Sport

Sport

Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster

Yannick Carrasco, op zoek naar de ideale positie

“Carrasco zal goed zijn op het EK.” Marc Degryse dient niet meer overtuigd te worden. Een halfuur mocht onze huisanalist in het hoofd van Yannick Carrasco (27) kijken. “Aan alles voel je dat hij goed in z’n vel zit. Carrasco straalt rust, vertrouwen én honger uit.” Vamos.

Kevin De Bruyne, Duivel en family man

VTM NIEUWS had een exclusief en uitgebreid gesprek met Kevin De Bruyne (30). De dirigent van de Rode Duivels en Manchester City vertelt in het voetbalcentrum van Tubeke onder meer over de druk die al dan niet bestaat om de Nations League te winnen, het verliezen van de Champions League-finale en de niet al te grote ontgoocheling na de uitschakeling op het EK tegen Italië, een match die hij achteraf bekeken liever niet gespeeld had.

Ik ben Remco

Dichter in z’n wiel raakt niemand. HLN en VTM pakken uit met een exclusieve docureeks over wielerfenomeen Remco Evenepoel (20). Zijn voorbereidingen, koersen, de steun van zijn familie en de obstakels die hij op zijn succespad treft: alles komt aan bod. Met de Giro als climax.

WOUT: waar een wil is

Een unieke blik achter de schermen in het leven van wielrenner Wout van Aert, die dit jaar een topjaar kende op de weg met onder meer winst in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo.

Youri Tielemans: leider van de toekomst

Youri Tielemans, kapitein van de jonge generatie Belgen, praat vrijuit over de komende interlands en de toekomst van de Rode Duivels.

Roberto Martínez: trainer, optimist en realist

De bondscoach van de Rode Duivels spreekt tijdens de Nations League-break zijn vertrouwen uit in zijn team en de werking van de voetbalbond. "Het talent in België zal blijven komen. Ik ben ervan overtuigd dat de Rode Duivels de komende zeven jaar nog een groot toernooi kunnen winnen", zegt Martínez in een exclusief interview met VTM-analist Gilles De Bilde.