WOON.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Deze gevel sluit Jonathan en Lies af van de drukke straat

In de jaren zestig was een huis naast een steenweg een soort van statussymbool. Vandaag keren veel mensen zich er van af door de toegenomen verkeersdrukte. Lies en Jonathan lieten zich daar niet door afschrikken en counterden dat minpunt met een nieuwbouw die een knipoog is naar het modernisme uit de sixties.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Luxevilla kopen? Dit krijg je voor 106 miljoen euro in LA

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een nieuwbouw in Los Angeles.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Zo circuleert lucht in je huis

Wetenschappers tonen hoe lucht zich een weg baant door een woning. In de drie opstellingen komt de lucht komt via het raam links binnen, wat je duidelijk ziet door de rook en de lasers. Rechts vliegt de lucht weer naar buiten. De onderzoekers zijn verbonden aan de TU Eindhoven, KU Leuven en het Niigata Institute of Technology.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Waanzinnige woning bovenop rots

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa in Mexico.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Huis van bamboe is net grote tent met tal van genietplekjes

Bamboe is overvloedig aanwezig op Bali en daarom bouwden de architecten van Studio WNA een huis waarin zowel de muren als de vloeren, het dak en zelfs de meeste meubels zijn gemaakt van het ijzersterke natuurmateriaal.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

WOONVIDEO. Scandinavisch interieur in huisje met vijver

Het huisje is omringd door groenblijvende bomen en ligt vlak naast een grote vijver.