Ik Vertrek uit Vlaanderen

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:42

Koen en Dave volgen Duitse les bij Juf Google

Koen en Dave willen de inwoners voor zich winnen met hun verse chocolade, maar dan moeten ze die wel in de juiste taal aan de man kunnen brengen natuurlijk. Bekijk 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:11

Dave heeft zijn passie voor chocolade herontdekt

Nu de opening van de winkel dichterbij komt, heeft Dave zijn passie voor chocolade weer helemaal te pakken. Bekijk 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

3:46

Paniek in 'Ik Vertrek': "Die hebben niets gedaan"

Wanneer Dave en Koen de werf van hun chocoladehuisje gaan inspecteren, blijkt dat de aannemer vooral veel mooie praatjes verkocht heeft. Niets van het beloofde werk is gedaan en het lijkt nu wel heel moeilijk om de deadline te halen. Bekijk 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:32

Oeps! Puppy Blue heeft een klein ongelukje

Terwijl het gezin gezellig samen probeert te eten, verliezen ze hun pup Blue even uit het oog. Met een accidentje tot gevolg. Bekijk 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:39

Straf! Een volledig vakantiehuis geplaatst in 5 uur

De familie Ghyselinck gaat in Italië vakantiewoningen uitbaten. Maar dan moeten die wel eerst nog gebouwd worden. En het eerste huisje, bestaande uit verschillende units, wordt geassembleerd. Met al dat maatwerk is het wel nog even een spannend moment. Bekijk 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:25

Er wacht de familie Ghyselinck een modderige thuiskomst

Naar Italië verhuizen is duidelijk geen garantie op de zon. Na een lange rit komt de familie Ghyselinck eindelijk aan bij hun nieuwe thuis in Italië. Maar om hun voordeur te bereiken, moeten ze eerst de gigantische modderpoel dat hun oprit geworden is overgeraken. Bekijk 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series