Belga
Volledig scherm
© Belga

156 leerlingen nog niet zeker van schoolbank volgend schooljaar

Voor de ouders van 156 kinderen in en rond Machelen, Vilvoorde en Grimbergen is het nog enkele weken bang afwachten of ze wel een plaats voor hun oogappels in één van de secundaire scholen kunnen bemachtigen. 828 ouders zijn wel al zeker dat hun kinderen volgend schooljaar op een schoolbank in Vilvoorde, Machelen of Grimbergen terecht kan.

2 reacties

 • Elke Sanders

  2 jaar geleden
  Beste heer De Ro, Op 14 februari staat u te blinken in de krant om de aanmeldingsprocedure te verdedigen. Vandaag merk ik u niet op en verschuilt u zich achter het LOP. U weet zelf wel dat u deze aanmeldprocedure heeft doorgedrukt. Voert u nu campagne als onderwijsdeskundige op de kap van 974 kinderen en zijn er 156 kinderen slachtoffer van dit haantjesgedrag? Ik ben ontgoocheld.
 • Ben De Blocq

  2 jaar geleden
  Dank u wel Jo, door u systeem heb u de deur nog meer open gezet voor kinderen die niet van Vilvoorde zijn, Kinderen uit Brussel of Mechelen kunnen zich nu gemakkelijker aanmelden vanuit hun luie stoel.Hierdoor kan ik nu op zoek gaan naar een school met vrije plaatsen waar ze moderne aanbieden. Voort staat er ook dat ze iedereen gelijke kansen willen geven, waarom zijn er dan nog indicator leerlingen die voorrang krijgen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"