Op de foto vlnr: Michel Verhoeven (Kolmont), Beatrys Lambie (Antea Group), Leen Pieyns (Styfhals architecten), Frederik Verstraete (ReLife), burgemeester Hans Bonte, Matthieu Hendrickx (Exie) en Filip Grillet (Sureal) op de site Akzo Nobel. Op het terrein worden 1,5 miljoen hennepplanten geplant die later als isolatiemateriaal zullen dienen voor een nieuwbouwproject.
Volledig scherm
Op de foto vlnr: Michel Verhoeven (Kolmont), Beatrys Lambie (Antea Group), Leen Pieyns (Styfhals architecten), Frederik Verstraete (ReLife), burgemeester Hans Bonte, Matthieu Hendrickx (Exie) en Filip Grillet (Sureal) op de site Akzo Nobel. Op het terrein worden 1,5 miljoen hennepplanten geplant die later als isolatiemateriaal zullen dienen voor een nieuwbouwproject. © repro Marc Baert

1,5 miljoen hennepplanten ingezaaid op ‘De Levis’, oogst wordt gebruikt als isolatiemateriaal voor nieuwbouwproject ‘De Perken’

vilvoorde‘De Levis’, een braakliggende site van anderhalve hectare groot in Vilvoorde, krijgt een duurzame toekomst. Op de site komt nieuwbouwproject ‘De Perken’, maar in afwachting van de goedkeuring worden er eerst 1,5 miljoen hennepplanten geplant. De oogst zal gebruikt worden om er isolatiemateriaal en bier van te maken.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.