Showbizz & Entertainment

NEW
04:55
Geselecteerd Speelt nu af

"Merlina voor Waterman" Hoe zou het zijn ... met Lea Couzin?

'Merlina' is een Vlaamse jeugdreeks die in de jaren '80 te zien was op de toenmalige BRT. Merlina Meerschaut (gespeeld door Lea Couzin) leidt het detectivebureau en nam alle beslissingen. Wij gingen na 30 jaar kijken hoe het met haar gaat.

NEW
03:59
Geselecteerd Speelt nu af

Apocalyptisch steampunk en de terugkeer van Asterix & Obelix

Deze week heeft Eline De Munck het over de apocalyptische wereld van ‘Mortal Engines’. Peter Jackson heeft duidelijk iets met trilogieën. Na de razend populaire verfilmingen van ‘The Lord Of The Rings’ en ‘The Hobbit’ boog de man zich nu over de boekenreeks ‘Mortal Engines’. Hij doet dat dit keer niet als regisseur, maar als producer en scenarist. Het duurde maar liefst 10 jaar om deze film te maken, die het verhaal brengt van een dystopische toekomst waarin steden rondtrekken op wielen, op zoek naar brandstof en kleinere steden om te veroveren. De film volgt Tom Natsworthy, die per ongeluk betrokken raakt bij de moordpoging van de illustere Hester Shaw op Thaddeus Valentine (Hugo Weaving). De twee worden uit het rijdende Londen gegooid en moeten het alleen zien te rooien in een verwoeste wereld. En verder heeft Eline het ook over vrolijkere zaken: de nieuwe ‘Asterix & Obelix’-film.

NEW
07:51
Geselecteerd Speelt nu af

Will Tura zingt het lievelingsnummer van Gert Verhulst

Op de jaarlijkse Story Showbizz Awards mocht Gert Verhulst afgelopen weekend de carrièreprijs ontvangen. Hij kreeg naast een beeldje ook een verrassing van de Story-redactie: niemand minder dan Will Tura kwam hoogstpersoonlijk het lievelingsnummer van Gert - ’Als De Muren Konden Praten - voor hem zingen.

NEW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Zangjongeren intimideren, maar brengen een boodschap over

Deze zangjongeren brengen naar goeie gewoonte een boodschap over in 'hoe zal ik het zeggen'.

NEW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren de Story Showbizz Awards 2018!

Gisteren werden in de Antwerpse Lotto Arena de Story Showbizz Awards 2018 uitgereikt. Een recordaantal van zo’n 50.000 mensen stemde vooraf op hun favorieten van 2018, en die werden vanavond in de bloemetjes gezet. Nathalie Meskens en James Cooke mogen zich met elk twee awards de grote winnaars van de negende Story Showbizz Awards noemen.

NEW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Tesoro wint Story Showbizz Award voor beste zangeres

Naar goeie gewoonte deelt het magazine Story ook dit jaar weer awards uit. De eerste is voor Laura Tesoro... of niet?

#Nieuwsfeed

NEW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Transmigranten verscholen in Nissans op autotruck op E40

Een Nederlandse trucker heeft hallucinante beelden gemaakt op de E40-snelweg tussen Veurne en Jabbeke. Ter hoogte van de snelwegparking in Westkerke passeerde Ingo Van Leeuwen uit Puiflijk plots een autotruck die volgeladen was met splinternieuwe Nissans. Tot zijn stomme verbazing gingen de portieren van verschillende auto’s plots open en dicht.

NEW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Busreizigers staren dood in de ogen tijdens aardverschuiving

In het Filipijnse Buguias filmt buspassagier Kersee Masillem hoe bomen en rotsen van een berghelling op de weg donderen. De situatie wordt steeds erger, en de bus kan niet achteruit omdat een ander voertuig de straat blokkeert. Op de beelden is te horen hoe passagiers schreeuwen terwijl rotsen op de bus vallen.

NEW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Paraglider maakt onthutsende luchtbeelden na aardbeving

Drie dagen na de zware aardbeving van 30 november in Alaska vliegt Chris Reynolds uit Big Lake met zijn paraglider over een getroffen weg, die gewoon uit elkaar werd gereten. De aardbeving had dan ook een kracht van 7 op de schaal van Richter.

NEW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Bush naar laatste rustplaats met begrafenistrein

Overleden president George H.W. Bush is met een speciale begrafenistrein naar zijn laatste rustplaats gebracht in Texas. Langs het traject van zo'n 115 kilometer stonden duizenden mensen om hun laatste groet te brengen aan de overleden president. Bush was een echte treinfanaat vandaar dat hij graag zo'n begrafenistrein wou.

NEW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Bewoners Paradise keren terug naar hun huizen na bosbranden

Het stadje Paradise in de Amerikaanse staat Californië werd zo goed al volledig verwoest door hevige bosbranden vorige maand. Het waren de dodelijkste bosbranden ooit in Californië. Bewoners keren voor het eerst terug naar de plek waar hun huis stond maar daar staat niet veel meer overeind...

NEW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Mysterieuze 4.000 jaar oude termietenheuvels ontdekt

Er zijn meer dan 200 miljoen mysterieuze hopen in de Caatinga, een ecoregio in Brazilië, ontdekt. Men wist niet goed waar ze vandaan kwamen, tot bleek dat het termietenheuvels zijn.

Bereid je voor op Kerst

Wonen & Interieur

NEW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

WOONVIDEO. Alles kwam van pas voor renovatie met 50.000 euro

Zelfs een kasteeltrap en lampen uit een kerk!

NEW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Deze spectaculaire loft heeft een schitterend uitzicht

Wat een uitzicht! En dan heb je het interieur van deze spectaculaire loft nog niet gezien

NEW
01:28
Geselecteerd Speelt nu af

Dit kleurrijk huis is gewapend tegen de grijze winter

Zonder vrolijke tinten kan dit gezin maar moeilijk. De inrichting gebeurde bijna volledig met vondsten van rommelmarkten, kringwinkels en tweedehandssites.

NEW
01:28
Geselecteerd Speelt nu af

50 tinten grijs, maar helemaal niet grauw

Een paar jaar geleden gaven Peter en Lucrèce hun pastorievilla een make-over. Sindsdien zet grijs er de toon. Maar al dat grijs is allerminst grauw. Vooral met dank aan de verschillende kalktechnieken op de muren.

NEW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Celien & Frederic graven een put om een woonkamer te creëren

Celien en Frederic hebben een put van 70 cm gegraven om een woonkamer te creëren

NEW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Dit koppel bouwt een moderne bungalow die baadt in het licht

Marc en Karin hadden al jaren het plan om na hun pensioen hun eigen woondroom te realiseren. Vandaag is het koppel nog altijd aan het werk, maar ze zijn wel al verhuisd naar hun nieuwbouw.

Qmusic

NEW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean drumt erop los met 'Happy Now'!

Misschien wist je het nog niet, maar Sean is niet alleen een goede zanger, hij heeft ook behoorlijk wat drumtalent! Vorige week deed Sean het Sportpaleis helemaal daveren vanachter zijn drumstel met 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer. En damn! Wat waren we onder de indruk! Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe drumcover van hem verwachten! De eerste is een bangelijke versie van 'Happy Now' van Zedd & Elley Duhé.

NEW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Tourist LeMC met 'Spiegel'

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand! Tourist LeMC dropt zijn nieuwe single voor het ganse land!

NEW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Jan Thans op bezoek in het zotste kersthuis

Onlangs stond het nog in de kranten: mensen halen steeds vroeger hun kerstversiering boven. Het is nog maar half november en in sommige winkels waan je je al helemaal in de kerstsfeer. Of je dat nu te vroeg vindt of niet, sommige mensen gaan nog een heel stapje verder... Zo brengt Jan Thans een bezoekje aan Jurgen Bollen, wellicht de allergrootste fan van Kerstmis ooit. Zijn huis is al van boven tot onder versierd, inclusief waterval! Ho Ho Holy sh*t!

NEW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Dorothee bezoekt haar metekindje Ella

Maarten is voor een tweede keer papa geworden. Maar hij is niet de enige die een dikke proficiat verdiend... Dorothee kreeg de eer om meter te worden van de prachtige Ella. Proficiat Dorothee! 🥂 Een dagje na de geboorte stond ze al klaar aan het ziekenhuis om haar metekindje te ontmoeten! Schattig!

NEW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

Nielson met 'Ijskoud'

Om kippenvel van te krijgen! Nielson brengt zijn nieuwe single "Ijskoud", live in de Q lounge!

NEW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Dorothee bezorgt Maarten kraamkost

Maarten is voor de tweede keer papa geworden, dus alle hens aan dek ten huize Vancoillie. Dorothee springt graag bij en zorgt voor lekker eten.

Bake My Day

NEW
05:22
Geselecteerd Speelt nu af

Bake My Day - tulbandcake

Als je fan bent van pindanoten, caramel en chocolade, dan is het vandaag je dag. Maak dan zeker deze tulbandcake. Het broertje van de snickerstaart.

NEW
03:48
Geselecteerd Speelt nu af

Gers Pardoel en zijn tulbandcake

Voor een voorlopig laatste keer mag Sofie Dumont een lekkere taart overhandigen aan iemand die het verdient. Deze keer mag Gers Pardoel smullen.

NEW
05:51
Geselecteerd Speelt nu af

Bake My Day - Donuttaart

Elke week bakt Sofie Dumont een heerlijke taart met Bake My Day. Deze week maakt ze een donuttaart. Je wordt er instant gelukkig van. Krijg je na het zien van de video zin om de taart zelf te maken? Check dan zeker het recept!

NEW
03:27
Geselecteerd Speelt nu af

Een donuttaart voor Sieg en de finalisten van de Voice Kids

De finalsten van The Voice Kids en Sieg kregen een bezoekje van Sofie Dumont. Naar goeie gewoonte brengt ze iets lekkers mee en deze keer werd het een donuttaart.

NEW
04:57
Geselecteerd Speelt nu af

Bake My Day - Zwarte woud taart

Elke week bakt Sofie Dumont een heerlijke taart met Bake My Day. Deze week maakt ze een prachtige zwartewoudtaart of de Forêt-noire.

NEW
03:23
Geselecteerd Speelt nu af

Sofie Dumont bakt een taart voor Martine Jonckheere

Sofie Dumont bakt een taart voor Martine Jonckheere want zij is sinds deze week terug in 'Familie' te zien. Dat verdient uiteraard een lekkere taart.

Fashion & Beauty

NEW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

DIY - maak zelf je hydraterend gezichtsmasker

Maak zelf je hydraterend masker, met avocado

NEW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

DIY - maak je eigen gezichtsscrub

Maak zelf je eigen scrub

NEW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

DIY - maak zelf je detox gezichtsmasker

Maak zelf je detox masker, met kurkuma

NEW
04:32
Geselecteerd Speelt nu af

Laat je inspireren door Laurentine, icoon zonder diploma

Laurentine (26) verkocht ‘Clouds of Fashion’ aan ZEB. In 2015 gaf het mode-icoon dit inspirerende interview over haar carrière.

NEW
05:21
Geselecteerd Speelt nu af

Ontdek de eclectische stijl van Contour abonnee Jet

Ontdek de eclectische stijl van onze abonnee Jet.

NEW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

10 items met dierenprints die je gewoon moet hebben

Dierenprints, je ziet ze overal opduiken. Deze spullen moet je dan ook in huis hebben.

Technologie & Gaming

Sport

NEW
40:29
Geselecteerd Speelt nu af

VISTA! met Dimitri de Condé en het knappe parcours van Genk

De zeventiende speeldag in de reguliere competitie behoort alweer tot het verleden, tijd dus om terug te blikken in VISTA!

NEW
48:08
Geselecteerd Speelt nu af

Casper De Norre, smaakmaker bij STVV, in VISTA!

Vandaag waren we alweer toe aan de zestiende aflevering van VISTA! Centrale gast was Casper De Norre, één van de smaakmakers bij seizoensrevelatie Sint-Truiden. Er werd teruggeblikt op de knappe remonte van de Kanaries tegen Anderlecht van gisteravond (4-2), één van de vele hoogtepunten al voor STVV dit seizoen.

NEW
40:31
Geselecteerd Speelt nu af

De Camargo over KV Mechelen: “Ze horen niet thuis in 1B”

De centrale gast deze week is Igor De Camargo. De 35-jarige spits, ex-Rode Duivel, verschafte vorige vrijdag met KV Mechelen zekerheid over de eersteperiodetitel in 1B.

NEW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge-coach heeft het helemaal gehad met zijn doelman

Club Brugge-doelman Karlo Letica maakte alweer geen al te beste beurt vanavond. In de uitwedstrijd op STVV ging de Kroatische keeper opzichtig in de fout. Trainer Ivan Leko lijkt het een beetje gehad te hebben met zijn sluitstuk. "Hij moet punten pakken en ik zie dat te weinig."

NEW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Ondanks laatste plaats: Anderlecht gelooft in kwalificatie

Hein Vanhaezebrouck gelooft er nog in. Ondanks de magere 1 op 9 na het gelijkspel tegen Fenerbahce denkt de coach van Anderlecht dat een kwalificatie voor de zestiende finales van de Europa League er nog in zit. "We moeten nu gaan winnen in Istanbul", was zijn boodschap. Anderlecht staat met nog drie matchen te spelen op de laatste plaats in zijn poule.

NEW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Thierry Henry verliefd op Vanaken? "Hij laat de bal leven"

Als er één Bruggeling vanavond goede punten scoorde aan de overkant, dan was het wel Hans Vanaken. De metronoom op het Brugse middenveld kende een begenadigd dagje tegen het AS Monaco van Thierry Henry, die bijzonder onder de indruk bleek. "Hij was héél moeilijk af te stoppen voor ons."

Toerisme

Trending & Viral Videos

NEW
00:20
Geselecteerd Speelt nu af

Je haar wassen? Dat kan ook met regen

De regen viel met bakken uit de lucht vandaag in Shangai. Een Chinese man wou van het moment gebruik maken om zijn haar te spoelen. Bizar!

NEW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Time-lapse: onheilspellende wolk slokt strand Benidorm op

Dit zijn bizarre beelden uit Benidorm, waar op 4 december een wel érg lage wolk opdoemde. In deze versnelde video die je hoe de wolk vanuit de zee over het strand Poniente drijft en de zichtbaarheid herleidt tot nul. Het fenomeen heet inversie, een situatie waarbij een warme luchtlaag als een deken over een koude luchtlaag ligt die niet de kans krijgt om op te warmen.

NEW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Slimmerik staat oplegger vol hooi te lassen in TANKSTATION

In Camdenton (Missouri) staat een man een oplegger te lassen die geladen is met hooibalen. De vonken vliegen in het rond, vlak bij het ontvlambare hooi. Alsof dat nog niet gevaarlijk genoeg is, staat de vrachtwagen geparkeerd naast een benzinepomp. De beelden werden gefilmd in november.

NEW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Busreizigers staren dood in de ogen tijdens aardverschuiving

In het Filipijnse Buguias filmt buspassagier Kersee Masillem hoe bomen en rotsen van een berghelling op de weg donderen. De situatie wordt steeds erger, en de bus kan niet achteruit omdat een ander voertuig de straat blokkeert. Op de beelden is te horen hoe passagiers schreeuwen terwijl rotsen op de bus vallen.

NEW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Paraglider maakt onthutsende luchtbeelden na aardbeving

Drie dagen na de zware aardbeving van 30 november in Alaska vliegt Chris Reynolds uit Big Lake met zijn paraglider over een getroffen weg, die gewoon uit elkaar werd gereten. De aardbeving had dan ook een kracht van 7 op de schaal van Richter.

NEW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Toeristen aaien 'ongevaarlijke haaien'. Dan loopt het mis

Een droomvakantie op de Bahama's werd even een nachtmerrie voor een gezin uit Utah. Toen Jeremy Jones met zijn achtjarige zoon Asher in zwom met 'ongevaarlijke' verpleegsterhaaien, zette een van de dieren zijn tanden in Ashers rug.

Populaire shows