Waarheid Durven of Doen

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
4:57

De laatste opdracht in Waarheid Durven of doen: paaldansen!

Julie, An, Tooske en Davy sluiten de allerlaatste aflevering af met een les paaldansen. Een niet te onderschatten sport, waar ook deze goedlachse bende snel achter komt. Bekijk alle afleveringen van Waarheid Durven of Doen, nu op VTM GO.

1:09

PREVIEW: Wie wordt de man van Julie?

Hoe het met het liefdesleven van Julie gaat? Daar weet An Lemmens klaarblijkelijk meer over. Het nieuwsgierige gezelschap doet er alles aan om te achterhalen op wat voor type man ze valt, maar dat blijkt niet echt een succes te zijn. Bekijk de laatste aflevering van Waarheid Durven of Doen, vanavond om 21.05 bij VTM en op VTM GO.

3:43

Wie durft het aan om zich te laten beschieten?

Deze competitieve durvers laten zich niet zomaar kennen. Voor de laatste opdracht worden ze uitgedaagd om elkaar te beschieten met verfballetjes. Een opdracht waarvoor ze hun pijngrens een stuk moeten verleggen. Bekijk Waarheid Durven of doen bij VTM en op VTM GO.

1:03

Sofie Engelen bekent vandalisme: "zou ik nu nooit meer doen"

Sofie bekent dat ze als tiener vandalisme pleegde uit wraak, nadat haar eerste vriendje haar dumpte voor een ander. “En dan heb ik met mijn sleutel een kras op haar motorkap gemaakt”. Bekijk Waarheid Durven of doen bij VTM en op VTM GO.

2:02

PREVIEW: Nora Gharib gaat onder hypnose

Nora Gharib wordt door Patrick Pickart onder hypnose gebracht en "wordt" helemaal van staal. "Ik ga me echt even neerzetten want dit is kei raar". Bekijk Waarheid Durven of Doen, van maandag tot donderdag bij VTM en op VTM GO.

1:30

Geblinddoekt een parcours afleggen? Als dat maar goed komt

Geblinddoekt een hindernissenparcours afleggen? Gevaarlijk, maar ook zó grappig. Deze bekende Vlamingen wagen het erop en staan aan de startlijn met een goede dosis vertrouwen. Bekijk Waarheid Durven of Doen, van maandag tot donderdag bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series