WOON.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Luxevilla kopen? Dit krijg je voor 106 miljoen euro in LA

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een nieuwbouw in Los Angeles.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Zo circuleert lucht in je huis

Wetenschappers tonen hoe lucht zich een weg baant door een woning. In de drie opstellingen komt de lucht komt via het raam links binnen, wat je duidelijk ziet door de rook en de lasers. Rechts vliegt de lucht weer naar buiten. De onderzoekers zijn verbonden aan de TU Eindhoven, KU Leuven en het Niigata Institute of Technology.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Waanzinnige woning bovenop rots

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa in Mexico.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Huis van bamboe is net grote tent met tal van genietplekjes

Bamboe is overvloedig aanwezig op Bali en daarom bouwden de architecten van Studio WNA een huis waarin zowel de muren als de vloeren, het dak en zelfs de meeste meubels zijn gemaakt van het ijzersterke natuurmateriaal.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

WOONVIDEO. Scandinavisch interieur in huisje met vijver

Het huisje is omringd door groenblijvende bomen en ligt vlak naast een grote vijver.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

WOONVIDEO. Modern huis geïnspireerd op hoeve

Oude boerderijen vormen nog altijd een inspiratiebron voor nieuwbouwhuizen. Doorgaans in landelijke stijl, maar ook moderne architectuur is er soms op gebaseerd. Zoals de strakke woning van de familie Lagrange, met traditionele hellende daken en dakkapellen.