Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:02

Pakje van je Hart: Bedankt allemaal voor jullie groot hart

Tijdens de grote slotshow van 'Pakje van je Hart' vanuit het Joe Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen mochten de ambassadeurs Sven, Anke, Raf en Rani samen met de andere Joe-dj's en aanwezige luisteraars het slotbedrag bekendmaken. De eerste editie van 'Pakje van je Hart' was een enorm succes! Samen met jou zamelden we 1.014.900 euro in voor kinderen die leven in armoede in ons land.

3:44

K3-optreden met Julia voor live publiek 'Pakje van je Hart'

Een waanzinnig eerste optreden van K3 met Julia! Zij zongen de hit 'Waterval' speciaal voor de slotshow van 'Pakje van je Hart' van Joe!

2:11

'Pakje van je Hart' tikt af op recordbedrag!

De eerste editie van 'Pakje van je Hart' kende vanavond zijn slot met een recordopbrengst.

6:50

Ronny Mosuse groeide op in armoede

Vanmorgen was Ronny Mosuse te gast in de studio bij Sven & Anke. Naar aanleiding van 'Pakje van je Hart' vertelde Ronny over hoe het was om op te groeien in armoede.

11:51

"De strijd tegen armoede is een echte wetenschap geworden"

Professor doctor​ Peter Adriaenssens op bezoek in het Joe Christmas House bij Raf & Rani. Hij waarschuwt voor de psychologische en lichamelijke gevolgen van opgroeien in armoede.

5:00

Mama Mieke: "Ik geef mijn kinderen financiële opvoeding"

Mama Mieke is zelf uit armoede gekrabbeld, maar heeft er een dubbele relatie met geld aan over gehouden. Om te voorkomen dat haar eigen kinderen met hetzelfde gevoel zouden achterblijven, geeft ze hen nu al financiële opvoeding.

Meer video's

Gerelateerde series