Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:31

't Is gebeurd: dit is de winnaar van BV Darts!

De grote finale van BV Darts is gespeeld. Ontdek hier de winnaar! Bekijk 'BV Darts' bij VTM 2 en op VTM GO.

1:09

Zijn onze finalisten er klaar voor?

Vanavond doen Kenji, Olivier, Kamal en Andy nog een laatste gooi naar de overwinning. Wie van hen wint de finale van BV Darts? En zien ze het wel zitten of speelt de stress hen parten? Bekijk vanavond de finale van 'BV Darts' bij VTM 2 en op VTM GO.

3:31

Andy neemt je mee achter de schermen bij BV Darts

BV Darts backstage dat is... interviews verstoren, hoofdrekenen en af en toe goed verschieten. Bekijk de grote finale van 'BV Darts' bij VTM 2 en op VTM GO.

2:51

Vragenvuur: Kamal, Kenji en Hannelore op de rooster

'Na hoeveel pintjes zie jij het dartsbord niet meer staan?' of 'Hoeveel verdien je door hieraan mee te doen?': er valt niet te ontsnappen aan ons vragenvuur. Halve finalisten Kamal Karmach, Kenji Gooris en Hannelore Simoens staan voor een heet vragenvuur. Bekijk ‘BV Darts’ elke donderdarts, om 20.35 bij VTM 2 en op VTM GO.

3:29

Andy, Olivier en Vincent wagen zich aan een darts vragenvuur

'Naar wie wil je wel eens een dartpijl gooien?', 'Wie is de zwakste?', 'Wat is de vreemdste plek waar je al heb gevogeld?' ... Geen enkele vraag waar de halve finalisten aan ontsnappen. Andy Peelman, Olivier Deschacht en Vincent Fierens staan voor een heet vragenvuur. Bekijk ‘BV Darts’ elke donderdag, om 20.35 bij VTM 2 en op VTM GO.

2:29

Celine skypet met dartslegende Fallon Sherrock

Celine Van Ouytsel is sinds ze meedoet aan BV Darts een echte fan van Fallon Sherrock: een 'straffe madam' in de dartswereld die als eerste ooit een competitie won tegen mannen. Bekijk 'BV Darts' bij VTM 2 en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series