NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Kanye West noemt zichzelf "beste artiest ooit"

West nam het woord op een bijeenkomst van de Lakewood Church in Houston. Hij vertelde over zijn switch naar een meer religieuze ideologie, zijn optredens bij de Sunday Service en z'n nieuwe album 'Jesus Is King'. Maar Kanye zou Kanye niet zijn zonder straffe uitspraak. Volgens hem is er een verschuiving die aan slechts een iemand te danken is. En die iemand is Kanye zelf. "De grootste artiest die God ooit heeft geschapen".

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

"Tina Turner geeft alleen maar om zichzelf”

Onlangs vierde Tina Turner nog haar 80ste verjaardag. Nu klinken er minder lovende geluiden. Er gaan geruchten rond dat Tina haar kinderen zou hebben verwaarloosd. Zo heeft ze geen contact meer met haar jongste zoon Ronnie. "Hij kreeg totaal geen liefde van Tina. ’t Enige wat haar interesseerde, was haar nieuwe leven."

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Al miljoenen mensen bekeken dit nieuwe kunstwerk van Banksy

De populaire graffitikunstenaar Banksy heeft in Birmingham een nieuwe muurschildering aangebracht. Het kunstwerk baadt in de kerstsfeer met twee rendieren die ten hemel opstijgen. Maar ze lijken tegelijkertijd een echte, niet geschilderde bank voort te trekken, waarop een dakloze man ligt.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe liefde van Angèle is een vrouw

Een Frans blad publiceerde foto’s van Angèle (24) die passioneel kust met een andere vrouw. De pers in Frankrijk is er zeker van: de Belgische zangeres is samen met een meisje dat Marie heet en uit Parijs komt. Volgens de tabloids volgt ze een trend, maar seksuologe Kaat Bollen springt in TV Familie in de bres voor de Brusselse artieste. “Niemand is 100% hetero.”

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Geena Lisa heeft een nieuwe vriend

Romantische vakantiefoto’s van in Spanje verraden het: Geena Lisa (47) heeft een nieuw lief. Pieter heet hij, maar Geena noemt hem gewoon ‘mi amor’. ‘Wij zijn inderdaad samen’, bevestigt zij. ‘Het gaat heel goed tussen ons.’

NIEUW
02:03
Geselecteerd Speelt nu af

Johny Voners "alive and kicking" op première 'Viva Boma'

'Viva Boma' ging als vierde film van FC De Kampioenen in première. Marijn De Valck was aanwezig, al had hij deze keer minder werk. Zijn personage wordt ten grave gedragen in de nieuwe film. Maar het was vooral uitkijken naar Johny Voners. Voners vocht maandenlang tegen kanker. Door de chemotherapie moest hij even noodgedwongen op de rem staan en dat kwam hard aan bij zijn collega's die van niets wisten. De vierde Kampioenenfilm komt volgende week in de zalen.

Dé video's van 2019

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

De Wever noemt Van Grieken "paljas" in voorzittersdebat

Nadat Bart De Wever deze week in een reportage van Paul Jambers Groen nog een “prulpartij” noemde, zegt hij vandaag in De Tijd dat Vlaams Belang “een partij is als iemand die elke dag een drol in een krant rolt, ze voor uw deur in brand steekt en dan wegloopt”. Die uitspraak kreeg vanavond een vervolg in het laatste voorzittersdebat bij VTM Nieuws. Toen VB-voorzitter Tom Van Grieken daar nogal heftig op reageerde, riep De Wever hem “paljas” toe.

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Fietser wijkt niet voor tientonner op landbouwweggetje

Een fietser uit Rijkevorsel weigert op Berkelaar in Merksplas opzij te gaan voor een vrachtwagen van vijftien ton.

NIEUW
02:18
Geselecteerd Speelt nu af

De brand van de Parijse Notre-Dame van uur tot uur

Ondertussen is de brand onder controle maar de schade is enorm. Rond iets voor 19 uur begon de brand op de zolder van de kathedraal. Bijna 500 brandweermannen probeerden de brand te blussen.

NIEUW
02:31
Geselecteerd Speelt nu af

Stewardess Nidhi herkent man die haar hielp na aanslag 22/3

Stewardess Nidhi herkent man die haar hielp na aanslag 22/3

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Fail: 'gewapend glas' van nieuwe Tesla aan diggelen

Tesla's nieuwe 'cybertruck' werd vannacht voorgesteld in Los Angeles. De auto ziet eruit als een futuristisch gepantserd voertuig. De ramen zouden bestaan uit gewapend glas. Helaas blijken ze niet zo sterk als Musk hoopte.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Haar in de boter tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs?

Kat Kerkhofs (30) reageert op Instagram laconiek op een filmpje dat de afgelopen dagen als een lopend vuurtje de ronde gaat. Op de beelden is te zien hoe zij en Dries Mertens ruzie lijken te maken op het strand. “Wanneer je kwaad bent van de honger, maar hij het strand niet wil verlaten”, grapt Kat bij het fragment. Maar volgens ooggetuigen was er wel degelijk meer aan de hand.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Belgische staat moet 10 IS-kinderen terughalen

De Belgische staat moet tien kinderen consulaire bijstand en reisdocumenten bezorgen zodat ze op een veilige manier naar België kunnen terugkeren. De Brusselse kortgedingrechter geeft België zes weken de tijd om dit in orde te brengen. Om dit af te dwingen werd een dwangsom van 5000 euro per dag vertraging en per kind opgelegd.

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Timelapse: zo gevaarlijk is verkeer op plaats van ongeval

De plaats waar in Aalst een jongen werd doodgereden, is heel gevaarlijk. Dat blijkt uit deze beelden van de situatie na het ongeval.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Maakte Fourniret nog meer slachtoffers?

Michel Fourniret, die 13 jaar geleden levenslang kreeg voor verkrachting en moord op 7 jonge meisjes, heeft wellicht nog slachtoffers gemaakt. Nieuwe bekentenissen van zijn ex-vrouw Monique Olivier ondergraven het alibi van Fourniret voor de moord op Estelle Mouzin, een meisje van 9 dat verdween in 2003. En ze heeft het ook over een onbekend meisje dat hij in 97 zou hebben vermoord.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Naaktportret zet Mexicaans museum op stelten

In Mexico zijn in het Paleis voor Schone Kunsten rellen ontstaan. De revolutionaire held Zapata wordt er naakt en 'verwijft' afgebeeld. Aanhangers zijn hier niet over te spreken en gaan op de vuist met LGBT-activisten. Zij verdedigen op hun beurt seksuele diversiteit.

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Vader doodgereden jongen vraagt aanpak verkeerssituatie

In Aalst werd Celio Ebe Matumbu (11) doodgereden door een vrachtwagen. Zijn vader Pitshou Ebe Matumbu (31) vraagt maatregelen voor de gevaarlijke verkeerssituatie.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Zwaarbewapend motorteam versterkt Antwerpse politie

De Antwerpse politie stelt een nieuw zwaarbewapend team voor. Het heet 'emergency response team' of ERT-M en bestaat uit vier motorfietsen met telkens twee agenten op.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Doelman U19 kopt Club Brugge naar volgende ronde

Een vreugde-uitbarsting die ze in de Versluys Arena al lang niet meer gezien hebben. De U19 van Club Brugge, die zijn thuismatchen afwerkt in het stadion van KV Oostende, speelde in extremis 2-2 gelijk tegen Real Madrid in de Youth League. Blauw-zwart leek af te stevenen op een nederlaag, maar in de slotseconden kopte doelman Senne Lammens uit Erpe-Mere de gelijkmaker als een volleerde spits tegen de netten. Knappe goal. Het andere Brugse doelpunt viel in de eerste helft en kwam op naam van Mathias De Wolf. Dankzij dit gelijkspel stoot Club Brugge voor het eerst door naar de volgende ronde in de Youth League. Als nummer twee, na Real Madrid, moet Club nu play-offs spelen tegen de winnaars van het kampioenenspoor voor een plaats bij de laatste zestien.

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

Haalt Club Brugge de Europa League?

Club gaat tegen Real Madrid op zoek naar een plaats in de Europa League. Het wordt nog een spannende strijd met Galatasaray dat tegen PSG speelt. Real doet het vanavond onder meer zonder Courtois, Ramos, Hazard, Kroos en Marcelo. Een B-elftal als het ware, maar daar wil Clement niet van weten. Bij Club keert aanvoerder Ruud Vormer terug uit schorsing, maar ze moeten het zonder Mata en Diatta doen. Bij de Koninklijke zijn ze op hun hoede na de heenwedstrijd in Bernabéu. Komt daar nog eens bij dat PSG misschien niet voluit zal gaan tegen Galatasaray.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Jongste doelman blundert tijdens debuut

Maarten Vandevoordt zal zich z’n Europees debuut nog lang heugen. De 17-jarige doelman van Racing Genk ging tegen Napoli pijnlijk in de fout in de openingsminuten en dat is ook de buitenlands pers niet ontgaan.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Ex-ploegmaat pakt Romelu Lukaku terug: “Welkom terug”

Poets wederom poets: Luke Shaw pakte ex-ploegmaat Romelu Lukaku terug voor een frats deze zomer. Hij spot met de uitschakeling in de Champions League. “Welkom terug” zette hij boven een oude tweet van Lukaku. Oftewel welkom terug in de Europa League.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Genkse fans aangevallen met bijlen en hamers in Napoli

Sportief was het al geen hoogtepunt, maar de wedstrijd in Napels krijgt voor heel wat van de 1.200 Genkse fans een extra zure nasmaak. Er waren veel te weinig bussen, waardoor heel wat supporters niet tijdig in het stadion raakten. Anderen werden dan weer geprovoceerd met hamers en bijlen. “We werden maandagavond bij de terugkeer naar het hotel meermaals achtervolgd door scooters. Eén keer stapten ze zelfs met vier personen af en dreigden ze ermee te gooien met hun helmen en met glazen flessen”, getuigt Jordi Lenaers.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

RC Genk verlaat Europees toneel met nieuwe pandoering

Neen, ook in Napels pakte Genk geen eerste zege ooit in de Champions League. Een nieuwe blamage zelfs, met een spijtige hoofdrol voor Vandevoordt (17). De doelman verslikte zich in zijn dribbel na drie minuten. Symptomatisch voor de pijnlijke Europese campagne: 1 op 18, 20 tegengoals. De slechtste genodigde dit jaar op het kampioenenbal.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt dit een "Mission Impossible" voor Olga Leyers?

Wordt dit een "Mission Impossible" voor Olga Leyers?

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Andy Peelman raakt in paniek in riolen van Barcelona!

Andy Peelman raakt in paniek in riolen van Barcelona!

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Hooligans verrassen Nathalie met een mooie boodschap

Hooligans verrassen Nathalie met een mooie boodschap

NIEUW
12:45
Geselecteerd Speelt nu af

Ben Segers niet naar de gevangenis dankzij Axel Daeseleire

Ben Segers niet naar de gevangenis dankzij Axel Daeseleire

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

Belgium's got Talent: Steven brengt Niels helemaal van slag

Minstens dertien keer riep Niels 'allez jong' tijdens deze act. Steven Delaere verbaasde de jury zo hard met zijn magie dat ze hem een ticket naar de finale gunden.

NIEUW
02:32
Geselecteerd Speelt nu af

Belgium's got Talent: de kijker kiest voor Camille

Camille Beniest heeft met haar operastem niet alleen het hart van Jens en Niels gestolen, ook de kijker stemde haar door naar de finale.

NIEUW
00:17
Geselecteerd Speelt nu af

Video Rode Neuzen Dag nabeschouwing

Kindsheid Jesu in Hasselt - Rode Neuzen Reporter Lander Bikkembergd maakt nabeschouwing

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Technigo aalst rode neuzen dag slotfeest

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Technigo aalst rode neuzen dag

video rode neuzen reporter

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

Koen, Jonas, Nathalie en Niels brengen 'Heel mijn hart'

De vierde editie van Rode Neuzen Dag zal 423.335 jongeren 'sterker' kunnen maken. Er werd in totaal meer dan 4.315.197 euro opgehaald. Vrijdag werd Rode Neuzen Dag afgesloten met een concert in het Sportpaleis. Eén van de hoogtepunten was het optreden van Koen Wauters, Jonas Van Geel, Nathalie Meskens en Niels Destadsbader. Zij zongen 'Heel mijn hart' van Clouseau, dat speciaal voor Rode Neuzen Dag in een nieuw jasje was gestoken.

NIEUW
04:13
Geselecteerd Speelt nu af

Transjongen (18) zingt duet met zijn oude meisjesstem

Tijdens de slotshow van Rode Neuzen Dag zong Lou Voet (18) een bijzonder lied. Als student aan de kunsthumaniora nam hij samen met zijn zangleerkracht Emelien het lied op. Voor zijn transitie zong hij het lied met zijn meisjesstem, een paar maanden later zong hij het lied opnieuw. Beide versies werden samengebracht tot een prachtig duet. Lou bracht het lied live tijdens de show.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Nathalie Meskens onthult het geslacht van haar kindje

Nathalie Meskens (37) heeft het geslacht van haar baby bekendgemaakt tijdens Rode Neuzen Dag XL. Ze deed dat voor een bomvol Sportpaleis. De actrice wordt binnenkort mama van een dochtertje. “Ik krijg van iedereen de vraag wat het nu wordt, dus ik zal het verklappen. We krijgen een meisje.”

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
02:19
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle geeft er een zwoele lap op met 'Señorita'

Elke woensdag komt Davina Michelle langs bij Sam, Inge & Wim om een actueel nummer te coveren. 'Señorita​' van Shawn Mendes & Camila Cabello is deze week aan de beurt! Lekker zwoel wakkerworden! 🥰

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Kamal geeft een weekupdate voor de Sint!

.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten steekt 39 letterkoekjes in zijn mond!

Maarten heeft niet alleen figuurlijk een grote mond maar ook letterlijk! 🤣 Doe jij nóg beter? #SintChallenge

NIEUW
05:22
Geselecteerd Speelt nu af

Pretty Shining People: Lotte verrast mama in het Sportpaleis

Wat als je voor één dag al je zorgen kan vergeten? Lotte bezorgt haar mama Anja - die vecht tegen borstkanker -de dag van haar leven. Dit is #PrettyShiningPeople! ❤️

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Dorothee Vegas & Like Maarten - Atje Voor De Sfeer (remix)

Woopwoop! Op 7 en 8 februari 2020 wordt het Sportpaleis in Antwerpen weer gevuld met halve liters, lederhosen en de beste Après-skimuziek! 🍻 Moose Bar XXL gaat dan weer door! En niet minder dan de wereldberoemde Dorothee Vegas & Like Maarten zullen weer van de partij zijn! Speciaal om al in de sfeer te komen, maakten ze een toepasselijke remix van 'Atje Voor De Sfeer' van René Karst .

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

SinterDwaas en zijn Zwarte Kwieten gaan op pad!

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is krijgt bezoek van SinterDwaas en zijn Zwarte Kwieten... 🤣🤷‍♂️

NIEUW
05:03
Geselecteerd Speelt nu af

Soulsister - The Way To Your Heart (Joe Christmas House)

Soulsister bracht 'The Way To Your Heart' live op de Grote Markt van Antwerpen op de eerste avond van het Joe Christmas House.

NIEUW
05:01
Geselecteerd Speelt nu af

Soulsister met Ain't That Simple aan het Joe Christmas House

Soulsister bracht 'Ain't That Simple' live op de Grote Markt van Antwerpen op de eerste avond van het Joe Christmas House.

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet het Joe Christmas House 2019 eruit!

Het Joe Christmas House heeft er dit jaar een nieuwigheid bij: een groot balkon voor live-optredens. Daar zullen de komende weken verschillende artiesten komen optreden zoals Axelle Red, Scala en Clouseau.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Daarom zat ik een familiefeest lang in een pot Isobetadine"

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

"Mijn handen mogen elkaar niet raken onder water"

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

"Mijn droom is om een programma te maken met Dieter"

Uploaded by MyChannels

Gaming

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Drie Assassin's Creed-games beschikbaar als bundel op Switch

'Assassin’s Creed The Rebel Collection' bundelt 'Assassin’s Creed IV: Black Flag', de DLC 'Assassin's Creed Freedom Cry' en 'Assassin’s Creed Rogue'.

NIEUW
01:22
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe professionele shootergamers anders kijken dan amateurs

Waarom zijn sommige gamers beter in shooters dan anderen? Een van de redenen is de manier waarop ze kijken, zo blijkt uit dit experiment van de Japanse site Nikkei. Die volgde de oogbewegingen van twee gamers met een speciale bril.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Topgame Civilization VI nu ook beschikbaar op consoles

De strategiegame verscheen eerder al voor pc en Nintendo Switch.

NIEUW
02:01
Geselecteerd Speelt nu af

Hele seizoen Life is Strange 2 beschikbaar: bekijk trailer

De filmachtige game Life is Strange 2, dat verschijnt in verschillende afleveringen, is nu volledig beschikbaar. Het verhaal draait rond twee broers, de 16-jarige Sean en 9-jarige Daniel Diaz, die hun thuis moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis. Ze krijgen bovendien te maken met een sterke telekinetische kracht.

NIEUW
02:53
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet VR-shooter Arizona Sunshine eruit op Oculus Quest

Het Nederlandse Vertigo Games en Jaywalkers Interactive geven een gameplayvideo vrij van zombiegame Arizona Sunshine op VR-bril Oculus Quest.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Gametrailer Garfield Kart Furious Racing

Lasagne in een raceauto, iemand?

Club Brugge

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Club klaar voor komst Real

Club klaar voor komst Real

NIEUW
00:15
Geselecteerd Speelt nu af

Club-keeper stunt in Youth League

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:49
Geselecteerd Speelt nu af

Club-spelers naar Slimste Mens-studio

Club-spelers naar Slimste Mens-studio

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge kleedkamer Istanbul

Club Brugge kleedkamer Istanbul

NIEUW
00:19
Geselecteerd Speelt nu af

Brugse euforie in Istanbul

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Club in catacomben Parc des Princes

Club in catacomben Parc des Princes

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Tienduizenden spreeuwen voeren adembenemend luchtballet op

Elk najaar komen massaal veel spreeuwen naar België om hier te overwinteren. 's Nachts slapen ze in grote groepen, dat geeft hen een veilig gevoel. Hun magische dans voor het slapengaan levert een indrukwekkend spektakel op. Deze beelden zijn gefilmd in Tailles en de Blankaart.

NIEUW
00:07
Geselecteerd Speelt nu af

Black Friday parkieten in Brussel

Als jij en je vriendinnen duidelijk in dezelfde winkel geshopt hebben op #BlackFriday.

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Dit jaar hingen de bladeren weer veel langer aan de bomen

Omdat we dit jaar nog geen stevige vorstnacht en herfststormen hebben gehad, hangen de blaadjes nog aan de bomen. Dit gebeurt de laatste jaren wel vaker.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Ken jij dit miljoenen jaar oude natuurmonument?

Insijpelend regenwater heeft de kalkhoudende bodem geërodeerd en deze kloof gevormd. Het heeft de elementen miljoenen jaren gekost om dit prachtige beeldhouwwerk te vormen.

NIEUW
05:10
Geselecteerd Speelt nu af

Steeds meer zuiderse soorten in de Noordzee

Onze Natuur ging met de opleiding mariene biologie van de Vrije Universiteit Brussel mee de Noordzee op om onderzoek te doen naar de soorten die er leven. En de resultaten waren best verrassend!

NIEUW
03:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vier zeehonden losgelaten op het strand van Blankenberge

Vier geredde zeehonden werden vandaag door SEA LIFE Blankenberge vrijgelaten in de Noordzee. Ze werden enkele maanden in het centrum verzorgd om weer aan te sterken, nadat ze in nood aangespoeld waren.

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

In deze harde omstandigheden moeten ijsberen overleven

Het grootste zeezoogdier ter wereld rust op zeeijs, en reserveert haar energie voordat ze op zeehonden jaagt. De toename in het smelten van zee-ijs betekent dat het gemakkelijker is voor zeehonden om snel weg te komen en moeilijker voor de ijsberen om voedsel te vinden.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

56 jaar geleden werd president Kennedy doodgeschoten

Wist je dat Lee Harvey Oswald toen hij gearresteerd werd voor de moord op President John F Kennedy, rustig een film aan het kijken was terwijl hij een pistool in zijn hand had?

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuren in Scheveningen: van begin tot escalatie

Werp een unieke blik op de nieuwjaarsvuren van Scheveningen en Duindorp: van begin tot escalatie.

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe beschermden de kruisvaarders hun gouden munten?

Krijg een zeldzame inkijk in de kluis met 's werelds grootste gouden muntenverzameling. Het goud werd in de 13e eeuw begraven onder de muren van een kruisvaarderskasteel terwijl het werd aangevallen. In een poging hun fortuinen te smokkelen, namen sommige mensen extremere maatregelen en betaalden een vreselijke prijs.

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Deze honden blinken uit in extreme sporten

Mensen zijn zo gehecht aan hun hond dat ze die overal mee naartoe nemen. Zelfs wanneer ze bijvoorbeeld gaan skydiven.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Deze sint-bernard doet zelfs Dr. Pol smelten

Wanneer de dierenbescherming deze verwaarloosde sint-bernardshond binnenbrengt, zwicht Dr. Pol meteen. Betekent dit een nieuwe hond in de familie?