Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:33

Zo schattig! Zelfs als peuter was Camille al muzikaal

Camille is altijd al heel muzikaal geweest. Dat bewijst deze video uit haar persoonlijk archief waar ze 'Dag m'n Rozemarijntje' zingt als peuter. Meer Camille in 'Liefde voor Muziek, ook op VTM GO'. '

5:33

Kippenvel: dit zijn The Voices met ‘Rise Up’

De gevluchte zangeres van The Voice Oekraïne, Anna Hodorovskaya, treedt samen met onze Belgische The Voice van Vlaanderen-talent op. Samen willen ze de stemmen zijn van alle oorlogsslachtoffers in het thuisland van Anna en willen ze het Oekraïnse volk met hun eigen versie van ‘Rise Up’ een hart onder de riem steken.

5:43

17.778.315 EURO: Oekraïne 12-12 overtreft alle verwachtingen

Vlaanderen zette zich vandaag massaal in om steun te betuigen aan alle Oekraïners. Na 15 uur lang live radio maken en een live tv-programma over de drie grote zenders heen werd er vandaag dankzij al jullie moeite 17.778.315 euro ingezameld om Oekraïne te steunen. Het ingezamelde geld gaat integraal naar de hulporganisaties die verenigd zijn in Consortium 12-12. Dank je wel, Vlaanderen! Je kan de 7 hulporganisaties die actief zijn in de buurlanden van Oekraïne (Caritas International, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam-België, Plan International België, Rode Kruis-Vlaanderen, Croix-Rouge de Belgique en Unicef België) nog steeds steunen via BE 19 0000 0000 1212.

7:15

Koninklijk bezoek voor Oekraïnse scoutsgroep

Julian, Lilia en Taras die samen leiding zijn bij een Oekraïnse scoutsgroep hier in België kregen vandaag bezoek van niemand minder dan Koningin Mathilde. Zij wou hen graag bedanken voor alle moeite die zij al deden voor het thuisfront. De scoutsgroep zamelde onder andere €45.000 in om humanitair en medisch materiaal naar Oekraïne te sturen en ze hebben binnenkort nog een benefietavond in de pijplijn.

3:34

Hartverwarmend duet door Jaap Reesema en Koen Wauters

Een 5-jarig zoontje dat de afgelopen weken met grote ogen naar het nieuws keek en héél veel vragen had over de oorlog in Oekraïne, meer had Jaap Reesema niet nodig om ‘Mijn Klein Presidentje’ te schrijven. Voor Oekraïne 12-12 slaat hij de handen in elkaar met Koen en brengen ze dit breekbaar nummer. Kijk even mee.

3:04

Jeroom en Élodie bij de inzamelactie op de Heizel

Élodie Ouédraogo en Jeroom Snelders hebben thuis hun kasten opgeruimd. Alles wat ze kunnen missen brengen ze naar de Heizel waar een grote inzamelactie bezig is voor Oekraïne. Herbekijk 'Oekraïne 12-12' op VTM GO.

3:41

Nina Derwael brengt prachtige dansact voor Oekraïne 12-12

Dancing With The Stars-winnares Nina Derwael brengt een emotionele performance op een cover van #LikeMe tijdens Oekraïne 12-12. Bekijk hier de volledige act.

5:45

Cast van #LikeMe ontroert met ‘Mild Voor Mij’

Camille, Maksim, Pommelien en Francisco van #LikeMe weten Vlaanderen te emotioneren met ‘Mild Voor Mij’. “Het is een ongelooflijk erge situatie. Deze oorlog is verschrikkelijk,” zegt Maksim, die zelf Oekraïne roots heeft. “Ik bid voor heel Oekraïne. We moeten hoopvol blijven.”

3:01

Geubels bij de Russen: "Poetin is niet Rusland"

Philippe Geubels gaat op bezoek bij 'de vijand', of toch niet. "Poetin is niet Rusland", klinkt het bij de Russen waarmee Philippe in gesprek gaat. Ze willen hun solidariteit tonen met Oekraïne. Herbekijk 'Oekraïne 12-12' op VTM GO.

3:07

"We zijn warm ontvangen maar moesten ook veel achterlaten"

Dina Tersago gaat op bezoek bij Nele. Ze vangt Oekraïense gezinnen op. De families zijn goed ontvangen, maar hebben veel moeten achterlaten. De mannen en grootouders konden niet mee vluchten. Herbekijk 'Oekraïne 12-12' op VTM GO.

2:53

Bazart opent liveshow Oekraïne 12-12 op Eén, Play4 en VTM

Voor de eerste keer ooit presenteren Danira Bouhkriss-Terkessidis, James Cooke en Koen Wauters samen én op alle drie de zenders tegelijk, een live televisieshow. Ze ontvangen vanavond tal van bijzondere gasten en muzikale acts. Bazart bijt vanavond de spits af met het emotionele ‘Denk Maar Niet Aan Morgen.’

0:38

VTM, Eén en Play4 samen solidair voor Oekraïne 12-12

Samen kunnen we meer helpen! Daarom zenden maken VTM, Eén en Play4 samen een televisie-uitzending om de slachtoffers in Oekraïne te steunen. Oekraïne 12-12, donderdag 17 maart om 20.40.

Meer video's

Gerelateerde series