Ze Zeggen Dat

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
7:15

Kunnen Andy en Dina liegen tegen hun mama's?

Ze zeggen dat... mama's het altijd doorhebben wanneer hun kinderen liegen. Dus schakelen Dina en Andy hun mama's Lisette en Ivette in om dit cliché te testen. Bekijk 'Ze Zeggen Dat' bij VTM en op VTM GO.

4:19

Zit er varkensvlees in döner kebab?

Het vlees dat in een kebab zit is traditioneel rund en soms lam. Maar klopt dat ook echt? Om dat te onderzoeken, bestelt Andy in verschillende kebabzaken over heel Vlaanderen een kebab met 100% rundvlees. Die stalen werden nadien getest in een labo en wat blijkt? Er zit absoluut géén varkensvlees in döner kebab. Bekijk 'Ze Zeggen Dat' bij VTM en op VTM GO.

5:19

Hoe is het gesteld met de "gaydar" van Nick & Christophe?

Ze zeggen dat... alle homomannen een "gaydar" hebben en kunnen aanvoelen welke mannen homo of hetero zijn. Dina en Andy schakelen Nick en Christophe in om dit te testen. Met een verrassend resultaat. Bekijk 'Ze Zeggen Dat' bij VTM en op VTM GO.

1:22

Nick & Christophe testen hun gaydar: "Sorry mensen!"

Bestaat er echt zoiets als een gaydar? Andy en Dina schakelen Nick & Christophe in om het te onderzoeken. Ze mogen labels uitdelen met gay of nay en ontdekken nadien of hun gaydar bestaat en of die goed werkt. Bekijk 'Ze Zeggen Dat' bij VTM en op VTM GO.

4:46

Is wat verboden is nu echt aantrekkelijker?

Kunnen we weerstaan aan wat verboden is? Of maakt dat het net aantrekkelijker voor ons? Dina test het samen met Margriet Hermans, Kürt Rogiers en een groep onwetende figuranten uit. Bekijk 'Ze Zeggen Dat' bij VTM en op VTM GO.

4:09

Opgelet als je van plan bent je harde schijf te verkopen

Is je harde schijf echt volledig gewist wanneer je deze formatteert? Om dit uit te testen tikt Andy verschillende tweedehands laptops, harde schijven en SD-kaartjes op de kop. Die lege en geformatteerde schijven laat hij vervolgens binnenstebuiten keren door een databedrijf. Helaas vind je nog heel wat gegevens en informatie van de vorige eigenaars terug. Dus Andy besluit alles terug te bezorgen aan de eigenaars. Bekijk 'Ze Zeggen Dat' bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series