The Voice van Vlaanderen

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:39

Ontdek de nieuwe coaches van The Voice van Vlaanderen!

The Voice van Vlaanderen komt in 2022 helemaal terug. Koen Wauters en Natalia krijgen concurrentie van twee nieuwe, jonge, enthousiaste coaches! Ontdek wie ze zijn.

2:00

Grace wint 'The Voice Van Vlaanderen'!

Grace wint ''The Voice Van Vlaanderen 2021'! Coach Natalia blinkt van trots. Bekijk de volledige finale opnieuw via VTM GO.

3:40

Marco Borsato zet de keet in de fik met ‘Hef Je Glas’

Marco Borsato brengt Rolf Sanchez en John Ewbanks mee naar de studio van ‘The Voice Van Vlaanderen’. Met hun nieuwste hit ‘Hef Je Glas’ zorgen ze voor een vakantiesfeertje. Bekijk de volledige finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM GO.

2:06

Grace bewijst zich opnieuw met ‘Tous Les Mêmes’

In de eerste liveshow knalde Grace met een vet optreden met ‘Tous Les Mêmes’ van Stromae. Voor de finale doet ze dat vlot nog eens over. Bekijk de volledige finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM GO.

2:09

Robin doet het opnieuw met ‘Peaches’

Robin bracht eerder al een sublieme versie van ‘Peaches’ van Justin Bieber. Ook in de finale bewijst hij dat hij zijn finaleplek waard is. Bekijk de volledige finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM GO.

1:53

Simon knalt nog 1 keer met ‘Old Time Road’

Simon wist eerder al te verbazen met een originele versie van ‘Old Time Road’ van Lil Nas X. Voor de finale doet hij dat gewoon nog een keer. Bekijk de volledige finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series