NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Over naar Jan naar aanleiding van Wereld Bloeddonordag

Kijk eens goed naar luisteraar Evelien. Zonder bloeddonoren zou zij vandaag niet meer leven. Jan Thans ging naar haar maffe verhaal luisteren, een harde wake-up call voor iedereen die geen bloed gaat geven. Misschien is deze Wereld Bloeddonordag de ideale dag om er mee te beginnen?

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

"Vinnie Vincenzo" zingt lofzang voor Laura Tesoro

Wie zingt beter - Vincent, of toch maar Laura?

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee zetten lachend kakske terug

We hebben het lachend kakske terug gezet in Oostende. En blijf er nu allemaal met jullie fikken af!

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi neemt afscheid van Qmusic

We kunnen het bijna niet geloven. Vandaag presenteert Heidi Van Tielen voor de laatste keer de Ochtendshow bij Q. In het filmpje hierboven kan je enkele hoogtepunten herbeleven, maar er zijn zoveel speciale momenten geweest de afgelopen jaren! Bekijk hier enkele van de mooiste, emotioneelste, leukste... momenten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi heeft nog een belangrijke vraag voor zus Erika

De laatste Sam, Heidi en Wim zit al boordevol emoties, maar dan is er nog iets dat Heidi wilt vragen aan haar zus Erika die aan de lijn hangt. Met "Wil jij meter worden?" is het meteen naar de tissues grijpen. Wat denk je dat Erika's antwoord is? 😉

NIEUW
03:57
Geselecteerd Speelt nu af

meduza ft. good boys - piece of me

Momenteel op nummer 21 in de Favoriete 40: Meduza ft. Goodboys met 'Piece Of Your Heart'. Ze brengen hun hit helemaal live bij ons. Ideaal voor tijdens het zomerweer!

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Gentse Feesten pakt uit met vrouwenurinoirs

Op de Gentse Feesten staan voor het eerst twee vrouwenurinoirs om vrouwen rechtstaand te laten plassen. Het is een ontwerp van Ellen Lejeune. Volgens haar is rechtopstaand plassen veel makkelijker en dus niet al hangend boven een vieze wc-bril. Een vrouwenurinoir kan je vergelijken met dat van een man, al staat er hier wel een tent rond. Opvallend: aan de klassieke damestoiletten staan lange wachtrijen, bij het vrouwenurinoir moet je niet wachten. Niets dan voordelen zegt de ontwerpster.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Dronken man denkt dat hij in een Uber stapt...

Een dronken man uit Reading stapt in een geparkeerde auto, denkende dat het een Uber is. De vijftiger stapte in de wagen van de komiek Mensah. De 24-jarige Mensah kon zijn ogen niet geloven.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

MAGA-huwelijk wordt nóg gekker wanneer Trump zelf binnenvalt

Een koppel dat trouwde in een golfresort van Donald Trump viel bijna om van adoratie toen hun president himself opdook op hun huwelijksfeest. PJ Mongelli en Nicola Marie hielden dan ook geen gewone fuif, maar een echte 'Make America Great Again'-party, compleet met dansmuziek vol speeches van Trump. Het feestje ging door in Bedminster, New Jersey.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

25-jarige Brusselaar doet dertig dagen lang 200 push-ups

Arnaud Melis dreef zijn lichaam tot het uiterste. De 25-jarige Brusselaar deed 30 dagen lang 200 push-ups. Hij begon zijn uitdaging op 10 mei. Na 30 dagen is het resultaat duidelijk zichtbaar.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Witte haai steelt vis van de haak

Een rustig namiddagje vissen liep bijna helemaal verkeerd af toen een grote witte haai uit het niets opdook en een pas gevangen vis van de haak stal.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Stad verliest enig icoon: toren spectaculair tegen de grond

In Texas ging een gebouw vol geschiedenis tegen de grond. The First Pasadena State Bank Building werd opgericht in 1962 en was de enige wolkenkrabber in Pasadena. De stad verliest zo haar meest in het oog springende bouwwerk. De bank werd opgericht in de modernistische stijl van Frank Lloyd Wright, in een tijd toen Amerika het ruimtevaarttijdperk betrad, en alles mogelijk leek. Maar net als de banken zelf, veranderde het gebouw vaak van eigenaar. De twaalf verdiepingen van de toren stonden leeg sinds 2002. Het gebouw werd verwaarloosd en viel daarna niet meer te redden.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Alaphilippe: “Geen ploeg om de Tour de France te winnen”

Julian Alaphilippe stond op de tweede rustdag de pers te woord. Nog steeds als de leider van de Tour. “Of ik het geel kan behouden? Die vraag stel ik mezelf niet. Ik blijf gewoon mijn ding doen zoals ik de voorbije twee weken doe. Ik bekijk het dag per dag. Al is het uiteraard een eer om het geel te dragen. Ik geef elke dag alles. (lacht) Ik ga zelfs niet mee in een ontsnapping. Ik rij zoals een leider om dat geel te kunnen verdedigen. Mijn team doet daarbij een uitstekende job. Ik kijk uit naar de derde en laatste week van deze Tour.”

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Zesjarige baseballcoach gaat erg kostelijk "door het lint"

Hij is nog maar zes, maar toch al assistent-coach bij The Kalamazoo Growlers. Dat baseballteam uit Michigan speelt in de Northwoods League, een zomercompetitie voor universiteitsspelers. De zesjarige werkte zich in de kijker door in de clinch te gaan met de scheidsrechter, en dat was nog maar het begin van zijn hilarische woede-uitbarsting.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge treft Dynamo Kiev in voorronde Champions League

Haalbare kaart voor Club Brugge. Blauw-zwart treft het Oekraïense Dynamo Kiev in de derde en voorlaatste voorronde van de Champions League. Club werkt zijn thuismatch af op op 6 of 7 augustus. De terugwedstrijd in Kiev staat gepland op 13 augustus. Indien Club Brugge de derde voorronde overleeft, wacht nog een play-offronde voor deelname aan de groepsfase van de Champions League.

NIEUW
02:32
Geselecteerd Speelt nu af

De vier goals uit de Brugse Metten

Club Brugge won van Sporting Lissabon tijdens de Brugse Metten. Het kon de Portugezen wel pas kloppen na penalty's. Herbekijk hier de vier goals uit de reguliere speeltijd.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Supporters reageren op zware valpartij van Aert

In het supporterscafé van Wout van Aert in Lille werd vol ongeloof gereageerd op de zware valpartij van Wout van Aert tijdens de tijdrit in de Ronde van Frankrijk. Van Aert moest opgeven na de valpartij en werd meteen geopereerd aan een diepe vleeswonde. Hij moet enkele dagen in het ziekenhuis blijven.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Tour voorbij voor Wout van Aert na zware crash in tijdrit

De Tour de France van Wout van Aert is voorbij. De ritwinnaar in Albi kwam in de tijdrit zwaar ten val na een hapering met de wegafsluiting en moest opgeven. Volgens Jumbo-Visma is Van Aert bij bewustzijn, maar liep hij wel een diepe snijwonde op aan zijn rechterbovenbeen, die gehecht moet worden. Zijn knappe eerste Ronde van Frankrijk eindigt zo in mineur.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Elisabeth gooit hoge ogen op nationale feestdag

100.000 man gisteren in Brussel voor de nationale feestdag, en alle ogen waren gericht op Elisabeth (17). Op haar torenhoge blauwe stiletto’s - prijskaartje: 650 euro - zoog de kroonprinses de aandacht naar zich toe. Dat het koningshuis de spotlights steeds vaker laat schijnen op de troonopvolgster, is geen verrassing. In oktober wordt Elisabeth 18 jaar en dus dient ze stilaan in de markt gezet te worden. “De monarchie moet populair blijven om te overleven”, zegt royaltywatcher Mario Danneels. “Hoe opener en menselijker de leden van ons koningshuis zich tonen, hoe meer krediet ze zullen krijgen van het grote publiek.”

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Binnenkijken bij de Nederlandse koninklijke familie

Afgelopen week kreeg de pers een unieke inkijk in Huis ten Bosch, het paleis in Den Haag waar koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters sinds januari wonen. De verbouwing van de oude woonst van koningin Beatrix duurde vijf jaar en kostte liefst 63 miljoen euro.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

50e editie van Comic-Con is begonnen

Voor de vijftigste keer opent in San Diego (VS) het Comic-Confestival dit jaar zijn deuren. Wat vroeger begon als een bijeenkomst was van van driehonderd man en alleen maar stripboeken ging, is ondertussen uitgegroeid tot een multi-entertainmentevenement dat jaarlijks 130.000 bezoekers lokt. Fans komen er al dan niet verkleed poseren met hun helden, workshops volgen, attributen bewonderen of nieuwe content ontdekken.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Bijeninvasie op muziekfestival, maar deze kerel is niét bang

Bezoekers van het Electric Forest Music Festival werden op 27 juni plots omringd door duizenden bijen. De diertjes besloten te kamperen onder een parasol van het festival, dat doorging in Rothbury, in de Amerikaanse staat Michigan. Sommige bezoekers sloegen in paniek op de vlucht, maar anderen bleven kalm en maakten iets bijzonders mee. Het was de eerste dag van het festival. De tweede dag kwamen experts langs om de insecten te verhuizen.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Techno-dj Amelie Lens bouwt feestje aan voet van Atomium

Techno-dj Amelie Lens draait voor 3.000 fans een set aan de voet van het Atomium.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de grootste casanova’s van Hollywood

Deze week oordeelde een Spaanse rechtbank dat Julio Iglesias (75) de biologische vader is van een 43-jarige man. Dat betekent dat de charmezanger nu officieel negen kinderen heeft, en dat zouden er best meer kunnen zijn. De man heeft naar eigen zeggen al vrouwen lief sinds zijn 15e en schat zijn aantal bedpartners op zo’n 3.000. Een indrukwekkend getal, maar het kan nog erger. Ook de onderstaande casanova’s klapten al uit bed en plakten een getal op hun veroveringen.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Merckx wordt als held onthaald

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Merckx wint ook de laatste rit in de Tour

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: De renners rijden meer dan 320 kilometer

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 20 Merckx blikt terug op de Puy-de-Dôme

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 19 Merckx over goede vriend Simpson

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 18 en Merckx heeft geen rustdag nodig

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Tomorrowland 2019 afgelopen, Dreamville loopt leeg

De kampeerders op camping Dreamville breken hun tent af en ruimen hun afval op. Drie dagen Tomorrowland, dat is drie dagen feesten en weinig slaap. Voor de meesten is het dan ook uitkijken naar hun eigen bed.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Dimitri Vegas blikt terug op 15 jaar Tomorrowland

Het dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike stond dit jaar voor de tiende keer op het hoofdpodium van Tomorrowland. Dimitri Vegas heeft de evolutie van het festival dus goed kunnen volgen. "Ik herinner me nog dat we in 2010 in Brazilië moesten uitleggen dat er in België een cool festival was, nu kent heel de wereld Tomorrowland."

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was het laatste feestje op Tomorrowland

Dancefestival Tomorrowland heeft haar eerste weekend afgesloten met een gigantisch vuurwerk. Daarvoor vond nog een fantastische dj-set plaats op de Main Stage van Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Lost Frequencies en Afrojack. Volgende week volgt het tweede festivalweekend. In totaal zakken jaarlijks zo'n 400.000 mensen af naar De Schorre in Boom.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Tomorrowland vanuit de lucht: overdag versus 's nachts

Het eerste weekend van dancefestival Tomorrowland zit erop. Naar jaarlijkse gewoonte staat er ook een reuzenrad waarop de festivalgangers een mooi overzicht krijgen van het terrein. Vooral ‘s avonds levert dat prachtige beelden op.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Groetjes uit Tomorrowland

Mensen van over de hele wereld komen naar Tomorrowland en zij kunnen het thuisfront met een postkaard laten weten hoe geweldig ze het festival vinden.

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

Paris Hilton brengt iedereen aan het dansen op Tomorrowland

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Deze boksster vecht met mannen tot ze K.O. geslagen wordt

Jena Karam (20) doet aan Mixed Martial Arts. Als vrouw in een Arabisch land, Libanon, is dat verre van evident. Maar ze is vastberaden haar ding te doen in een mannenwereld en om een rolmodel te zijn voor andere meisjes. "Als je het aan kan in je gezicht geslagen te worden, dan kan je alles aan."

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Britse tv-ster onthult hoe ze miljonair werd

Aisleyne Horgan-Wallace, een Britse ster die haar entree maakte in Big Brother, staat tien jaar na haar televisiedebuut nog altijd in de spotlight. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. “Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten”, zegt ze zelf.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Guido en Emma uit ‘Familie’ delen intieme foto

Vormen Guido en Emma uit ‘Familie’ ook in het echte leven een koppel? Alles lijkt erop te wijzen. Vincent Banic (31) en Bab Buelens (25), die de rollen vertolken, hebben immers op hetzelfde moment een intieme foto van hen samen gedeeld via de sociale media. De twee worden al jaren achtervolgd door geruchten over het feit dat ze een koppel zouden zijn. Is dit hun ultieme bevestiging?

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Rijke kinderen op vakantie: leren zwemmen als een zeemeermin

In Groot-Brittanië kan je leren zwemmen als een zeemeermin. Sandbanks Beach is één van de duurste regio's in Groot-Brittannië en staat bekend om zijn tropische stranden. Aan de Mayim Mermaid Academy kunnen kinderen leren zwemmen als een zeemeermin. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen weggelegd. Het inschrijvingsgeld voor de lessen bedraagt 1000 euro, voor een basismodel van de zeemeerminstaart betaal je al snel 3300 euro.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

‘Telefacts Zomer’ over grootste schoonheidskliniek in Europa

‘Telefacts Zomer’ bezoekt de grootste schoonheidskliniek van Europa

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Verrassing in Familie: de baby van Marie leeft

Het zag er in Familie even niet goed uit voor de kleine Kasper, het ongeboren zoontje van Marie (Lien Van de Kelder) en Cédric (Yanni Bourguignon). Deze week liet Mathias (Peter Bulckaen) nog een overlijdensakte van de baby zien aan de privédetective die Véronique (Sandrine André) op hem en Marie afstuurde. De boodschap dat haar kleinzoon niet meer in leven was, kwam bij Véronique erg hard aan. Vanavond kregen de Familie-kijkers echter de zien dat Mathias gelogen heeft. Kasper bleek gezond en wel in zijn wiegje te liggen. Nog maar eens een bewijs dat Marie en Mathias ver willen gaan om samen een nieuw leven op te bouwen, ver weg uit de schijnwerpers.

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik durf wel eens vies naar mensen kijken"

Peter over zijn karakterkop: "Ik durf wel eens extra vies naar mensen kijken als ik niet gestoord wil worden"

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Van Den Begin is een fiere papa

Peter is een trotse papa en vertelt graag over zijn dochters.

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Van Den Begin zingt aan ontbijttafel van Evi Hanssen

Peter Van Den Begin zingt live aan de ontbijttafel in 'Het Heilig Huis van Hanssen' een stukje uit zijn nieuwe muzikale show.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Laura haalde spaarpot leeg voor concert van Stevie Wonder

Laura Tesoro had veel over om haar groot idool Stevie Wonder aan het werk te kunnen zien.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

"Internationale bekendheid is voor mij geen doel"

Voor Laura Tesoro is een internationale doorbraak geen doel. Dat vertelde ze bij Kris Wauters op Joe.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Positiviteit van Laura Tesoro maakt nummers herkenbaar

Laura Tesoro babbelde in 'Zot Gedraaid' over haar deelname aan 'Liefde voor Muziek'.