NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

YouTube-sensatie PewDiePie rondt kaap 100 miljoen abonnees

100 miljoen abonnees heeft ie, de Zweedse YouTube-sensatie PewDiePie. Dat heeft nog niemand hem voorgedaan. PewDiePie is 29 en post al negen jaar video's waarin hij gamet, en ongezouten - soms controversiële - commentaren op de wereld loslaat.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

25 Phoebe-lookalikes zingen 'Smelly Cat'

25 Phoebe-lookalikes zijn in new York samengekomen voor de 25ste verjaardag van Friends. Ze zingen allemaal samen het populaire nummer 'Smelly Cat'. Dat nummer wordt in de serie gezongen door Phoebe Buffay ofwel actrice Lisa Kudrow.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Vrouw met extreem schoonheidsideaal: 3x grotere lippen

De Bulgaarse Andrea Emilova Ivanova (22) heeft een wel heel extreem schoonheidsideaal. Haar lippen zijn drie keer groter dan ze oorspronkelijk waren. “Ik heb er sinds mijn jeugd van gedroomd om ooit een grote mond te hebben. Nu ik volwassen ben, heb ik er eindelijk iets aan kunnen doen.” Het verschil met hoe ze er vroeger uitzag is merkwaardig. Op sociale media krijgt ze dan ook heel veel commentaar. Andrea: "De meningen van anderen over mijn uiterlijk zijn niet relevant. Mijn lippen waren echt te klein. Ik zag dat als een fysieke beperking."

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Andy Peelman: “Het is zot hoe hard mensen kunnen zijn”

Nadat Andy Peelman eerder deze week in ‘De Meeloper’, de podcast van Qmusic-dj Sam De Bruyn, vertelde dat hij zijn pasgeboren dochter Feline (nog) niet graag ziet, werd de Buurtpolitie-acteur even kop van jut.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Onze redactrice trof een slechtgezinde Joaquin Phoenix

De hoofdrolspeler in 'Joker' is niet altijd even goedlachs.

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Erik Van Looy doet er nog drie seizoenen bij

Dit najaar starten de uitzendingen van De Slimste Mens Ter Wereld. Het is dit jaar al het zeventiende seizoen met Erik Van Looy als presentator. Daar doet hij er met veel plezier nog drie bij.

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom Maggie De Block géén sms stuurde voor Pia

De ouders van baby Pia hebben haar expliciet niet bedankt en volgens zowat alle oppositiepartijen trad ze niet hard genoeg op tegen farmabedrijf Novartis. Nochtans is minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) even verbolgen als de rest van het land over het feit dat een firma 1,9 miljoen euro durft te vragen voor een geneesmiddel. “Ik mis maatschappelijk engagement bij de farmasector.”

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Parachutisten herdenken 75 jaar bevrijding WOII

Ruim duizend parachutisten hebben de luchtlandigen nagedaan die 75 jaar geleden het begin van de Slag om Arnhem inluidden. De slag om Arnhem was onderdeel van de bevrijdingsoperatie Market Garden tijdens WOII. De geallieerden verloren de slag en Arnhem werd een slagveld.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Oktoberfeesten van start in München

Beieren is klaar voor de Oktoberfeesten. Om 12 uur slaat de burgemeester van München het eerste vat bier aan, en daarna mag ook het massaal toegestroomde publiek de dorst lessen.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Nepfoto van afval gaat viraal

Tegenstanders van klimaatbetogers hebben gisteren een nepfoto verspreid om demonstranten in de Australische stad Sydney in een kwaad daglicht te stellen. Dat meldt onder andere The Guardian. De foto die verspreid werd door lobbyisten voor kolen, stamt niet uit Sydney maar uit Londen en werd reeds genomen in april.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Bijzondere zebra op Afrikaanse savanne

Een gids in het Keniaanse natuurreservaat Masai Mara heeft een wel erg bijzonder zebraveulen gespot tijdens een van zijn uitstappen. In plaats van zwart met witte strepen was het kleine dier bruin met witte stippen. En dat zou het resultaat zijn van een zeldzame afwijking.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Zelfverdedigingscursus door schoonvader Julie Van Espen

Peter Huyge geeft vanaf oktober een cursus zelfverdediging op de Universiteit van Antwerpen. Het idee ontstond na de moord op Julie Van Espen, de vriendin van zijn zoon. Met het project 'Pioen' wil hij vrouwen aanleren hoe ze zichzelf kunnen verdedigen wanneer ze worden aangevallen. Zo wil hij een negatief punt omzetten in iets positiefs.

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

Onze analisten hebben weinig hoop voor Anderlecht

Het is weer eens Club-Anderlecht. En wéér is de klassieker van ons voetbal veelbesproken. Marc Degryse doet zijn duit in het zakje. Déjà-vu: ook dit verhaal begint en eindigt bij Vincent Kompany.

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Nacer Chadli: "Wij zijn niet kansloos tegen Club Brugge"

Zondag trekt Anderlecht met amper 5 op 21 naar Club Brugge, toch wel een van de ploegen in vorm. Om niet helemaal onderaan het klassement te bengelen, moet paars-wit dus winnen. Volgens Nacer Chadli is die kans niet onbestaande. Adrien Trebel, die in de zomer mocht vertrekken, kan misschien wel redder in nood spelen. Hij deed afgelopen week ritme op bij de beloften van Anderlecht. Voor Vincent Kompany komt de wedstrijd tegen Club wellicht nog te vroeg.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Vincent Kompany nog niet speelklaar

Volgens Anderlecht-coach Simon Davies is Vincent Kompany nog niet speelklaar. Dat zei hij tijdens de persconferentie. Kompany staat zondag waarschijnlijk dus niet op het veld tegen Club Brugge. “Hij is op de goeie weg, maar voor dit weekend lijkt het mij te vroeg”, zei Davies.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Romelu Lukaku bekvecht met ploegmaat Brozovic

In de visbokaal Milaan komt alles naar buiten. Vandaag te lezen in de Gazzetta dello Sport: de harde woorden die dinsdag in de kleedkamer vielen tussen Romelu Lukaku en Marcelo Brozovic. Bekvechterij tussen twee sterke karakters en winnaars, maar de woordenwisseling is ondertussen alweer bijgelegd.

NIEUW
03:35
Geselecteerd Speelt nu af

Club begint met een gelijkspel aan CL-campagne

Zonde. De kansen waren er, de goals ontbraken. Club laat na zich te belonen na een volwassen match. Voordeel Galatasaray in de strijd om de derde plaats.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Ex-voetballer Fernando Ricksen verliest de strijd tegen ALS

Fernando Ricksen is vandaag op 43-jarige leeftijd overleden. De oud-voetballer leed sinds 2013 aan de spierziekte ALS. Ricksen begon zijn carrière bij Fortuna Sittard en speelde daarna voor AZ, Glasgow Rangers, Zenit Sint-Petersburg en nogmaals Fortuna Sittard. Hij kwam twaalf keer voor Oranje uit.

NIEUW
07:40
Geselecteerd Speelt nu af

Koen en Laura keren de beslissing van de jury om

Younes Ghezzal komt zijn eigen record freestyle voetbal verbreken. Zijn doel is om de bal meer 100 keer in de lucht te houden binnen de minuut. Hij geraakt helaas maar tot 93 en de jury is verdeeld. Het verdict is twee Ja's en twee Nee's, niet genoeg om door te gaan naar de studioshows. Younes vertrekt teleurgesteld naar huis. Wat hij niet weet, is dat Koen en Laura helemaal onder de indruk zijn backstage. Ze zijn het niet eens met de jury en bedenken dat er maar 1 ding op zit om deze situatie om te keren: hun Golden Buzzer uitdelen. Alleen, waar is Junes? Ze moeten de achtervolging inzetten om hem te gaan zoeken.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Koen en Laura geven golden buzzer maar de act is spoorloos

De presentatoren van het VTM-programma 'Belgium's Got Talent', Koen Wauters en Laura Tesoro, willen in de aflevering van vanavond hun golden buzzer aan een act geven maar die is spoorloos. In de coulissen beseffen de twee dat er maar één missie is : de act opsporen en zo toch de Golden Buzzer bezorgen. De act waaraan Laura en Koen hun Golden Buzzer geven, kan je vanavond zien in de aflevering van van 'Belgium's Got talent' om 20.40u bij vtm.

NIEUW
01:22
Geselecteerd Speelt nu af

De Buurtpolitie: Barry neergeschoten bij Koen thuis!

Koen en Lotte krijgen een oproep binnen dat er iets aan de hand is bij Koen thuis. Bij aankomst ontdekken ze niet alleen dat er ingebroken is, maar ook dat Barry beschoten is. Terwijl Koen zijn beste vriend meteen naar de dierenarts brengt, gaat Lotte op zoek naar sporen van de daders.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Expeditie Pairi Daiza: een witte tijger met veel geduld

De witte tijgers in Pairi Daiza hebben een nieuw speeltje dat ze niet graag loslaten.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

BREAKING: Jonas breekt 't kot af bij Wat een jaar

Jonas breekt het decor van Wat een Jaar af.

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

SPEKTAKEL! Rappende Koen Wauters wint een reis naar Spanje

Koen Wauters rapt Rapper's Delight en kent 39 jaar later nog steeds de volledige tekst.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe kunnen sommige dieren zo goed op ijs lopen?

Voor de mens is het nogal moeilijk overeind te blijven op ijs, maar sommige dieren zijn er voor gemaakt. Waardoor kunnen zij wel met gemak over ijs lopen?

NIEUW
02:18
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe kunnen honden zo hoog springen?

Honden zijn goede springers. Maar wat is de wetenschappelijke verklaring voor hun kunsten?

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

NIEUW
02:37
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is hoe dieren blijven drijven

Waardoor zijn sommige dieren zoveel beter in drijven dan wij? Eenden en otters blinken er in uit, maar varkens en honden moeten wat meer moeite doen om boven water te blijven. Hoe komt dat?

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Deze Duitse herdershond kampt met extreme angsten

De Duitse Herder Rusty wordt enorm onrustig wanneer zijn baasjes in het zwembad gaan. Cesar leert de hond dat ze niet bang hoeft te zijn voor het zwembad en leert haar erin te zwemmen.

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom is het zo moeilijk een drone uit de lucht te halen?

Een drone hebben is tegenwoordig vrij normaal, maar er een uit de lucht halen is moeilijker dan je denkt.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Zedde mee? Met Kamal Kharmach! | Maarten & Dorothee

Kamal

NIEUW
06:02
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik heb die pesterijen omgezet in iets positiefs"

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:46
Geselecteerd Speelt nu af

Snelle - Reünie | Live bij Q

Snelle - Reünie

NIEUW
04:55
Geselecteerd Speelt nu af

"Het is ongelooflijk mooi om te zien hoeveel steun er is"

Mama Pia

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Suzan en Freek - Mee Naar Boven (Niels Destadsbader cover)

Uploaded by MyChannels

NIEUW
67:22
Geselecteerd Speelt nu af

De 10 meest gegoogelde vragen over Tim Van Aelst

De 10 meest gegoogelde vragen over Tim Van Aelst

NIEUW
03:59
Geselecteerd Speelt nu af

James Brown kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
04:27
Geselecteerd Speelt nu af

Elvis kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

De rol van 'Marcske' kostte Herman bijna het leven

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over ambitie

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij: Erwin Deckers over opnieuw radio maken

Ken jij de podcast van Sven & Anke al? 'Het leven begint bij 40', een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben. In deze nieuwe aflevering van 'Het Leven Begint Bij 40' vertelt ex - DPG Media - topman en creatieve radiomaker Erwin Deckers o.a. over zijn beslissing om te stoppen bij DPG Media, over de combinatie van werk en gezin, over asociaal zijn en over nieuwe deuren die open gaan.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over werk-gezin combo

Ken jij de podcast van Sven & Anke al? 'Het leven begint bij 40', een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben. In deze nieuwe aflevering van 'Het Leven Begint Bij 40' vertelt ex - DPG Media - topman en creatieve radiomaker Erwin Deckers o.a. over zijn beslissing om te stoppen bij DPG Media, over de combinatie van werk en gezin, over asociaal zijn en over nieuwe deuren die open gaan.

Gaming

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Ledematen vliegen in het rond in lanceertrailer The Surge 2

Op 24 september verschijnt The Surge 2, een actie-rpg die zich afspeelt in een grimmige, dystopische scifiwereld. Spelers bouwen hun eigen personages waarmee ze zich dan kunnen uitleven in hardcore lijf-aan-lijfgevechten. Hakken staat centraal, meer bepaald met betrekking tot ledematen van tegenstanders.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe Terminator-game vindt plaats 30 jaar na Judgement Day

Liefhebbers van de Terminator-films kunnen vanaf 15 november aan de slag in een nieuwe game van ontwikkelaar Teyon. Het verhaal van de singleplayershooter is gebaseerd op de eerste twee films en het speelt zich af in post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgment Day. Je speelt een soldaat die het doelwit wordt van de griezelige robots van Skynet.

NIEUW
05:18
Geselecteerd Speelt nu af

Lil’ Wayne sukkelt erop los in grappige reclame voor game

Ubisoft trekt alle registers open voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, een shootergame die verschijnt op 4 oktober. Het gamesbedrijf lanceert een geinige live-actiontrailer voor de game met rapper Lil' Wayne die zijn medespelers meer hindert dan helpt. Samen met de video, die werd geregisseerd door David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Deadpool 2), kondigt de gamegigant de open bèta aan, die loopt van 26 tot 29 september.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Zo zien de legodino's eruit in Lego Jurassic World

In de game Lego Jurassic World is alles gemaakt uit de bekende speelgoedblokjes, inclusief de dino's! De game bevat scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World in Lego-vorm. De game is al een paar jaar oud maar verschijnt nu mét alle uitbreidingen ook voor de Nintendo Switch.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe Xbox verschijnt in 2020 mét Master Chief

Microsoft kondigt de opvolger van de huidige Xbox-generatie aan op de E3-conferentie in Los Angeles. Halo Infinite wordt de eerste game die volgend jaar verschijnt voor de nieuwe spelcomputer met de codenaam Project Scarlett. Opmerkelijk: het toestel zal ook "alle games van alle voorgaande Xbox-consoles afspelen".

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Eden Hazard schittert op de cover van FIFA 2020

Eden Hazard is samen met Virgil van Dijk het gezicht op de cover van ’s werelds meest verkochte computerspel FIFA 2020.