Pech Onderweg

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:30

Deze chauffeur heeft wel echt heel veel 'Pech Onderweg'

Deze chauffeur moest net iets te veel uitwijken, waardoor zijn wagen helaas in de gracht terecht is gekomen. De wegenwachter van Touring kan de auto wel uit de gracht halen, maar verder rijden zit er helaas niet meer in. Bekijk 'Pech Onderweg' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:29

In 'Pech Onderweg' worden de grote middelen ingezet

Antony schakelt de hulp van zijn collega in bij een lekker vettig klusje. Bekijk 'Pech Onderweg' bij VTM 2 en op VTM GO.

3:03

Daders laten auto achter vol speeksel & met natte achterbank

Een man schakelt de hulp van Touring in nadat zijn auto niet meer start na een inbraak in de wagen. De inhoud van zijn auto werd door elkaar gegooid. Maar de daders lieten zowel op het dashboard als op de achterbank een onaangename verrassing achter. Bekijk 'Pech Onderweg' bij VTM 2 en op VTM GO.

3:24

Vader en zoon helpen verstrooide chauffeur weer de baan op

Wanneer een verstrooide chauffeur per ongeluk de foute brandstof tankt, schiet Touring te hulp. Meer zelfs: vader en zoon zorgen voor een snelle oplossing. De reünie is helemaal compleet wanneer ook van de verstrooide chauffeur de vader opdaagt. Bekijk 'Pech Onderweg' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:21

Wegenwachter Ronny haalt beste inbreker skills boven

Ronny redt een chauffeur die zichzelf buitensloot uit zijn auto. En daarvoor haalt hij zijn beste inbreker skills boven. Bekijk 'Pech Onderweg' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:47

Oeps! Die boom stond even in de weg

Vervelend fenomeen bij koud weer: autoramen die aan de binnenkant beslaan. Deze mevrouw dacht haar auto veilig aan de kant te zetten. Maar deze boom stak daar een stokje voor. Bekijk 'Pech Onderweg' bij VTM 2 en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series