De Sterkste Handen

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:51

Zo spannend was de finale van 'De Sterkste Handen'

In de hyperspannende finale van 'De Sterkste Handen' strijden Bjorn en Magnus om de overwinning. Nancy moest helaas net voor de finale opgeven. Bekijk 'De Sterkste Handen' ook op VTM GO.

0:45

Wow! Deelnemers 'De Sterkste Handen' zetten samen tattoo

Deelnemen aan 'De Sterkste Handen' heeft duidelijk een band voor het leven geschept. Alle deelnemers laten samen een tattoo zetten om hun avontuur nooit meer te vergeten. Bekijk 'De Sterkste Handen' ook op VTM GO.

1:04

Nasier is een man van zijn woord en komt belofte na

Als zijn team de ploegencompetitie won, zou Nasier zijn hoofd kaal scheren. En zo geschiedde! Natalia zet er met veel plezier een tondeuse in. Bekijk 'De Sterkste Handen' bij VTM en op VTM GO.

1:31

Magnus laat pallet vallen en blokkeert tijdens opdracht

Magnus is op van de zenuwen (en verkoudheid) en dat laat zich voelen tijdens deze proef. Hij laat een pallet vallen en blokkeert daarna. Kan hij dit nog rechtzetten? Bekijk 'De Sterkste Handen' bij VTM en op VTM GO.

2:37

Wie heeft het beste geheugen?

Wie kan het beste een code onthouden en vindt als eerste zijn of haar container? Bekijk 'De Sterkste Handen' bij VTM en op VTM GO.

1:52

Haast & spoed zijn zelden goed, dat ontdekken ook kandidaten

De kandidaten van 'De Sterkste Handen' moeten om ter snelst cargo laden in een vliegtuig. Maar ze ontdekken al snel dat haast en spoed hier niet de juiste manier zijn. Als dat maar goedkomt. Bekijk 'De Sterkste Handen' bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series