jobbeurs in Kruitfabriek
Volledig scherm
jobbeurs in Kruitfabriek © Baert Marc

1.500 bezoekers op jobbeurs voor de luchthaven

1.500 mensen zakten maandag af naar de Kruitfabriek voor een grote jobbeurs voor luchthavenjobs. Ze konden er kennis maken met de werkgevers of advies inwinnen over opleidingen.

0 reacties

 1. Provincie bereikt geen consensus over gascentrale Vilvoorde: vergunning voor tweede keer geweigerd
  Vilvoorde

  Provincie bereikt geen consensus over gascentra­le Vilvoorde: vergunning voor tweede keer geweigerd

  Engie krijgt opnieuw geen vergunning van de provincie Vlaams-Brabant voor de bouw van een gascentrale in Vilvoorde. De twee N-VA-gedeputeerden Bart Nevens en Gunther Coppens stemden tegen, terwijl Ann Schevenels (Open Vld) en Tom Dehaene (CD&V) voor stemden. Omdat er geen consensus bereikt werd, krijgt Engie Electrabel geen vergunning. De bal ligt opnieuw in het kamp van minister Demir (N-VA).
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.