Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:47

Matthias & Marie testen alle frituren van Oostende! Of niet?

Alle frituren van Oostende uittesten in 1 dag? Matthias Vandenbulcke & Marie Monballiu proberen het op de Belgische Nationale feestdag! 🍟🇧🇪 #QBeachHouse

4:42

Qmusic fotograaf Robin trok naar de zwaar getroffen gebieden

Onze huisfotograaf, Robin, trok vandaag naar de zwaar getroffen gebieden om er een fotoreportage te maken. Hij sprak er met mensen die er wonen en vrijwilligers die er de handen uit te mouwen steken. "Ik ben niet snel onder de indruk, maar dit zal me nog lang bijblijven."

1:00

CUTE! De Q-DJ's feliciteren Maureen met haar dochtertje!

Q-DJ Maureen en Sieg De Doncker zijn papa en mama geworden van een dochtertje, Nelle! Met een prachtige foto op Instagram maken ze het bekend. We wensen de kersverse ouders namens het ganse Qmusic team heel veel geluk toe.

0:31

Zo kan je de slachtoffers van de watersnood helpen

Alle info vind je op www.rodekruis.be

1:46

De Q-DJ's proberen stil te zitten op de Foute728

Stil blijven zitten op nummers uit de Foute 728? ONMOGELIJK!

1:38

Ed Sheeran bekent: hij is fan van Foute muziek!

Een belangrijke dag voor Ed Sheeran want zijn nieuwe nummer 'Bad Habits' is uit, maar ook voor ons is het een big day! De #Foute728 loopt op zijn einde en Vincent Fierens was benieuwd naar de favoriete Foute hits van Ed. "Ik zie 'guilty pleasures' niet als guilty pleasures. Ik ben opgegroeid met die muziek en 'cool' zijn, werkt echt maar voor een bepaalde tijd." En gelijk heeft 'ie!

Meer video's

Gerelateerde series