Lady Truckers

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Flirten in de truck: "Je maakt me zot"

Lady Trucker Naomi legt een deel van de terugrit af samen met twee andere collega's. Met één van die collega's klikt het duidelijk heel goed. 'Lady Truckers', dinsdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Lady Trucker Griet emotioneel na gevaarlijk incident met bus

Lady Trucker Griet staat positief in het leven. De slogan op haar truck luidt dan ook: don't hurry, be happy. Maar wanneer het even spannend wordt door een manoeuvre van een buschauffeur, wordt het haar allemaal even te veel. 'Lady Truckers', elke dinsdag om 21.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Lady Trucker Shanah had illegalen aan boord naar Engeland

"Ik heb zelf 7 of 9 illegalen aan boord gehad en ze er pas in Engeland uit gehaald." Aan het woord is Lady Trucker Shanah. Voor haar weegt door Calais rijden niet meer op tegen het plezier van ritjes naar Engeland. 'Lady Truckers', elke dinsdag om 20.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Trucker Edith laat zich niet doen door mannelijke collega's

Lady Trucker Edith moet in Italië haar lading lossen. Om niet nog meer tijd te verspelen, moet ze op haar strepen staan en neemt ze het op tegen de mannelijke truckers die ook zo snel mogelijk willen lossen. Herbekijk de volledige aflevering op VTM GO.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Millimeterwerk voor Lady Trucker Evelyn

Evelyn haalt afval op. Daardoor komt ze met haar vrachtwagen op veel plaatsen die niet altijd even toegankelijk zijn. Een perfecte oefening voor haar manoevres dus. Respect! 'Lady Truckers', elke dinsdag om 21.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Lady Trucker Karolien kolft haar moedermelk al rijdend af

Lady Trucker Karolien is net mama geworden. Nu ze haar dochtertje af en toe een paar dagen moet achterlaten, is ze aangewezen op moedermelk afkolven. Maar dat is voor deze mama geen probleem, on the road! 'Lady Truckers', elke dinsdag om 21.40 bij VTM 2 en op VTM GO.

Vanity Plates

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Alleen maar lekkere nummerplaten bij deze bakkerij!

PATEEKE, ECLAIRKE en SANDWICH. Bij deze bakkerij rijden alle chauffeurs rond met een lekkere nummerplaat. Herbekijk de volledige aflevering van 'Vanity Plates' op VTM GO.

NIEUW
02:19
Geselecteerd Speelt nu af

Sofie laat laatste wensen uitkomen met wensambulance

Sofie rijdt misschien wel met de allermooiste "vanity plate" rond. Ze rijdt namelijk rond met WENS-1. Dat doet ze als vrijwilliger met de wensambulance. Deze vrijwilligers laten laatste wensen van mensen over heel het land uitkomen. 'Vanity Plates', donderdag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
02:03
Geselecteerd Speelt nu af

Justyna: "Nummerplaat Qmusic levert voordelen op"

Justyna is dol op auto's én op radiozender Qmusic. Justyna noemde haar auto én boot er dan maar naar. En rondrijden met deze nummerplaat levert blijkbaar wel wat voordelen op in het verkeer. 'Vanity Plates', donderdag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

De Romeo's en hun nummerplaten lokken heel wat reactie uit

Gunther Levi, Davy Gilles en Chris Van Tongelen (oftewel: De Romeo's) rijden alle drie met een gepersonaliseerde nummerplaat rond. En dat lokt soms minder veilige reacties uit bij andere bestuurders. 'Vanity Plates', donderdag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

De vervelende gewoontes van Gunther Levi in de auto

In 'Vanity Plates' vertellen De Romeo's over hun gepersonaliseerde nummerplaat. Ze carpoolen ook vaak en Davy vertelt over de vervelende gewoonte van collega Gunther. 'Vanity Plates', elke donderdag bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

Het verhaal achter de nummerplaat van Willy Sommers

Willy Sommers rijdt sinds kort ook rond met een gepersonaliseerde nummerplaat. En daar heeft hij een goede reden voor. 'Vanity Plates', donderdag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

Jonge Wolven

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Jeroen ondersteunt het COVID-19-testdorp op Brussels Airport

2.000 testen per dag, dat is de voorlopige capaciteit op Brussels Airport. Met Deltaworx biedt Jeroen tientallen studenten aan, waardoor de capaciteit kan worden verhoogd. Jonge Wolven, maandag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Bordoni verkoopt aan miljonair Greg Secker

Tommaso rijdt tot in Leatherhead (Verenigd Konkrijk) om hoogstpersoonlijk het kostuum van miljonair Greg Secker af te leveren. “Het is altijd heel spannend om te zien of het kostuum past." Jonge Wolven, maandag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
02:15
Geselecteerd Speelt nu af

Stefano is het uithangbord van België als eDevil

De eDevils zijn onze nationale gamingploeg. Stefano is een kersverse eDevil en heeft vandaag een fotoshoot. “Ik had nooit gedacht om ooit voor België te mogen uitkomen.” Jonge Wolven, maandag om 20.45 bij VTM 2 en op VTM GO.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Gunther verhuist naar Londen

Binnen enkele weken start Gunther Get Driven UK op. Hij gaat op zoek naar een nieuwe, hippe kantoor. “Ik ga op zoek naar de hotspots.”

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

Stefano verdient geld door FIFA te spelen.

Stefano Pinna zit in de grote FIFA-finale. Hoe moet twee wedstrijden spelen. Eentje top de Playstation en eentje op de Xbox. “Zo’n finale brengt heel veel druk met zich mee.”

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

E-Sporter Stefano woont bij hotel mama

Stefano is 22 en beroemd ver buiten onze landsgrenzen. In België woont hij nog bij hotel mama. "Stefano, jij weet niet wat een leven je hebt."