. 

  1. Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietregeling: “Hoge tevredenheid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”
    Vilvoorde Zemst Machelen Meise Londerzeel Zaventem Wezembeek-Oppem Steenokkerzeel Kampenhout Wezembeek-Oppem Kraainem

    Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietre­ge­ling: “Hoge tevreden­heid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”

    Intercommunales Interza en Incovo blikken na elf maanden terug op hun eerste ervaring met het nieuwe systeem inzake afvalkrediet. “Voor het eerst kreeg elk gezin 25 euro aan krediet per jaar voor recycleerbaar afval dat ze gesorteerd bij ons binnenbrengen”, zegt directeur Jan Buysse. “97% van de gezinnen kwam toe met dat krediet.”