Expeditie Gooris

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:49

De allerlaatste puntjes: schol op een geslaagde reis!

De roadtrip doorheen Europa eindigt in Napels. Als afsluiter, deelt Sam nog de laatste puntjes uit en die zijn deze keer bijzonder hoog. Herbekijk alle afleveringen van Expeditie Gooris nu op VTM GO!

1:41

Hilarisch! Sam communiceert met straatartiest via applicatie

Sam Gooris wordt in het prachtige Napels aangesproken door een straatartiest. Ondanks dat hij zijn beste Italiaans en Spaans naar boven haalt, lijken de twee niets van elkaar te begrijpen… totdat de hulp van ‘Google Translate’ wordt ingeroepen. Expeditie Gooris, vanavond om 21.35 bij VTM 2 en op VTM GO.

1:38

Kelly & Kenji geraken maar niet rechtop tijdens peddelsurfen

De familie Gooris gaat peddelsurfen op de baai van Napels. Terwijl Sam en Shania het peddelen snel onder de knie krijgen, is het voor Kelly en Kenji een hele opgave om rechtop te staan. Expeditie Gooris, dinsdag om 21.35 bij VTM 2 en op VTM GO.

2:00

PIJNLIJK! Wie zich weigert in te smeren, die verbrandt

Sam Gooris weigert zich in te smeren met alle gevolgen van dien. Daar had Kelly hem nochtans voor gewaarschuwd. Expeditie Gooris, dinsdag om 21.35 bij VTM 2 en op VTM GO.

1:28

Expeditie Gooris: Kenji laat ook in Rome dartstalenten zien

Na heel wat zoeken, vindt de familie Gooris dan toch een pub waar ze kunnen dartsen. Kelly en Kenji nemen het tegen elkaar op, want papa Sam besluit op het allerlaatste moment om toch niet mee te doen. Expeditie Gooris, dinsdag om 20.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

1:36

Boogschieten? Laat dat maar over aan Kelly en Shania!

Kelly Pfaff en dochter Shania zijn tot hun eigen verbazing, echte natuurtalenten in boogschieten. Daar kunnen de twee heren iets van leren! Expeditie Gooris, elke dinsdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series