Steenrijk Straatarm

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:14

PREVIEW: "Je moet je veel ontzeggen en over alles nadenken"

De familie Mallants botst tijdens een wandeling op een betalend evenement veldrijden. Door hun beperkt budget kunnen ze helaas niet naar binnen. Steenrijk Straatarm, elke donderdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

1:32

ONTROEREND: "Ik vind dat geld abnormaal"

Het gezin Verbaenen, mag het budget tellen dat ze de komende drie dagen mogen uitgeven. Een budget waar het gezin normaal twee maanden mee moet toekomen. Steenrijk Straatarm, elke donderdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

2:53

Marc en Veerle verrassen hun dochters met het nieuwe budget

Dochters Vita (8) en Viëna (6) hebben altijd geleerd om zuinig te zijn. Wanneer mama Veerle en Papa Marc hen overtuigen om eens duurder speelgoed te kiezen, krijgen ze het zelf even moeilijk. Steenrijk Straatarm, elke donderdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

1:34

OEF! Het wordt spannend aan de kassa voor het gezin Debaere

Voor het gezin Debaere wordt het goed opletten in de supermarkt. Het budget dat is voorzien om rond te komen is beperkt en aan de kassa wordt het extra spannend. Steenrijk Straatarm, elke donderdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

2:06

Het Gezin Delen ontdekt het voordeel van kopen met coupons

Mama Heidi en dochter Davina, ontvangen van het gezin Peeters een weekbudget van 45 euro. Om de kosten te onderdrukken gaan ze, met uitgeknipte coupons, inkopen doen in de supermarkt. Het resultaat is niet te onderschatten, want de eindafrekening bedraagt slechts 7,30 euro i.p.v. bijna 60 euro. Steenrijk Straatarm, elke donderdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

4:27

De gezinnen ontdekken elkaars huizen

De families Gillias en Frans gaan een weekend in elkaars huis wonen. En het contrast tussen beide huizen is voor beide gezinnen een grote verrassing. Bekijk 'Steenrijk Straatarm' bij VTM 2 en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series