Hoe Zal Ik Het Zeggen

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
4:14

De kleine Ahmad heeft een aangename verrassing voor Arnout

Arnout helpt Ahmad met schilderen en rekenen. Daarnaast zijn ze ook vrienden. Net daardoor krijgt Arnoud aangenaam bezoek van de ‘single ladies’. Bekijk Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ bij VTM en op VTM GO.

4:08

Noa schrikt zich rot wanneer haar auto verdwijnt

Noa krijgt altijd parkeerboetes door fout te parkeren en dat is haar vriend Joachim een beetje beu. Hij besluit de hulp van Jens Dendoncker in te schakelen om haar een koekje van eigen deeg te geven. Bekijk Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ bij VTM en op VTM GO.

11:10

Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij

Af en toe durft Kelly te rijden nadat ze gedronken heeft. Haar vriendinnen willen hier komaf mee maken. Tijdens een voorstelling, wordt ze op het podium geroepen en van dichtbij met de gevolgen van dronkenschap geconfronteerd. De volgende boodschap wordt zeker duidelijk bij het kijken van de video: Groot gelijk dat je nuchter rijdt. Bekijk 'Hoe Zal Ik Het zeggen?' bij VTM en op VTM GO.

4:27

ONTROEREND! Kris lijdt aan jongdementie en verrast vrouw

Nu het nog kan wil Kris zijn vrouw op een onvergetelijke manier zeggen hoeveel hij van haar houdt. Hij doet dat op een wel erg innemende en originele manier. Zijn vrouw Annick zit op een tentoonstelling, wanneer ze helemaal verrast wordt door prachtige digitale muurschilderingen die een weergave zijn van hun liefdesleven. Bekijk 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' bij VTM en op VTM GO.

3:02

DVD-verzamelaar Jeroen krijgt bezoek van verborgen camera

Lotte vindt dat haar vriend Jeroen veel te veel DVD’s bijhoudt. Honderden zelfs, maar Lotte krijgt hem maar niet naar het containerpark. ‘Verzamelaar’ Eddy neemt Jeroen goed in de maling: “Ik geef je €2.000 als ik ze kan meenemen”. ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, elke maandag om 20.35 bij VTM en op VTM GO.

3:19

Andy Peelman is een sloddervos: vrouw doet boekje open

Kleren op de stoelen of in de keuken laten rondslingeren, de flesjes niet opruimen… Tine vertelt aan Jens Dendoncker dat haar man Andy Peelman een echte sloddervos is. In ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, krijgt hij een koekje van eigen deeg. Als dat maar goedkomt… ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, elke maandag om 20.35 bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series