Alloo bij de Verkeerspolitie

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:09

Parkeren op gehandicaptenplaats levert boete van €116 op

De verkeerspolitie wordt opgeroepen voor een foutgeparkeerde wagen. De wagen staat namelijk op een gehandicaptenparkeerplaats. Iets wat zich regelmatig voordoet. De foutparkeerder mag een GAS boete van 116 euro in de bus verwachten. Bekijk 'Alloo bij de Verkeerspolitie' bij VTM en op VTM GO.

2:52

PREVIEW: 1 op de 3 chauffeurs gebruikt gsm achter het stuur

Het gsm-gebruik achter het stuur blijft een groot probleem, want maar liefst één op de drie chauffeurs bedient zijn of haar gsm tijdens het rijden. Om dat tegen te gaan, zet de federale overheid vanaf 2022 in op slimme camera’s die het gsm-gebruik registreren. Alloo bij de Verkeerspolitie, elke donderdag om 21.45 bij VTM en op VTM GO.

2:45

Bestuurder tegengehouden voor zelfgemaakte nummerplaat

Een automobilist wordt tegengehouden voor het rijden met een niet-reglementaire nummerplaat. Aan de voorkant is een kleinere versie bevestigd, omdat de neus van zijn BMW er anders niet mooi uitziet. Alloo bij de Verkeerspolitie, elke donderdag om 21.45 bij VTM en op VTM GO.

1:43

Je gsm bedienen op de fiets? Even gevaarlijk als in de auto

Een man wordt tegengehouden door de politie, omdat hij zijn smartphone bedient tijdens het fietsen. Dat blijkt even gevaarlijk te zijn als het bedienen van je gsm achter het stuur. Bekijk Alloo bij de Verkeerspolitie, donderdag om 22.00 bij VTM en op VTM GO.

1:34

Levensgevaarlijk! Verwarde bestuurder negeert rood licht

De verkeerspolitie betrapt een automobilist die het rood licht negeert op een drukke baan. Hij wordt meteen achtervolgd en aan de kant gezet. Alloo bij de Verkeerspolitie, elke donderdag om 21.40 bij VTM en op VTM GO.

1:55

PREVIEW: Bellen achter het stuur is nooit een goed idee

Luk Alloo volgt de verkeerspolitie van Gent. Een bestuurder wordt betrapt met zijn gsm achter het stuur en krijgt een fikse boete. Alloo bij de Verkeerspolitie, elke donderdag om 21.45 bij VTM en op VTM GO.

Meer video's

Gerelateerde series