illustratie - De Lijn
Volledig scherm
illustratie - De Lijn © Photo News

600 aangeworven chauffeurs moeten dienstverlening De Lijn na kerstvakantie weer op spoor krijgen

De Lijn kon in 2019 wel 600 nieuwe chauffeurs aanwerven. Dat zou na de kerstvakantie een positieve invloed moeten hebben. “We hopen dat de normale dienstverlening dan hervat kan worden”, laat perswoordvoerster Ine Pieters weten.

0 reacties

 1. Elke en Lore openen hELLO Food Concept Store onderaan nieuw serviceflatcomplex: “Hier had Steenokkerzeel nood aan”
  Steenokkerzeel

  Elke en Lore openen hELLO Food Concept Store onderaan nieuw service­flat­com­plex: “Hier had Steenokker­zeel nood aan”

  In het gloednieuwe assistentiewoningencomplex in de Mulslaan in Steenokkerzeel hebben de Melsbroekse Elke Beyls en de Eppegemse Lore Claeys begin deze week hun hELLO Food Concept Store geopend. Op de gelijkvloerse verdieping kan u er terecht voor een afhaal ontbijt of lunch, maar ook voor heel wat lokale producten. “En zodra het mag, openen we ook het horecagedeelte.”
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 3. Veronique (56) onderging dubbele longtransplantatie en kijkt al maanden uit naar coronavaccin: “Ik weende van woede toen ik de uitnodiging las”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Veronique (56) onderging dubbele longtrans­plan­ta­tie en kijkt al maanden uit naar coronavac­cin: “Ik weende van woede toen ik de uitnodi­ging las”

  Vijf jaar geleden onderging Veronique Lombaerts (56) uit Beigem een dubbele longtransplantatie. Ze is een zware risicopatiënt en is het cruciaal dat ze haar nieuwe longen zo gezond mogelijk houdt. Ze telt dan ook al maanden af naar het coronavaccin, en is deze maand eindelijk aan de beurt, maar het (juiste) prikje krijgen loopt veel minder vlot dan gedacht. “Er werden zo’n fijne beloftes gedaan over de voorrang die risicopatiënten zouden krijgen, maar daar is niet veel van in huis gekomen.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm