Cocktails & drinks

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:55

Nooit meer keuzestress dankzij onze complete wijngids

Onze sommeliers Sepideh Sedaghatnia en Frank Van der Auwera proefden voor september maar liefst 100 flessen rode en witte wijnen uit 7 verschillende supermarkten. Die resultaten lees je morgen. Om te weten welke flessen jouw supermarkt in het assortiment heeft, ontwikkelden we speciaal voor abonnees onze complete wijngids.

1:03

Martini e tonic

De Martini e Tonic is een eenvoudige, maar lekkere cocktail. Keep it simple. Perfect als je na het werk zin hebt in een aperitiefje.

1:07

Watermeloen Mojito

Barbecue of feestje gepland? Maak van een watermeloen een vaatje. Vul het op met een heerlijke cocktail. Wedden dat je vrienden onder de indruk zijn? Geen zin om die watermeloen tot een vaatje om te toveren. Geniet dan gewoon van de cocktail 'Watermeloen Mojito'. Heerlijk zomers.

0:26

Oreo chocolade milkshake met banaan

Soms mogen we al eens zondigen. Zondigen met deze crazy chocolade milkshake. We gaan helemaal over de top met extra chocolade, Oreo koekjes én banaan. Wie wordt niet wild van?

0:42

De Sangrito: een mojito sangria

Misschien is dit wel het meest zomerse drankje ooit? Kan je nooit kiezen tussen een sangria en een mojito? Geen probleem. Wij combineren het in één heerlijk drankje. Fris, makkelijk, maar verraderlijk lekker. Tip: we serveren dit in een grote ton van 5 liter, maar je kan natuurlijk ook een versie per glas maken.

0:30

Homemade ice-tea van rode vruchten en sinaasappel

Wist je dat zelf ice-tea maken helemaal niet moeilijk is? Bovendien kun je er alle kanten mee uit. Lekker tussendoor, tijdens een feestje of als aperitief. Schol.

Meer video's

Gerelateerde series