Later Als Ik Groot Ben

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:49

Schattig! Kürt Rogiers ontvangt brief van zijn eerste lief

De mama van Kürt vond zijn briefuitwisseling met Annemieke niets voor een 13-jarige, dus smeet al zijn brieven weg. In 'Later Als Ik Groot Ben' krijgt Kürt nog één keer een brief van zijn allereerste lief. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

5:10

Het proefwerk van Kürt Rogiers

Ook Kürt Rogiers ontsnapt er niet aan: het proefwerk van 'Later Als Ik Groot Ben'. Alleen jammer voor hem dat catechese niet op het programma staat. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

2:10

Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar

Kürt Rogiers was als jonge snaak misdienaar. Tijdens zijn eerste begrafenis liep hij zowaar een trauma op. De zwaarte van verdriet werd hem te veel. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

2:49

Maarten Goedleven, het poëtisch alter ego van Kürt Rogiers

We kennen Kürt Rogiers al jaren als acteur en presentator. Maar Kürt bracht ooit ook een dichtbundel uit onder zijn pseudoniem: Maarten Goedleven. Hij schreef ooit een gedicht voor zijn beste vriend Pedro en die krijgt dat gedicht nu pas te lezen. Later Als Ik Groot Ben, dinsdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

2:48

Kürt Rogiers schreef pikante liefdesbrieven aan eerste lief

Annemieke was de eerste liefde van Kürt Rogiers. En romantisch als hij was, schreef hij haar heel veel brieven. Al was de inhoud van die brieven niet allemaal even kindvriendelijk. Dus de mama van Kürt trok er een streep onder. Later Als Ik Groot Ben, dinsdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

6:14

Hoe goed scoort Adriaan Van den Hoof op het proefwerk?

Adriaan Van den Hoof vult het proefwerk in en blikt terug op zijn kindertijd in de sportzaal. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO en vul op vtm.be je eigen proefwerk in.

Meer video's

Gerelateerde series