Code van Coppens

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:14

"Babi pangang, een nummertje 9 en een hoofd in de soep aub,"

Mmmmh, krijg jij ook spontaan een hongertje? Jelle Cleymans en Kris Wauters duiken alvast wel (hoofd eerst!) in de Chinese soep van restaurant Coppens. Bekijk 'Code Van Coppens' bij VTM en op VTM GO.

0:47

Die rijstproef, supersimpel! Euh... Of toch niet?

Die rijstproef zag er als je het ons vraagt best ingewikkeld uit. Staf en Mathias leggen even uit hoe het eigenlijk in z'n werk gaat. Bekijk 'Code Van Coppens' bij VTM en op VTM GO.

1:27

Soms ligt het antwoord voor je neus. Of hangt het om je nek.

In Code Van Coppens moeten onze BV's regelmatig grenzen verleggen om een oplossing te vinden en aartsmoeilijke codes kraken om buiten te geraken. Euhm, maar dat is niet altijd zo hoor, Jelle. Bekijk 'Code Van Coppens' bij VTM en op VTM GO.

0:55

Koppig geen bril dragen = klungelen met de proeven hè Kris

Wie z'n billen verbrandt, moet op de blaren zitten en wie geen bril wilt dragen, moet als een blinde mol door het leven! Koen en Kris Wauters zorgen voor dit hilarische tafereel in Chinees restaurant Coppens. Als dat maar goedkomt. Bekijk 'Code Van Coppens' bij VTM en op VTM GO.

1:20

HILARISCH: An en Ann schreeuwen het uit van de angst

Zij schreeuwen moord en brand wanneer ze hun grootste angsten realiteit zien worden. Zuster Ursula dwaalt namelijk na al die jaren nog steeds rond op de school en heeft geen zin in pottenkijkers.

2:22

"Ik hoop dat er nu geen lijken uit de kast vallen."

Conner Rousseau laat zich samen met Guga Baùl gewillig opsluiten in het Onze-Lieve-Vrouw-Coppens College. Conner en Guga nemen het op tegen An Lemmens en Ann Van Elsen.

Meer video's

Gerelateerde series