De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Direct kijken

Alle afleveringen

1:52

Willy: "Bedankt voor het respect"

Willy uit 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen" heeft nog een emotionele boodschap voor de kijkers. Hij zal ze ontzetten hard missen. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:04

Samen met Johan en Edwin op jacht naar sluikstorters

Johan en Edwin zijn van de inspectie van de Vlaamse overheid voor sluikstorten. Ze betrappen sluikstorters op heterdaad. Als dat niet lukt dan kijken ze in het afval of ze persoonlijke gegevens van de sluikstorters kunnen vinden. Bekijk 'De Vuilste Jobs Van Vlaanderen' bij VTM 2 of op VTM GO.

2:33

Nico introduceert zijn 'pipikar'

Nico kuist elke dag de urinoirs van Antwerpen. Hij zorgt er dus voor dat de hele stad niet naar urine stinkt. Hiervoor heeft hij een speciale auto: de 'pipicar' Bekijk 'De Vuilste Jobs Van Vlaanderen' bij VTM en op VTM GO.

2:23

"Dat is hier allemaal wijn"

Evie en Martin hebben een nieuw klusje te klaren: een appartement bomvol wijnkratjes opruimen. Het ligt er zo vol dat ze de vloer niet meer kunnen zien. Bekijk 'De Vuilste Jobs Van Vlaanderen' bij VTM 2 of op VTM GO.

1:23

Cathy uit Trooz over de ellende van de overstromingen

In 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' helpt Philip Cathy om het water en de modder uit haar kelder te halen. Dat doet hij samen met andere vrijwilligers. Cathy is niet gevlucht tijdens de overstromingen, maar in haar huis gebleven. Ze vertelt over haar bijna-doodervaring. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:55

"Wat ik hier zie, daar denk ik morgen een hele dag aan"

Philip helpt in zijn vrije tijd om de huizen die vernield zijn door de overstromingen in Wallonië, te kuisen. Dat is een werk om niet te onderschatten, zowel fysiek als mentaal. Het speelt dan ook vaak in zijn gedachten. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:40

"Het is uit de hand gelopen toen mijn vrouw is gestorven"

Tim en Annelies staan vandaag voor een nieuwe uitdaging. Ze zijn opgebeld om Ronny te helpen om zijn huis te kuisen. De vrouw van Ronny had verzamelwoede en toen ze is gestorven had Ronny geen fut meer om alles op te ruimen. Ronny heeft zelf ook 4 soorten kanker, dus zijn huis opruimen was zijn laatste zorg. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:02

"Meubelstuk van meer dan 100 kg nooit teruggevonden"

In 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' helpen vrijwilligers om de kelder van Cathy moddervrij te maken. Dat is nodig omdat haar huis in Trooz ligt, waar er deze zomer overstromingen waren. Cathy vertelt over de vernieling en hoe die gebeurtenis haar beïnvloed heeft. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM en op VTM GO.

2:45

Huurders laten garage vol rommel en vuile pampers achter

Tim en Sandy staan voor een pittige opdracht. Huurders zijn plots vertrokken en hebben onder andere een garage vol rommel, stinkende pampers en een beschimmelde frietketel achtergelaten. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:22

Daarom mag je in Oostende pas 's ochtends vuil buitenzetten

In Oostende mag je pas 's ochtends je vuilnis buitenzetten en niet al de avond voordien. Anders schuiven de meeuwen meteen aan aan het feestbuffet. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:31

In deze straat puilen de vuilzakken uit van de GFT

Voor GFT bestaat er eigenlijk een aparte ophaalronde. Maar in een Antwerpse straat vol winkels en restaurants, weten de afvalophalers dat het een zware (en vuile) shift vol rottende etensresten wordt. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:00

Chantal ruimt afgebrande wietplantage op

Chantal en haar team zijn gespecialiseerd in panden opruimen na brandschade. En wat ze vaker en vaker zien: wietplantages. In Lommel zijn ze ook aan de slag in een uitgebrand appartement waar een wietplantage ontdekt werd. Bekijk 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' bij VTM 2 en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series