Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Direct kijken

Alle afleveringen

1:27

Margriet Hermans roept de hulp in van De Buurtpolitie

Wanneer de repetitieruimte van de band van Margriet helemaal omvergegooid blijkt, roept ze de hulp in van De Buurtpolitie. Benieuwd of ze de dader te pakken krijgen. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

1:29

Uh-oh! Sergio Quisquater is woest op deze dronken bestuurder

Commissaris Berckmans neemt Sergio mee op patrouille. Wanneer we een dronken bestuurder tegenhouden, kan Sergio zich moeilijk bedwingen en geeft hij haar even zijn ongezouten mening. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

1:07

Verwarde vrouw stapt in bij Peter Van Asbroeck

Wanneer Peter ter hoogte van een zebrapad zijn wagen tot stilstand brengt, kruipt een verwarde ouderere dame in zijn auto. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

2:06

Junior Planckaert maakt zijn acteerdebuut

In 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' maakt de jongste Planckaert-telg zijn opwachting. Hij maakt de agenten attent op een dakloze man die er wat verward bijloopt. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

0:48

De Buurtpolitie schiet Bart Kaëll te hulp

Hoofdinspecteur Schillebeeckx en inspecteur Nzeza helpen Bart Kaëll na een mysterieuze aanval met brandbommen in de buurt van zijn woning. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

0:47

Internet challenge gone wrong voor vriend van Jamie-Lee Six?

Tuur, een vriend van Jamie-Lee Six, begraaft zichzelf 24 uur lang voor een challenge. Wanneer ze al meer dan een uur zonder nieuws van hem zit, beslist ze inspecteurs Nzeza en Mertens in te schakelen. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

2:15

Het acteerdebuut van Marc Van Ranst in De Buurtpolitie VIPS

Marc Van Ranst glundert in zijn gastrol als... zichzelf! Hij is in Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS getuige van een ongeval met zware verwondingen tot gevolg. Kan hij de rechercheurs helpen om de dader te vatten? Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

0:49

Oh nee! De auto van Ian Thomas is gestolen.

Wanneer hij terugkomt van een meeting, ontdekt Ian Thomas dat zijn auto gestolen werd. Inspecteurs Nzeza en Mertens haasten zich ter plaatse in de hoop het voertuig te kunnen intercepteren. Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

2:57

Zo verlaat Andy Peelman De Buurtpolitie

Koen Baetens, gespeeld door Andy Peelman, bevrijdt Veronique De Kock uit de schuur waar haar ontvoerster haar schuilhield. Wanneer de dader dit te weten komt, gaat ze helemaal door het lint en richt ze een wapen naar Koen en Veronique. Bekijk 'De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

0:20

Terugkeer van een oude bekende in De Buurtpolitie VIPS

Na een paar woelige dagen bij het korps, beslist commissaris Berckmans de hulp van een oude bekende in te roepen... Bekijk 'De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

0:47

Veronique De Kock wordt gestalkt in De Buurtpolitie VIPS

De Buurtpolitie is terug en voor de gelegenheid passeert er heel wat bekend volk langs het bekendste politiekantoor van het land. Veronique De Kock bijt, met haar gastrol als zichzelf, de spits af en rekent op de hulp van Koen Baetens en zijn ex-collega's om van haar mysterieuze stalker af te geraken. Bekijk 'De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

0:58

Inbraak bij Herman Brusselmans in De Buurtpolitie VIPS

Schrijver Herman Brusselmans ontdekt dat er bij hem werd ingebroken. Wanneer het team ter plekke toekomt, beseft Herman dat de dief aan de haal is met zijn computer waar zijn gloednieuwe roman op staat. Kunnen ze de boef vatten en het boek van Herman redden? Bekijk 'De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series