NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Wat als de Sint écht van Spanje was?

...dan zou een bezoek van de goedheilig man er net iets anders uitzien.

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

Nicholas laat Bart De Wever met mond vol tanden achter

Nicholas gaat op bezoek bij de burgemeester van Antwerpen en laat Bart De Wever met mond vol tanden achter.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Familie: Zo schoot Mieke Lars neer

Familie: Mieke legt eindelijk aan Niko & Jan uit hoe de avond waarop Lars werd neergeschoten verliep.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Goedele ontdekt met dochters seksuele voorlichting uit 1975!

Goedele ontdekt met dochters seksuele voorlichting uit 1975!

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Bejaarde versie Jens presenteert 'Hoe zal ik het zeggen?'

Hoe zal ik het zeggen?: In deze laatste aflevering van 'Hoe zal ik het zeggen?' wordt de presentatie verzorgd door de bejaarde versie van Jens Dendoncker

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

De Luizenmoeder: Geen warm ontvangst voor de nieuwe ouders

De Luizenmoeder: Bij het begin van het nieuwe schooljaar verwelkomen we ook een nieuw gezin in basisschool De Akker. Zij krijgen echter geen warm welkom.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Senaat keurt kandidatuur van Zakia Khattabi als rechter af

De Senaat heeft de kandidatuur van Ecolo-Kamerlid Zakia Khattabi als rechter in het Grondwettelijk Hof ook in de tweede stemronde verworpen. Ze haalde slechts 38 op 60 stemmen, twee te weinig voor de tweederdemeerderheid van 40.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Python valt vrouw aan op het toilet

Een Thaise vrouw heeft de schrik van haar leven beleefd toen ze naar het toilet ging. Een python viel haar aan, beet in haar been en probeerde de vrouw te wurgen. Toen ze begon te krijsen schoten haar kinderen te hulp. Ze sloegen het reptiel met een hamer en sneden in zijn keel. Het dier verloor uiteindelijk zijn grip en liet de vrouw los. Hulpverleners kwamen ter plaatse en konden de slang vangen. De python was zeker drie meter lang. Op foto's is het bloed en de ravage in de badkamer duidelijk te zien.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Winkeldief vlucht op rollende schoenen met volle winkelkar

De onbekende man laadde zijn kar in voor ruim 450 euro. Hij nam onder andere een tv-toestel, verfpot, hoverboard en bloemen mee. De politie heeft de man voorlopig nog niet kunnen arresteren.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

“Raketaanval was een klap in gezicht van arrogante VS”

De machtigste man van Iran, ayatollah Ali Khamenei, heeft tijdens het vrijdaggebed in hoofdstad Teheran zwaar uitgehaald naar de VS. Hij noemde de dag waarop Iran Amerikaanse doelen aanviel “een dag van God”. Een grote menigte scandeerde vervolgens “Dood aan Amerika!”. Khamenei was voor het eerst sinds 2012 weer voorganger bij het belangrijkste vrijdaggebed.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Belg betrapt met twintig exotische vogels

Op de luchthaven van Lima in Peru hebben de autoriteiten een Belg gearresteerd die probeerde om een 20-tal exotische vogels het land uit te smokkelen. H. C. (54) had de levende vogels in kartonnen doosjes opeengepropt in zijn valies. Op de zwarte markt zouden ze een hoge prijs moeten opleveren. De Belg riskeert vijf jaar cel.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

100 dagen loopt uit de hand in Roeselare

De Roeselaare 100 dagen draaide letterlijk uit op een knalfeest. Vrijdagochtend bleef alles rustig, maar donderdagavond liepen meer dan 20 laatstejaars brand- en schaafwonden op door voetzoekers die kwistig werden rond gegooid. De EHBO-post op het Polenplein draaide overuren. Veel feestneuzen hebben zelf geen begrip voor de bommengooiers en de Jeugddienst laat nu al weten dat het volgend jaar anders moet.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Zo zag u de 'Belofte van het Jaar' nog nooit

Eerst smaakmaker bij Anderlecht. Dan Rode Duivel. En sinds woensdagavond ook ‘Belofte van het Jaar’. Een mens zou bijna gaan denken dat het leven van Yari Verschaeren nu pas écht begint. Fout, natuurlijk. Naar aanleiding van de nieuwste trofee van Verschaeren: een terugblik in foto’s op zijn jeugdjaren.

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Federer en Nadal krijgen kritiek: "Egoïsten"

“Roger en Rafa naderen het einde van hun carrière en denken enkel aan hun nalatenschap. Niet aan ons.” De Canadese qualifier Brayden Schnur, nummer 103 van de wereld, was kritisch voor Federer en Nadal. Volgens Schnur hadden de twee giganten het moeten opnemen voor de mindere goden die de voorbije dagen in moeilijke omstandigheden hebben moeten tennissen in Australië.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Overname van KV Oostende zo goed als rond

Witte rook in de Versluys Arena vanavond, waar KV Oostende-voorzitter Frank Dierckens bevestigde dat de Amerikaanse investeringsgroep Pacific Media Group de kustploeg zo goed als zeker grotendeels overneemt. “We zijn voor 95 procent rond”, meent de preses.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Samatta op weg naar Aston Villa voor 10 miljoen euro

Ally Samatta (27) staat op het punt om Racing Genk voor 10 miljoen euro te verlaten voor Aston Villa. De Tanzaniaanse topspits van Racing Genk moet bij de club uit Birmingham de vervanger worden van de geblesseerde Wesley, die een zware knieblessure heeft opgelopen en dit seizoen niet meer in actie komt.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Lukaku laadt batterijen voortaan op in gigantisch bed

18 goals in 25 matchen en de nieuwe chouchou van het blauwe deel van het Milanese voetbal. Romelu Lukaku blijft knallen in Italië - “de beste keuze die ik kon maken.” Dus trakteerde ‘Big Rom’ zichzelf op een gigantisch bed. Omdat de koning van Inter het allerbeste verdient.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Iker Casillas steekt Miguel Van Damme hart onder de riem

Een mooie fijne verrassing op het Gala van de Gouden Schoen voor de tegen leukemie strijdende Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme. Niemand minder dan onze nationale doelman Thibaut Courtois en vooral zijn idool, de Spaanse topkeeper Iker Casillas, steken hem in een hartverwarmend filmpje een hart onder de riem met enkele mooie woorden. Van Damme was zichtbaar onder de indruk.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

“Harry en Meghan ontslaan hun personeel in Frogmore”

De geruchten dat prins Harry (35) & Meghan Markle (38) Canada als hun hoofdverblijfplaats willen, blijven aanzwellen. Zeker nu bronnen onthullen dat het koppel het personeel van Frogmore Cottage, hun huis in Windsor bij Londen, heeft ontslagen. “Meghan zal zich nooit meer in de UK willen settelen”, klinkt het.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

'Megxit' kan tot zes maanden duren

Nu prins Harry (35) en Meghan Markle (38) toestemming hebben van de Queen (93) om afstand te nemen van het Britse koningshuis, draaien achter de schermen de radars op volle toeren om alle details van dat vertrek uit te werken. Maar volgens insiders zou het maar liefst zes maanden kunnen duren vooraleer al het papierwerk in orde is. “Er moeten nog zoveel vragen beantwoord worden.”

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Gilles Van Bouwel is al 2,5 jaar roommates met Mol-maatje

Gilles Van Bouwel (31) is een expert op het vlak van roommates. Sinds zijn achttiende woont de ‘Café De Mol’-presentator samen met vrienden. Op dit moment deelt hij het huis zelfs met Issabel, met wie hij samen aan ‘De Mol’ deelnam. Hoe verloopt dat?

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Adil en Bilall zijn nu officieel 'Bad Boys for Life'

Hun film Bad Boys for life ging donderdagavond in première in België en daar hoorde een gepaste entree bij. Het duo arriveerde in een glimmende Porsche, zo één waar Will Smith in de film ook mee rond rijdt. Voor Will Smith was Brussel helaas net iets te ver. De derde film in de reeks werd geregisseerd door Adil el Arbi en Bilall Fallah. Het Belgische regisseursduo was volgens Will Smith een echte meerwaarde. De eerste reacties op het duo's Hollywooddebuut zijn alvast lovend. Velen noemen de film het beste deel van Bad Boys.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Kanye West bouwt ondergrondse bunker van 13,4 miljoen euro

Kanye West (42) is dezer dagen druk in de weer. Hij bouwt volgens Amerikaanse media volop aan een ondergrondse bunker in Wyoming om zijn familie te beschermen voor allerlei onheil. Aan die veiligheid hangt wel een prijskaartje: de schuilplaats zou zo’n 13,4 miljoen euro kosten.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Prins Harry voor het eerst in het openbaar sinds “Megxit”

De hertog van Sussex is aanwezig op de loting voor de Rugby League World Cup. Die wereldbeker wordt in 2021 georganiseerd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De trekking vindt plaats op Buckingham Palace. Het is de eerste keer dat prins Harry in het openbaar verschijnt sinds hij en zijn vrouw Meghan Markle bekendmaakten dat ze een stap terug willen zetten.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren de tips voor Sam!

Sam kwam uiteindelijk uit bij 'Leef' van Mozaïek & Walter Grootaers. Maar wat waren nu alle tips die naar dit nummer hebben geleid? En welke tips hebben de dj's niet gezien? Vincent Fierens geeft een overzicht!

NIEUW
00:18
Geselecteerd Speelt nu af

Tijd voor een overwinningsdansje!

Het laatste deel van de muzikale code was Lou Bega met Mambo No. 5! Goed gedaan, kanjers! 👏🏻

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

De oplossing hing al de hele tijd letterlijk onder hun neus!

Uiteraard heeft Vincent Fierens nog een 'verrassing' voor onze dj's!

NIEUW
04:07
Geselecteerd Speelt nu af

JAWEL! De muzikale code is gekraakt! 🎉

Ze zijn eruit! 96u en 30min zaten onze dj's opgesloten in de Q-Escape Room, maar nu hebben ze de muzikale code helemaal gekraakt! PROFICIAT! 🎉

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten zit op een nieuw spoor...

Dankzij de tip van Leon en een snuggere luisteraar die een berichtje stuurde in de Q-app, kwamen de dj's op een nieuw spoor voor het nummer van Maarten.

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Dag 4 en de dj's grijpen net naast de ontsnapping!

Maarten is overtuigd van zijn lied, maar helaas ...

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Zo stal Stany Crets vroeger lp's in de winkel

Evi Hanssen ontvangt Stany Crets in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
04:04
Geselecteerd Speelt nu af

Waar is Stany Crets het minst trots op in zijn leven?

Evi Hanssen ontvangt Stany Crets in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Wat deed Stany Crets met kikkers in de 70's?

Evi Hanssen ontvangt Stany Crets in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
04:07
Geselecteerd Speelt nu af

Anke opent na 8 jaar een brief van haar overleden broer

Vanmorgen vertelde Anke in de ochtendshow over een brief van haar overleden broer Daan die ze pas in 2020 mocht openen. Daan overleed op 25 juni 2011, hij was net 29. Vlak na Daans overlijden vonden Anke en haar ouders een brief in Daans bureau: 'Dingen die ik wil doen tegen 2020. Te openen in 2020.' Anke opende de brief op 1 januari, 's avonds... De brief zat vol met 150 snippers met daarop doelen die Daan wilde realiseren...

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Wanneer wil Niels Destadsbader papa worden?

Speciaal voor nieuwjaarsdag is er op 1 januari een extra lange uitzending van de Familie Van Elsen. Ann heeft Niels Destadsbader te gast met zijn mama. Ze hebben het ondere andere over het vaderschap, een plan b en Niels zijn ultieme droom.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Wat voor papa wil Niels Destadsbader zijn?

Speciaal voor nieuwjaarsdag was er vandaag een extra lange uitzending van de Familie Van Elsen. Ann had Niels Destadsbader uitgenodigd met zijn mama. Ze hadden het ondere andere over het vaderschap, een plan b en Niels zijn ultieme droom.

Gaming

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Nintendo opent levensecht Super Mario-pretpark in Japan

Universal Studios Japan, een groot pretpark in Japan, krijgt een heus Super Mario-gedeelte. Super Mario World moet in de zomer van dit jaar zijn deuren openen.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Helse trailer DOOM Eternal maakt verpletterende indruk

Gameontwikkelaar id Software geeft de opwindende 'Raze Hell'-trailer van DOOM Eternal vrij. In de game, die verschijnt op 20 maart, neemt de speler het op tegen helse legers die de Aarde hebben ingepalmd.

NIEUW
05:52
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was CES 2020, de grootste technologiebeurs ter wereld

Dit was CES 2020, de grootste technologiebeurs ter wereld

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

LEGO propt 9 Star Wars-films in één game: bekijk de trailer

Nu 'Star Wars: The Rise of Skywalker' in de cinema speelt, lanceert Warner Bros. Interactive Entertainment een video van de game 'LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'. Het videospel van TT Games bundelt alle negen Skywalker-films en kruidt die met “de iconische en ondeugende LEGO-gameplay en -humor”, luidt het. De game verschijnt volgend jaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, maar een exacte datum is er nog niet.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe Dragon Ball-game start met flinke brok nostalgie

Op 17 januari verschijnt Dragon Ball Z: Kakarot, een nieuwe RPG die draait rond het leven van spilfiguur Goku, op zijn moederplaneet bekend als Kakarot. Je kunt als verschillende personages de hele verhaallijn van de Dragon Ball Z-reeks spelen, inclusief de saga rond Majin Buu. Uitgever Bandai Namco Entertainment geeft de flitsende openingsvideo vrij, inclusief het bekende nummer ‘Cha-La Head-Cha-La’. De game verschijnt voor PS4, Xbox One en pc.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Stemactrice herneemt na 25 jaar rol 'Command & Conquer'

EA werkt aan een HD-remake van Command & Conquer, een grondlegger van het realtimestrategygenre uit 1995. Het gamesbedrijf vond de originele stemopnames niet meer, en dus mocht Kia Huntzinger haar iconische zinnetjes opnieuw inlezen.

Club Brugge

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Vanaken gefeliciteerd door ploegmaats

Vanaken gefeliciteerd door ploegmaats

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

De triomftocht van Vanaken door blauw-zwarte bril

De triomftocht van Vanaken door blauw-zwarte bril

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

De Brugse goals in de oefenzege (1-2) tegen PSV

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge op safari in de woestijn

Club Brugge op safari in de woestijn

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt Gaich nieuwe aanvaller van Club Brugge?

Argentijnse media zijn het zeker: Club Brugge ligt in polepositie om Adolfo Gaich (20) van San Lorenzo te strikken. Beide clubs zaten daar gisteren lang over samen – de gesprekken zouden gunstig verlopen. Gaich (1m90, 82kg) moet de nieuwe recordaankoop van blauw-zwart worden. In zijn huidig contract bij San Lorenzo staat een opstapclausule van 15 miljoen dollar. Omgerekend zo’n 13,5 miljoen euro.

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Openda kan niet zwemmen

Openda kan niet zwemmen

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Grote bonte specht steelt hazelnoot van eekhoorn

Hoe zorgvuldig de rode eekhoorn zijn buit ook verstopt, er ligt altijd wel een dief op de loer. De beelden zijn opgenomen in Center Parcs Erperheide in Peer.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Een feestmaal voor stadsduiven

Onze Natuur wenst u een prettig eindejaar en een kerstmaal voor iedereen!

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Duizenden trekvogels tanken gratis bij in Diksmuide

Veel vogels trekken voor de winter naar het zuiden. De Blankaart in Diksmuide is een uitstekende plek om onderweg bij te tanken, want er is genoeg voedsel voor elke vogel die er landt. Sommige soorten vinden het er zo goed toeven, dat ze de hele winter in de Blankaart blijven.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Is dit de slimste vogel ter wereld?

Zwarte kraaien zijn slim, superslim. Ze maken handig gebruik van gereedschap om hun zin te krijgen, soms zelfs van erg groot gereedschap... Deze kraai laat een okkernoot vallen op het wegdek, in de hoop hem te kraken. Als bonus rijdt er nog een auto overheen!

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Deze vreemde vogel heeft het nooit koud

Duizenden halsbandparkieten verzamelen in Koekelberg om te overnachten. Gelukkig krijgen ze het in de winter niet koud!

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Tienduizenden spreeuwen voeren adembenemend luchtballet op

Elk najaar komen massaal veel spreeuwen naar België om hier te overwinteren. 's Nachts slapen ze in grote groepen, dat geeft hen een veilig gevoel. Hun magische dans voor het slapengaan levert een indrukwekkend spektakel op. Deze beelden zijn gefilmd in Tailles en de Blankaart.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Neem een kijkje in de Sagrada Familia

Neem een kijkje in de meest innovatieve kerk ooit gebouwd. 136 jaar na de start van de bouw wordt er nog steeds aan gewerkt. In 2026 is het 100 jaar geleden dat Gaudi overleed, wat de bouwers een nieuwe deadline geeft. Innovatieve nieuwe bouwmethoden en unieke uitdagingen maken dit een van de meest fascinerende gebouwen op aarde.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Zo begon de Slag om de Ardennen

Vlak voor het laatste grote Duitse offensief van WO II sluipen twee Duitse soldaten door een dun verdedigde Amerikaanse linie naar de stad Clervaux in Luxemburg. Deze twee voorwaartse artillerie-waarnemers vestigen zich in een lege apotheek om alles te melden naar de basis vanuit het geallieerdengebied. Ze zullen de Duitsers het voordeel geven in een cruciale strijd die de Amerikanen niet verwachten.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

In deze harde omstandigheden moeten ijsberen overleven

Het grootste zeezoogdier ter wereld rust op zeeijs, en reserveert haar energie voordat ze op zeehonden jaagt. De toename in het smelten van zee-ijs betekent dat het gemakkelijker is voor zeehonden om snel weg te komen en moeilijker voor de ijsberen om voedsel te vinden.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

56 jaar geleden werd president Kennedy doodgeschoten

Wist je dat Lee Harvey Oswald toen hij gearresteerd werd voor de moord op President John F Kennedy, rustig een film aan het kijken was terwijl hij een pistool in zijn hand had?

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuren in Scheveningen: van begin tot escalatie

Werp een unieke blik op de nieuwjaarsvuren van Scheveningen en Duindorp: van begin tot escalatie.

Dé video's van 2019

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Fietser wijkt niet voor tientonner op landbouwweggetje

Een fietser uit Rijkevorsel weigert op Berkelaar in Merksplas opzij te gaan voor een vrachtwagen van vijftien ton.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Deze steward wil iedereen op zijn volgende vlucht

Deze hilarische steward maakt een show van de veiligheidsinstructies

NIEUW
02:31
Geselecteerd Speelt nu af

Stewardess Nidhi herkent man die haar hielp na aanslag 22/3

Stewardess Nidhi herkent man die haar hielp na aanslag 22/3

NIEUW
02:18
Geselecteerd Speelt nu af

De brand van de Parijse Notre-Dame van uur tot uur

Ondertussen is de brand onder controle maar de schade is enorm. Rond iets voor 19 uur begon de brand op de zolder van de kathedraal. Bijna 500 brandweermannen probeerden de brand te blussen.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

"Hoe dùrven jullie?" Greta Thunberg pakt wereldleiders aan

Op de klimaattop in New York heeft de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg een niet mis te verstane boodschap aan de wereldleiders gegeven. “Hoe durven jullie? Jullie hebben mijn dromen en mijn jeugd gestolen. Jullie hebben gefaald”, klonk het.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Peuters veroveren internet met schattige knuffel

Maxwell en Finnegan uit New York zijn beste vrienden. De tweejarigen waren aan het wandelen naar huis, toen ze elkaar ineens tegenkwamen. Wat volgde was een hartverwarmende knuffel.