Op de foto vlnr: Michel Verhoeven (Kolmont), Beatrys Lambie (Antea Group), Leen Pieyns (Styfhals architecten), Frederik Verstraete (ReLife), burgemeester Hans Bonte, Matthieu Hendrickx (Exie) en Filip Grillet (Sureal) op de site Akzo Nobel. Op het terrein worden 1,5 miljoen hennepplanten geplant die later als isolatiemateriaal zullen dienen voor een nieuwbouwproject.
Volledig scherm
Op de foto vlnr: Michel Verhoeven (Kolmont), Beatrys Lambie (Antea Group), Leen Pieyns (Styfhals architecten), Frederik Verstraete (ReLife), burgemeester Hans Bonte, Matthieu Hendrickx (Exie) en Filip Grillet (Sureal) op de site Akzo Nobel. Op het terrein worden 1,5 miljoen hennepplanten geplant die later als isolatiemateriaal zullen dienen voor een nieuwbouwproject. © repro Marc Baert

1,5 miljoen hennepplanten ingezaaid op ‘De Levis’, oogst wordt gebruikt als isolatiemateriaal voor nieuwbouwproject ‘De Perken’

vilvoorde‘De Levis’, een braakliggende site van anderhalve hectare groot in Vilvoorde, krijgt een duurzame toekomst. Op de site komt nieuwbouwproject ‘De Perken’, maar in afwachting van de goedkeuring worden er eerst 1,5 miljoen hennepplanten geplant. De oogst zal gebruikt worden om er isolatiemateriaal en bier van te maken.

  1. Fien Callens start met de Belgische selectie aan het WK volleybal: “Veel motivatie en engagement bij de Young Yellow Tigers”
    volleybal vrouwen

    Fien Callens start met de Belgische selectie aan het WK volleybal: “Veel motivatie en engagement bij de Young Yellow Tigers”

    Fien Callens is niet alleen trainer-coach van VC Oudegem, zij is ook de sportieve eindverantwoordelijke van de Young Yellow Tigers. TopVolley Belgium is erin geslaagd om samen met de Nederlandse Volleybalbond de organisatie van de wereldkampioenschappen voor meisjes U20 naar de ‘Lage Landen’ te halen. In sporthal De Lange Munte van Kortrijk en in het Topsportcentrum van Rotterdam gaan de beloftevolle volleybalsters van 9 tot 18 juli de strijd aan met de wereldtop.