NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Racepiloot vloekt erop los tijdens race

De Britse DTM-racepiloot Paul di Resta reed aan de leiding in de race op het Brands Hatch circuit in het Britse Kent. Hij gaf via de radio door dat hij zou binnenkomen voor een pitstop, maar merkte dat zijn crew daar helemaal niet klaar voor was. Door een kapotte radio was zijn team niet op de hoogte waardoor de pitstop langer duurde dan gepland. Di Resta verloor zijn leiderspositie en dat zullen ze geweten hebben. Hij vloekt en roept erop los terwijl zijn crew hem niet kan horen, maar wij wel. Uiteindelijk kwam de DTM-kampioen van 2010 pas als veertiende over de meet.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Club wint na partij met twee gezichten tegen Linz

0-1. Met die uitgangspositie keert Club Brugge terug uit Oostenrijk na de heenwedstrijd van de laatste voorronde voor de Champions League. Tegen LASK Linz werd het een partij met twee gezichten. Vanaken werd matchwinnaar na een vroege, zij het discutabele penaltygoal.

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Jan Mulder: "Kompany maakt trainerschap belachelijk"

Vincent Kompany krijgt Anderlecht voorlopig nog niet op de rails. Na een mislukte competitiestart blijft de speler-manager achter met 2 op 12. VTM trok naar Jan Mulder voor een analyse. “Het heeft een tragische kant.”

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe beelden tonen slagveld in Honduras

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de dodelijke vechtpartij tussen rivaliserende voetbalclubs in de Hondurese hoofdstad Tegucigalpa. Enkele spelers van Futbol Club Motagua raakten gewond toen hun bus werd aangevallen door supporters van de rivaal Club Olimpia Deportivo. De wedstrijd werd afgelast en de supporters bestormden het veld uit onvrede. In de gevechten kwamen zaterdag drie mensen om het leven door schot- en steekwonden. Tien anderen werden gewond naar het ziekenhuis gebracht waarvan drie in kritieke toestand. Een vierde persoon overleed zondag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie was met 5.000 manschappen aanwezig voor de risicomatch want het is niet de eerste keer dat er doden vallen bij een confrontatie tussen de supporters van de Motagua en Olimpia.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Kompany: "Elke tegengoal zal mijn fout zijn"

Kompany: "Elke tegengoal zal mijn fout zijn"

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Wielerlegende Felice Gimondi op 76-jarige leeftijd overleden

De Italiaanse wielerlegende Felice Gimondi is op 76-jarige leeftijd overleden. Gimondi, een generatiegenoot van Eddy Merckx, zou tijdens een zwempartij bij het Siciliaanse dorp Giardini-Naxos een hartaanval hebben gekregen.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Greta Thunberg (16) halfweg oversteek Atlantische Oceaan

De Deense klimaatactiviste Greta Thunberg (16) is ongeveer halfweg haar grote oversteek van de Atlantische Oceaan en die is tot nu toe voorspoedig verlopen. Dat meldt ze zelf op Twitter. Het was wel even aanpassen aan de levensomstandigheden aan boord. “Het leven op de Malizia II (de zeilboot waarmee ze de reis maakt, red.) is als kamperen op een achtbaan”, klinkt het.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Strompelende panters zijn raadsel voor onderzoekers

In Florida staan onderzoekers momenteel voor een raadsel nadat er beelden opdoken van panters die moeite hebben met wandelen. Op video’s van de parkcamera’s is te zien hoe de katachtigen strompelend en struikelend vooruit proberen te raken. Volgens FWC zijn de bedreigde dieren getroffen door een nog ongekende neurologische aandoening.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Mysterie: wie heeft mobiele toiletten opgeblazen?

In de Amerikaanse staat Rhode Island hebben vandalen op twee plaatsen een mobiel toilethokje opgeblazen. Stukken plastic werd door de lucht gekatapulteerd, gelukkig raakte niemand gewond. Beide toilethokjes zijn van dezelfde leverancier, de manager van het bedrijf werkt samen met de politie om de dader(s) te vinden. Belangrijk detail: de toiletten werden de dag ervoor gelukkig nog geleegd.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Twintiger overleeft op krekels en bessen

Kaden Laga (25) raakte verdwaald toen hij met zijn familie op trektocht was. De twintiger nam een verkeerde route waardoor hij de weg terug niet meer kon vinden. Hij overleefde vijf dagen op water, krekels en bessen. Toen hij dacht dat hij nooit meer zou terugkeren, schreef hij een ontroerend bericht naar zijn vrouw en ongeboren zoon.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ver rijdt de Tesla Model 3 echt

De elektrische Tesla Model 3 is een van de meest gewilde auto’s onder leaserijders in verband met de lage bijtelling. In theorie komt de auto tot 530 kilometer ver met een volle accu, maar de praktijk blijkt minder rooskleurig.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

100.000 euro schulden later: ex-Miss België vindt geen job

Veel Vlamingen keken er reikhalzend naar uit: de vliegvakantie starten met een ex-Miss België achter de knuppel. Maar een half jaar en 100.000 euro schulden - de prijs van haar opleiding - later zit Angeline Flor Pua (24) nog steeds niet in de cockpit. “Ik ben al even aan het solliciteren, maar als Miss België had ik géén streepje voor.”

NIEUW
00:38
Geselecteerd Speelt nu af

Zo spannend wordt het nieuwe seizoen van 'Familie'

Spektakel op de kliffen van Cap Blanc-Nez, daarmee eindigde de meeslepende seizoensfinale van Familie. Het indrukwekkende beeld van Marie die door Mathias de dieperik werd ingeduwd bracht heel wat teweeg. En dat beeld blijft ook bij de start van het nieuwe seizoen nog nazinderen. Heeft Mathias een moord op zijn geweten? En wordt Stefanie het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? Het nieuwe seizoen start met een dubbele dosis spanning, drama en intriges. Dat bewijzen ook de allereerste beelden die zonet zijn vrijgegeven. Vanaf maandag 26 augustus, elke weekdag om 20u00 bij VTM

NIEUW
02:39
Geselecteerd Speelt nu af

Frances wordt emotioneel bij bezoek aan rouwkamp

Eén van de thema's in het nieuwe seizoen van Make Belgium Great Again zal 'vrijwilligerswerk' zijn. Frances neemt een kijkje op een 'rouwkamp', waar kindjes samen het verlies van een dierbaar persoon kunnen verwerken. Iets dat ook bij Frances veel emotie teweeg brengt.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Loïc: "fier dat programma in heel België te zien zal zijn"

De nieuwe tv-kok Loïc Van Impe (25) is klaar voor de lancering van zijn nieuwe kookprogramma op VTM. "Ik maak een programma voor VTM en eentje voor RTL TVI. Als fiere Belg wou ik echt dat ik in twee taalgebieden te zien zou zijn, dus daar ben ik in geslaagd", vertelt hij.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

De Code van Coppens wordt "escaperoom 3.0"

Mathias en Staf Coppens lenen hun lichaam dit najaar niet uit aan de wetenschap, maar komen met een nieuw programma. In De Code van Coppens dagen de broers BV's uit om wetenschappelijke codes en puzzels te kraken. "Een escaperoom 3.0", noemen ze het zelf.

NIEUW
03:08
Geselecteerd Speelt nu af

Fragment uit nieuwe kookprogramma van Loïc op VTM

Fragment uit nieuwe kookprogramma van Loïc op VTM

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Studio Stan trailer

Studio Stan trailer

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Populairste man op Tinder is niet langer single

De ‘populairste man op Tinder’ is niet langer single. Wat blijkt: Stefan-Pierre Tomlin leerde zijn vriendin niet via de populaire datingapp kennen, maar langs de good old way: het was een gemeenschappelijke vriend die hen op een feestje aan elkaar voorstelde.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Annick Segal: "De dood van Sandrine vergeet ik nooit"

'Thuis' gaat dit jaar zijn 25ste seizoen in. Annick Segal, die al vanaf dag één Rosa speelt, blikt terug.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Hebben Harry en William ruzie door Meghan Markle?

Een nieuwe documentaire, ‘William & Harry: Princes at War’, laat enkele journalisten en royaltywatchers aan het woord over de vermeende ruzie tussen de twee Britse prinsen. Dat prins William (37) zijn jongere broer wilde waarschuwen over zijn relatie met Meghan Markle (38), viel naar verluidt niet in goede aarde.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Zijn Fabrizio en Maithé al uit elkaar?

Fabrizio (26) en een langdurige relatie: het lijkt hem maar niet niet gegund te zijn. Hoewel hij pas samen was met Miss België 2017-finaliste Maithé Rivera (20), tevens ex-vriendin van Rode Duivel Thibaut Courtois, lijkt alles erop te wijzen dat de twee alweer elk hun eigen kant op gaan. Dat laat Maithé zelf uitschijnen op Instagram.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Punt achter samenwerking Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Fabrizio toont trots foto van zijn zoon

‘Temptation’-Fabrizio wil zijn zoontje niet langer verbergen, zo laat hij weten via Instagram. Daar deelde hij een foto waarop hij met de kleine jongen te zien is.

NIEUW
02:35
Geselecteerd Speelt nu af

Billie Eilish: "Ik een rolmodel? Maar waarom?"

Het was één van de optredens waar heel wat mensen op Pukkelpop lang naar uitgekeken hebben: de show van Billie Eilish. De Amerikaanse zangeres is nog altijd amper 17 jaar maar is wereldbekend. Voor veel tieners is ze een voorbeeld maar dat ze echt een rolmodel is, dat vindt Eilish zelf best raar. "Maar waarom?". Wat ze wel zeker weet, is dat ze het fantastisch vindt dat mensen haar muziek waarderen en haar blijven volgen. "Het feit dat het mensen raakt was zo shokerend voor mij en het feit dat het mensen blijft raken wat ik doe, dat vind ik heel speciaal." Daarnaast houdt ze al van kleinsaf aan van festivals en concerten. Dat ze daar nu zelf op het podium staat en haar energie kan doorgeven aan het publiek is wat ze echt leuk vindt. Of ze het gewone leven als tiener niet mist? Nee, dat antwoord is heel duidelijk. "Weet je wel wat 17-jarigen moeten doen? School. Ieuw.", aldus de Amerikaanse tiener. Ze zal het podium dus niet snel ruilen voor wat stoffige schoolbanken.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Pukkelpop door de ogen van Billie Eilish

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Pennywise eert overleden brandweermannen op Pukkelpop

De Amerikaanse punkband Pennywise heeft op Pukkelpop een lied opgedragen aan de twee overleden brandweermannen uit Heusden-Zolder. Ze brachten hun grootste hit, Bro Hymn Tribute.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Toren op Pukkelpop levert groene stroom aan 6.000 iPhones

Pukkelpop haalt een deel van zijn stroom uit de Green Energy Mill, een duurzame en inklapbare energietoren van ruim 20 meter. De toren heeft een windturbine van 700 kilo en driehoekige zonnepanelen. Eenmaal opgeladen kan hij in theorie 6.000 iPhones opladen, en dat 16 jaar lang elke dag.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Achtergelaten kampeermateriaal TML krijgt tweede leven

In kringwinkel Ecoso in Willebroek vindt vrijdag en zaterdag een stockverkoop plaats van tweedehands kampeergerei van Tomorrowland. Het gaat om tenten, slaapzakken en dergelijke die de ‘People of Tomorrow’ in 2018 op het festival achterlieten en die tijdens de twee Tomorrowland-weekends niet verhuurd geraakten.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Festivalgangers klaar voor natte Pukkelpop

In Kiewit, bij Hasselt, stromen de eerste festivalgangers toe. Het festival start officieel pas morgen, maar vandaag gaat de camping al open en staat het eerste feestje op het programma. Voor de komende dagen is er wel regen voorspeld, maar de meeste festivalgangers zijn goed voorbereid.

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe Hitler Fort Eben-Emael veroverde met zweefvliegtuigen

Om België, Nederland en Frankrijk binnen te kunnen vallen, restte Hitler nog een laatste uitdaging. Een gedurfd plan werd opgesteld om Fort Eben-Emael te veroveren met behulp van zweefvliegtuigen.

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Hond uitlaten gaat fout: waarom is het zo moeilijk?

Een hond uitlaten klinkt makkelijk, maar gaat soms tóch mis. Dat is wanneer de wetenschappelijke principes van traagheid en wrijving om de hoek komen kijken.

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk hoe hyena’s een prooi stelen van een krokodil

Tegen een grote groep hongerige hyena’s kan je het maar beter niet opnemen. Zelfs niet als je een krokodil bent...

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Zou Gordon Ramsay deze wormen-snack zelf ook serveren?

Dat insecten rijk zijn aan proteïnen en weleens het voedsel van de toekomst zouden kunnen zijn, wisten we al. In de Peruaanse Andes zijn de Huaytampo wormen die zich in cactussen langs kliffen verschuilen een ware delicatesse. Wat vindt topchef Gordon Ramsay van deze gefrituurde snack?

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Leeuwen versus hyena’s: wie wint?

De leeuwen zijn normaal de baas in dit gebied in Botswana, maar onlangs is de groep hyena’s flink in omvang toegenomen. Betekent dit een nieuwe machtsstrijd?

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Dit gebeurt er als je illegaal een eland neerschiet

Op de eerste dag van het nieuwe jachtseizoen op elanden in Alaska, wordt zonder vergunning een vrouwtjeseland neergeschoten. Wildlife Trooper Doug Massie gaat op onderzoek uit.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
03:36
Geselecteerd Speelt nu af

Duncan Laurence - Arcade | Live bij Q

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Fierens krijgt zijn eigen verdwaalpaal cadeau

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Rollercoaster Mash-Up door Vincent Fierens

Fierens vond het nodig om in iedere rollercoaster in Phantasialand zijn keel open te zetten. Stop je oren toe voor de mashup van de eeuw!

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

De Grote Slaapkamerquiz met Inge De Vogelaere!

Zondag 18 augustus 4 u 's ochtends: Qmusic-dj Inge De Vogelaere ligt nog lekker te slapen de dag voor haar allereerste ochtendshow met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck bij Qmusic. Maarten & Dorothee willen haar daarvoor een hart onder de riem steken en hoe doe je dat beter dan met een fantastisch ontbijt op bed? Dankzij een de huisgenoot van Inge bemachtigen ze de sleutel van haar appartement en spelen ze met haar... DE GROTE SLAAPKAMERQUIZ! Hoe scoort Inge en sleept ze de felbegeerde hoofdprijs in de wacht? Je komt het hier te weten!

NIEUW
03:12
Geselecteerd Speelt nu af

Olga Leyers is binnenkort terug op TV! | Q-Beach House

.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Inge is de nieuwe prinses van de ochtend! | Sam, Inge & Wim

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Tess gaat met jou lunchen in een limousine!

Heb je even genoeg van die refter? Van die snelle hap tussen 2 meetings door? Geen goesting meer om elke ochtend opnieuw weer boterhammen te smeren? Goed nieuws, want binnenkort verlaat Tess elke dag de studio, stapt ze in haar limousine en gaat ze langs bij bedrijven voor een exclusieve Limo Lunch! Jij bepaalt de bestemming: zin om samen met je collega's en Tess een geweldige middagpauze te beleven in een glamoureuze limousine? Schrijf jouw bedrijf in via joe.be!

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Kürt Rogiers gaat de strijd aan in ‘Beat VTM’

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers zal te zien zijn in het nieuwe programma ‘Beat VTM’. In dat programma nemen 8 onbekende Vlamingen het op tegen 8 VTM-gezichten in een bepaalde discipline die ze in 100 dagen tijd aan moeten leren. Kürt maakte zijn deelname zelf bekend tijdens de ochtendshow op Joe.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Wie gaat doorweekt naar huis? Ann of Born?

Door de hittegolf besloten Ann & Born hun waterpistolen boven te halen. Onze Joe-luisteraars konden stemmen via Facebook en Instagram wie er na de ochtendshow doorweekt naar huis ging. En dat liep een beetje uit de hand...

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was Joe Live met Milow!

Op woensdag 17 juli stelde Milow zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' voor aan enkele gelukkige Joe-luisteraars.

NIEUW
04:53
Geselecteerd Speelt nu af

Milow carpoolt met Jan Bosman naar de Joe-studio.

Op woensdag 17 juli kwam Milow zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' voorstellen aan enkele gelukkige Joe-luisteraars tijdens een uniek & intiem Joe-Live concert. Jan Bosman pikte hem op vlak voor het concert en stelde hem enkele vragen.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

De Joe-ijskar is er (bijna) klaar voor

De Joe-ijskar is er (bijna) klaar voor