Een Echte Job

Direct kijken

Alle afleveringen

1:21

Stefaan schreef prachtig gedicht voor stagementor Hannelore

De stage van Stefaan Degand op pediatrie zit erop. Maar niet voor hij zijn stagementor Hannelore nog kan bedanken met een prachtig zelfgeschreven gedicht. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

1:15

Metejoor brengt een muzikale ode aan stagementor Bart

Metejoor heeft genoten van zijn tijd op de revalidatieafdeling. En dat heeft veel te maken met zijn stagementor Bart. Dus hoe beter Bart te bedanken, dan met een zelfgeschreven nummer? Bekijk 'Een Echte Job' ook op VTM GO.

1:52

Prachtig! Jonas herenigt Mia na 4 maanden met hondje Laika

Mia verblijft al 4 maanden op de geriatrische afdeling waar Jonas Van Geel stage loopt. Dat wil zeggen dat ze al even lang haar hondje Laika moet missen. Maar Jonas zou Jonas niet zijn als hij geen fantastische verrassing voor Mia in petto had. Bekijk 'Een Echte Job' ook op VTM GO.

2:17

Brengt Jonas de bloedafname bij Mia tot een goed einde?

Jonas kan absoluut niet tegen bloed. Maar toch moet hij bij Mia een bloedstaal afnemen. Lukt het of moet zijn stagementor overnemen? Bekijk 'Een Echte Job' ook op VTM GO.

1:20

Overweegt Stefaan Degand een job in de zorg?

Stefaan en Frances carpoolen naar hun laatste stagedag. Stefaan heeft na die intense weken zelf nagedacht over een job in de zorg, waarom niet 2 dagen als vrijwilliger gaan werken? Bekijk 'Een Echte Job' ook op VTM GO.

2:02

Openhartige Stefaan Degand vertelt over overlijden van vrouw

Stefaan Degand heeft het in 'Een Echte Job' over het moment waarop hij afscheid moest nemen van zijn vrouw. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

2:19

Prachtig moment wanneer Metejoor en Jef samen zingen

Jef is één van de patiënten op de revalidatieafdeling waar Metejoor zijn stage doet. Jef heeft afasie en kan enkel met ja en nee communiceren. En met muziek van Metejoor! Samen zingen ze één van zijn hits, een prachtig moment. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

0:57

Frances en Stefaan praten over empathie voor de patiënten

Frances Lefebure en Stefaan Degand praten over hoe ze hun 'echte job' ervaren en over de banden die ze opbouwen met de patiënten. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

1:09

De vermoeidheid slaat toe tijdens de nachtshift

De nachtshift loopt ten einde en de vermoeidheid slaat toe bij Frances, Stefaan, Jonas, Nora en Metejoor. Ze hebben het allemaal moeilijk om wakker te blijven. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

3:16

Jonas krijgt het moeilijk tijdens zijn drukke nachtshift

Tijdens Jonas zijn nachtshift is er een patiënt in nood. Jonas en stagementor Martijn moeten met twee werken om hem te helpen. Ondertussen heeft ook een andere patiënt hen nodig. Het wordt Jonas eventjes te veel. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

2:35

Nora over de nachtshift: "Ik zou dit niet elke nacht kunnen"

Nora Gharib, Stefaan Degand, Frances Lefebure en Jonas Van Geel wisselen ervaringen uit over de nachtshift. Het is zeker niet iets wat ze elke nacht zouden kunnen doen. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

1:34

Ontroerend: de invloed van Metejoor zijn muziek op patiënten

Stagementor Bart toont Metejoor de invloed van "Metejoor-therapie". Metejoor is ontroerd door het zien wat zijn muziek doet bij de patiënten. Bekijk 'Een Echte Job' bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series