Burgemeester Hans Bonte mocht zelfs het officiële lintje voor de opening doorknippen.
Volledig scherm
Burgemeester Hans Bonte mocht zelfs het officiële lintje voor de opening doorknippen. © rv

12-jarige Arno maakt kunstwerk van koeltorens op Asiat-site

De jonge Vilvoordenaar Arno Vandermarliere (12) kwam dinsdagnamiddag langs op het stadhuis om een kunstwerk voor te stellen dat hij zelf heeft gemaakt. De jongen, die graag knutselt, heeft de fameuze koeltorens, die de skyline van Vilvoorde domineren, helemaal nagemaakt tot in detail.

0 reacties

 1. Man drinkt uitzonderlijk een glas om de geboorte van zijn kleinkind te vieren en loopt tegen de lamp: “Ik drink nooit, maar ik had geen sigaretten meer”
  Vilvoorde

  Man drinkt uitzonder­lijk een glas om de geboorte van zijn kleinkind te vieren en loopt tegen de lamp: “Ik drink nooit, maar ik had geen sigaretten meer”

  F.S. had net heugelijk nieuws gekregen. Zijn dochter was bevallen en voor deze speciale gelegenheid dronk hij in het ziekenhuis een glas op de gezondheid van zijn kleinkind. Hij beweert in de politierechtbank dat hij anders nooit drinkt. “Het is geen excuus, maar ik had geen sigaretten meer”, verklaart hij. Vervolgens kroop hij achter het stuur en werd hij tegengehouden in Ternat. Daar bleek uit een ademtest dat hij te veel had gedronken.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.