Blind Getrouwd

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:48

Het sprookje van Stijn & Nuria dat al 6 jaar duurt

Tussen Stijn en Nuria was het niet meteen liefde op het eerste zicht aan het altaar. Maar hun liefde bloeide al snel open. Ondertussen zijn ze 6 jaar en 2 kindjes later nog even verliefd. Bekijk 'Blind Getrouwd De Jubilee' bij VTM en op VTM GO.

1:05

Nick en Christophe werden gebombardeerd tot rolmodel

Nick en Christophe waren het eerste holebikoppel dat trouwde in 'Blind Getrouwd'. Ze werden meteen gebombardeerd tot rolmodel. Hun huwelijk bleef niet duren, maar hun mooie vriendschap gelukkig wel. Bekijk 'Blind Getrouwd De Jubilee' bij VTM en op VTM GO.

3:11

Prachtig! Alle koppels brengen samen een openingsdans

Zo mooi! Alle koppels uit 'Blind Getrouwd' doen samen een mooie openingsdans. Bekijk 'Blind Getrouwd De Jubilee' bij VTM en op VTM GO.

1:46

Deze traditie mocht niet ontbreken op hét jubileumfeest

Taart én 'Le Lac du Connemara': twee dingen die niet op een trouwfeest en dus ook niet op het jubileumfeest mogen ontbreken. Bekijk 'Blind Getrouwd De Jubilee' bij VTM en op VTM GO.

1:08

Doe net als hen en schrijf je in voor 'Blind Getrouwd'!

Stijn en Nuria, Line en Victor, Evelien en Nicolas, Nick en Veerle, Candice en Marijn en Winnie en Jonah: stuk voor stuk succesverhalen uit 'Blind Getrouwd'. Ben jij ook nog op zoek naar de liefde van je leven? Schrijf je dan NU in voor een nieuw seizoen en wie weet ontmoet jij binnenkort de liefde van je leven voor het altaar.

4:48

't Is gebeurd! Candice maakte de grote oversteek naar Binkom

Het was een heet hangijzer: verhuist Candice naar Binkom of pakt Marijn zijn spullen richting Beveren? De kogel is door de kerk en Candice overhandigde haar sleutels aan een nieuwe huurder. Tijd voor een nieuw hoofdstuk in hun huwelijk. Bekijk 'Blind Getrouwd De Jubilee' bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series