The Masked Singer

Direct kijken

Alle afleveringen

1:14

Ik moest opletten dat ik niet zei: put your hands in the air

In Behind The Mask vertelt Loredana over hoe moeilijk het in het begin was om zichzelf in te tomen en haar energie goed te verdelen. Iets wat ze niet gewend was om te doen bij 2 Fabiola. Bekijk Behind The Mask op VTM GO.

1:17

Loredana vertelt Patje welk kostuum ze krijgt

Dit is het moment waarop Patje Krimson te horen krijgt welke figuur Loredana zal zijn in The Masked Singer. Bekijk Behind The Mask op VTM GO.

0:35

"De eerste keer stond dat Konijn daar blijkbaar gewoon stil"

In Behind The Mask vertelt Conner hoe hij heeft moeten leren om zijn personage ook te laten leven tussen de performances door. Bekijk Behind The Mask op VTM GO.

1:00

Zo hielden Conner en Guga zich bezig achter de schermen

Dat Guga Baul en Conner Rousseau FC De Kampioenen-fans zijn, wisten we al. Dat ze dat mee zouden nemen achter de schermen bij The Masked Singer, dat zie je in Behind The Mask op VTM GO.

1:02

"Dit nummer moet gedaan zijn want ik kan niet meer"

In show 4 kreeg Miss Poes een nieuwe staart die veel zwaarder was. En die staart heeft haar bijna in moeilijkheden gebracht tijdens de aflevering. Bekijk Behind The Mask op VTM GO.

0:52

"Normaal ging Miss Poes een gevlekte kat zijn"

In Behind The Mask vertelt Miss Poes Camille Dhont over haar eigen kat Moustache en over hoe de vacht van Miss Poes gebaseerd is op die van Moustache. Want normaal zou Miss Poes een gevlekte kat geweest zijn. Bekijk Behind The Mask op VTM GO.

4:32

ONTMASKERD: Wie is Miss Poes echt?

De maskers vallen af en ook Miss Poes moet haar masker afzetten. Wie is Miss Poes echt?

4:02

ONTMASKERD: Wie is Ridder echt?

De maskers vallen af en nu is het aan Ridder. Wie is ridder echt?

2:10

Wie wint 'The Masked Singer': Miss Poes of Ridder?

Wie wint dit duel en wordt bekroond als winnaar van seizoen twee van 'The Masked Singer'? Wordt het Miss Poes of Ridder? Spannend! Wij genoten alvast van hun versie van 'Let It Go' van Idina Menzel. Bekijk 'The Masked Singer' bij VTM en op VTM GO.

6:17

ONTMASKERD: Wie is Konijn echt?

De maskers vallen af en nu is Konijn aan de beurt. Wie is Konijn echt?

2:12

Miss Poes blaast het dak eraf met 'Emotions'

Eén woord: wauw! Miss Poes haar versie van 'Emotions' van Mariah Carey is gewoonweg prachtig. Wij kunnen niet wachten tot we ontdekken wie onder dit masker verstopt zit. Bekijk 'The Masked Singer' bij VTM en op VTM GO.

2:12

Hoe mooi! Wat hebben we onze Robots gemist

Speciaal voor de finale komen onze Robots nog eens terug. Dat doen ze met een prachtige performance van 'Rewrite The Stars' van Anne-Marie & James Arthur. Merci Robots! Bekijk 'The Masked Singer' bij VTM en op VTM GO.

Meer video's