Joe - Christmas

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:10

De Joe'ies: Audrie is een echte 'Joe Superverspreider'

Ook in 2021 reiken Anne Paulissen en Jan Bosman de Joe'ies uit! Iedereen die op een grote indruk heeft nagelaten, maakte kans op een award. Audrie is een van de gelukkigen en Tess trok naar Kapellen om de Joe'ie van 'Joe Superverspreider' uit te reiken.

4:08

De droom van Bart (Taboe) komt uit in het Christmas House

Afgelopen zondag kon je op één naar de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Taboe' kijken. Daarin zorgde Philippe Geubels voor een interessante en natuurlijk ook grappige kijk op mensen met autisme spectrum stoornis. Eén van de 4 personen met wie Philippe Geubbels een week doorgebracht is Bart. Bart heeft autisme en heeft daar op een ongelooflijk interessante en vooral ook heel eerlijke manier over verteld. Vanavond was Bart bij Jan & Heidi in het Joe Christmas House waar zij een van zijn dromen deden uitkomen.

4:25

Joe Christmas House: Doe de ultieme kersthapjestest

Het aanbod ovenhapjes is gi-gan-tisch tijdens de feestdagen! Op basis van de verpakking alleen is het onmogelijk om de lekkerste hapjes te kiezen Daarom heeft Anne Manteleers samen met haar vriend en nog een aantal andere vrienden de voorbije weken onderzoek uitgevoerd dat wel héél belangrijk is: de ovenhapjestest!

4:00

Bouwmeesters Thomas en Roy bouwen een LEGO ster

Kürt Rogiers kwam op bezoek bij Raf & Rani in het Joe Christmas House. Kürt bracht bouwmeesters Thomas en Roy mee naar de studio, want wie beter dan de winnaars van het VTM-programma kunnen een LEGO ster bouwen voor de #BuildToGive-actie.

1:04

Wat is er met de kerstpi(e)k van Kürt Rogiers?

Kürt Rogiers kwam op bezoek bij Raf & Rani in het Joe Christmas House. Wanneer het over de kerstdecoratie van Kürt gaat, neemt het gesprek plots een heel andere wending...

2:29

Raf Van Brussel zingt 'Pakje van je Hart'

Sven & Anke en Raf & Rani moedigen, samen met het hele Joe team, iedereen aan om hun gulle hart te tonen tijdens de kerstperiode en zoveel mogelijk pakjes te schenken aan een kind uit een kansarm gezin. Samen zorgen we ervoor dat het een magische kerst wordt voor iedereen! Alle info op joe.be

Meer video's

Gerelateerde series