NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

'De Buurtpolitie': Nour valt voor Koen en Lucas

De acteurs van 'De Buurtpolitie' tonen hoe je een foto met special effect kan maken, om zo hun kalender ten voordele van Rode Neuzen Dag te promoten.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Collega's feliciteren Nathalie Meskens met nieuwe spruit

Collega-BV's feliciteren Nathalie Meskens met nieuwe spruit in Beste Kijkers

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Axel en Sergio trashen oldtimer

Wanneer Sergio en Axel op het Mexicaanse platteland een steile zandweg op moeten, trashen ze daarbij hun oude huurwagen.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Slaagt Andy Peelman voor zijn schiettest?

In de eerste aflevering van "Andy op Patrouille" mag Andy pas mee met deputy sheriff Jimmy als hij slaagt voor een schiettest. Maar lukt dat ook?

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Hilarisch: Axel kent verschil niet tussen links en rechts

In "Sergio & Axel: Van de Kaart" trekken Sergio & Axel woensdag naar Mexico. Wanneer Sergio aan het stuur zit en Axel hem de weg moet wijzen, wordt al snel duidelijk dat Axel het wat moeilijk heeft met het verschil tussen links en rechts...

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Zwangere Nathalie moet forfait geven voor 'Beat VTM'

Vanochtend kondigde Nathalie Meskens (37) het heuglijke nieuws aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Maar die zwangerschap heeft jammer genoeg gevolgen voor haar deelname aan ‘Beat VTM’. Nathalie zal niet langer kunnen deelnemen aan het programma.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Belgische Syriëgangers ontsnapt uit Koerdische gevangenis

Er zijn twee Belgische mannelijke Syriëgangers ontsnapt uit een Koerdische gevangenis in het noorden van Syrië. Dat heeft OCAD-baas Paul Van Tigchelt in de Kamercommissie Buitenlandse Betrekkingen gezegd.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Grootmoeder wil kleinkinderen uit Syrië terughalen

Fatiha Lakjaa wil haar zes kleinkinderen terughalen uit Syrië. Het is niet de eerste keer dat de grootmoeder dit probeert. Zes jaar geleden stapte ze al naar de rechtbank om haar dochters en kleinkinderen terug te halen, maar dat mislukte.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Stormloop naar stockverkoop Aldi in Kortrijk

Het is woensdagnamiddag bij momenten chaos in de vestiging van Aldi in de Gentsesteenweg in Kortrijk, waar het de eerste dag van een stockverkoop is, die tot en met dinsdag 12 november loopt. Je kan er elke dag een nieuwe selectie folderaanbiedingen tegen sterk verlaagde prijzen kopen.

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

Het horrorverhaal van de familie Turpin

De Amerikaanse Turpin familie kwam vorig jaar in het nieuws met een horrorverhaal. Dertien kinderen worden jarenlang gefolterd, gevangengehouden en uitgehongerd in huis door hun ouders. Eén dochter kan in 2018 ontsnappen en de hulpdiensten verwittigen.De ouders vinden zelf dat ze niet schuldig zijn. In april dit jaar zijn de ouders veroordeeld tot een levenslange straf.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Roepen, tieren en schelden: dit is 'Rage Yoga'

Voor wie niet zo'n fan is van rust en kalmte om zijn hoofd leeg te maken, kan misschien eens Rage Yoga proberen. Het is een nieuwe trend in de Verenigde Staten waarbij je je hoofd leegmaakt door te roepen, vloeken en vooral alles niet te doen wat je bij gewone yoga zou doen.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Kapper scheert hoofden met zwaard

Deze Thaise kapper heeft geen scheerapparaat meer nodig. Hij scheert de hoofden van zijn klanten met een zwaard. Volgens hem maakt het de huid extra glanzend.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Duivels al bijna zeker van twee tegenstanders op het EK

De kwalificatie voor het EK is sinds de interland tegen San Marino (9-0) binnen voor de Rode Duivels. Daardoor is het nu al met argusogen uitkijken naar volgend jaar. Want wat blijkt? Onze nationale ploeg is bij de huidige gang van zaken zo goed als zeker van twee tegenstanders in de poulefase.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour 2020 opnieuw voor berggeiten

Het parcours voor de Tour van volgend jaar is bekend. De voorstelling in Parijs gebeurde in het bijzijn van viervoudig winnaar Chris Froome en titelverdediger Egan Bernal. De klimtijdrit op de voorlaatste dag naar La Planche des Belles Filles is de blikvanger. Verder wordt het vooral weer een Tour voor klimmers met vier aankomsten bergop. Twee daarvan liggen in de eerste week. “De Tour ging nog nooit zo vroeg, zo hoog”, aldus koersdirecteur Christian Prudhomme.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Van Himst op bezoek bij boezemvriend Merckx

Wielrenner Eddy Merckx belandde in het ziekenhuis na een val tijdens een fietstocht. Zijn goede vriend Paul Van Himst ging op bezoek om te kijken hoe het met hem gaat. “Het gaat goed met Eddy, het valt mee. Na enkele dagen denk ik dat hij naar huis kan”, zegt Van Himst.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Vertenten sleept Voetbalbond voor rechter

Bart Vertenten (31) eist een schadevergoeding van 130.000 euro van de Voetbalbond. De gewezen scheidsrechter vindt dat hij na het losbarsten van het voetbalschandaal onterecht ontslagen werd. Dat staat in een dagvaarding die procedurepleiter Hans Rieder gisteren dropte bij de bond.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Roger De Vlaeminck in het ziekenhuis opgenomen

Net als Eddy Merckx ligt ook Roger De Vlaeminck in het ziekenhuis. De 72-jarige wielerlegende werd dit weekend onwel en werd met koorts op intensieve zorgen opgenomen in het AZ Alma in Eeklo.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Neymar out voor CL-duel tegen Club Brugge

‘Goed’ nieuws voor Club Brugge. Neymar is vier weken out. De vedette van PSG liep afgelopen weekend tijdens interlandvoetbal met Brazilië een blessure op in de partij tegen Nigeria (1-1). Kylian Mbappé zou volgende week wel fit naar Brugge kunnen afzakken.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Cuba Gooding Jr. in steeds nauwere schoentjes

Het wordt heet onder de voeten van Cuba Gooding Jr. (51). De acteur werd in juni al aangehouden voor aanranding. Vorige week kwam daar nog een gelijkaardige aanklacht bij. Volgens de openbare aanklager hebben zich bovendien nog twaalf andere vrouwen gemeld. Gooding blijft beweren dat hij onschuldig is.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Paaldansende Jennifer Lopez: "Waar ben ik mee bezig?"

Ze is ondertussen al 50, maar wanneer je Jennifer Lopez aan het werk ziet, zou je dat absoluut niet zeggen. De actrice en zangeres is te zien in de film ‘Hustlers’, waarin ze een stripper speelt die samen met enkele collega’s besluit om hun klanten te beroven. Dat betekent: weinig kleren en paaldansen. Twee dingen waar de actrice aan moest wennen.

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Prins Harry in tranen tijdens speech over vaderschap

Prins Harry kon zijn tranen niet bedwingen tijdens een speech over het vaderschap. Hij sprak op het evenement WellChild Awards. Daar worden er ieder jaar prijzen uitgereikt aan zieke kinderen die anderen inspireren.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Felicity Huffman meldt zich aan in gevangenis

De Amerikaanse actrice Felicity Huffman, bekend van de tv-serie ‘Desperate Housewives’, heeft zich vandaag aangemeld in een gevangenis in Californië, waar ze twee weken achter de tralies zal zitten. De actrice werd in september veroordeeld tot twee weken gevangenisstraf voor het betalen van 15.000 dollar (13.500 euro) om de toelatingsexamens aan de universiteit van haar oudste dochter te vervalsen.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Herman Brusselmans trekt met zijn Lena weg uit Gent

Herman Brusselmans (62), opnieuw als jurylid te zien in ‘De Slimste Mens’, woont sinds jaar en dag op een appartement in Gent. Eind vorig jaar trok zijn Amsterdamse vriendin Lena (28) bij hem in. En sindsdien wandelde de schrijver niet langer in z’n eentje maar gezellig met Lena door de binnenstad. Maar Herman heeft nu een drastische beslissing genomen. Hij verhuist naar het platteland, zo schrijft hij in zijn column voor dierenrechtenorganisatie GAIA.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Jennifer Aniston post Instagramfoto van ‘Friends’-reünie

Actrice Jennifer Aniston liet Instagram even ontploffen. Op de selfie die ze postte waren alle Friends-castleden te zien. De foto werd in drie uur tijd al meer dan twee miljoen keer geliket. Fans hoopten stiekem dat de foto een hint was voor een nieuw seizoen.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke luchtbeelden van bloeiende Kalmthoutse heide

Vlieg mee met onze drone over de paarse heide.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame gevlekte ringslang duikt op in Maasmechelen

Slangen doen ons denken aan tropische landen, maar ze zitten ook in onze natuur. De zeldzame gevlekte ringslang is één van onze drie inheemse slangensoorten. Je hoeft niet bang te zijn als je haar tegenkomt: ze is niet giftig voor mensen en vindt ons even eng als wij haar!

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Tijgerspin verovert Europa

Het geduld van deze tijgerspin wordt beloond met een onbedachtzame waterjuffer.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame zwarte ooievaar gespot in Limburg

De witte ooievaar, babyleverancier van dienst, heeft ook een zwarte variant. De zeldzame zwarte ooievaar houdt er een meer verborgen levensstijl op na, maar de laatste jaren zie je hem steeds vaker. Ook voor Onze Natuur blijft hij niet ongezien.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke beelden van wilde kat

Unieke beelden van wilde kat in België

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Uniek: vechtende lentevuurspinnen gespot in Vlaanderen

'Onze Natuur' geeft unieke beelden vrij van twee vechtende lentevuurspinnen. De spin is met uitsterven bedreigd en komt in Europa slechts in enkele kleine populaties voor. Bij ons kan je haar alleen in Lommel aantreffen. "Ik heb nog nooit beelden gezien van twee vechtende lentevuurspinnen. Volgens mij is dit fenomeen nooit eerder waargenomen", zegt spinnenexpert bij Natuurpunt Koen Van Keer. De is een opvallend mooie spin, want het mannetje heeft een oranjerood lijfje met zwarte stippen - een beetje zoals een lieveheersbeestje. Wanneer het mannetje bovengronds op zoek gaat naar een vrouwtje, dient zijn kleur als afschrikmiddel tegen hongerige vijanden. Maar eigenlijk zijn de spinnen geheel ongevaarlijk. Meer weten over onze Belgische natuur? Neem dan een kijkje op onzenatuur.be.

Club Brugge

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge - Gent: de Aftermovie

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Wesley op bezoek bij Club Brugge

Wesley op bezoek bij Club Brugge

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Vormer, Vanaken en Mignolet gaan supporters nog groeten

Vormer, Vanaken en Mignolet gaan supporters nog groeten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Vierende Club-fans

Vierende Club-fans

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Clement geeft speech in kleedkamer na Real-Club

Clement geeft speech in kleedkamer na Real-Club

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge pakt een punt in Madrid

Club Brugge heeft net geen stunt van formaat gerealiseerd in de Champions League. De ploeg van Philippe Clement ging met 2-2 gelijkspelen bij Real Madrid. Dennis scoorde twee keer in de eerste helft, Real maakte de late gelijkmaker na dom rood voor Vormer.

Gaming

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Zo werkt gamedienst Google Stadia

Google stelt zijn streamingplatform voor videospelletjes Stadia vanaf 19 november beschikbaar.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Fornite is opnieuw speelbaar

Fortnite-spelers, tijd voor hoofdstuk 2, seizoen 1! De livestream van het megapopulaire spel toonde sinds zondag niets anders dan een zwart gat met achtergrondgeluiden, dat plots was verschenen bij het einde van seizoen 10. Maar dat is nu weg en er is een kakelvers hoofdstuk tevoorschijn getoverd. Met: vier nieuwe helden, nieuwe wapens én een nieuw eiland waarop spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Game heeft verborgen kat die plasmabollen afschiet

In de game Brothers In Arms: Hell’s Highway zit een verborgen grap die je toelaat je geweer te ruilen voor een kat die plasmabollen afvuurt. Dit 'easter egg' is moeilijk te vinden, melden YouTubers The Easter Egg Hunter en Oddheader.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Gamer krijgt dan toch prijzengeld na steun betogers Hongkong

Blizzard heeft een Hearthstone-speler die werd geschorst na een toernooi vanwege uitspraken over de situatie in Hongkong, een lagere straf opgelegd. In plaats van een jaar wordt de speler nu een half jaar geschorst, en mag hij de opbrengsten van het toernooi alsnog houden.

NIEUW
02:42
Geselecteerd Speelt nu af

Fortnite niet meer te spelen na mysterieuze gebeurtenis

Paniek bij de spelers van Fortnite: het populairste spel op aarde kan na een vreemd voorval dat zich in het spel zelf afspeelde, niet meer gespeeld worden.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Reilly (14) redt al gamend leven van tegenspeler

De 14-jarige Reilly Howard uit de Amerikaanse stad East Hampton heeft het leven van een tegenspeler in een game gered. Meer dan twee uur sprak hij met een jongen die zichzelf om het leven wilde brengen.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

De Grote Slaapkamerquiz...met onze baas! |Maarten & Dorothee

,

NIEUW
03:11
Geselecteerd Speelt nu af

Jan en Vincent Vangeel zijn juryleden op het WK Tiramisu!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt is dé posterboy in de Joepie!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

Billy Joel - Piano Man (Suzan & Freek cover) I Live bij Q

Uploaded by MyChannels

NIEUW
05:28
Geselecteerd Speelt nu af

Meditation First! Doe mee met de meditation-challenge!

.

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

Jinthe's droom komt uit: een nummer met Sean opnemen!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Anke Buckinx & Guga Baúl verrassen Clouseau met imitatie

De coverband rond Guga Baul genaamd “Studio Guga” werkten de afgelopen maanden aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat! Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze ze zelf maakten. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD’. Elke week confronteert Guga de artiest die hij imiteert met een song die klinkt alsof hij/zij ze zelf geschreven en ingezongen heeft. Het resultaat daarvan hoor je elke dinsdagochtend om kwart voor 8 bij Sven & Anke! Vandaag was Clouseau aan de beurt. Guga & Anke kwamen de broertjes Wauters verrassen tijdens een repetitie in de studio van Joe...en zij luisterden met open mond naar hun imitatie!

NIEUW
06:33
Geselecteerd Speelt nu af

Ronan Keating opent de Top 2000 van Joe

Het is zover: de Top 2000 van Joe is weer aan de gang! Twee weken lang luister je bij Joe non-stop naar de allergrootste hits en klassiekers, hélemaal gekozen door jou! Niemand minder dan RonanKeating, de wereldster die furore maakte met zijn monsterhit 'When You Say Nothing At All' & destijds nog zong bij Boyzone, kwam vanochtend langs bij Sven & Anke om de Top 2000 officieel te openen. Great job, Ronan!

NIEUW
03:59
Geselecteerd Speelt nu af

James Brown kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
04:27
Geselecteerd Speelt nu af

Elvis kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

De rol van 'Marcske' kostte Herman bijna het leven

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over ambitie

Uploaded by MyChannels