Setbezoek: eerste Vlaamse duikbootfilm ‘Torpedo’

8 augustus 2018

Koen De Bouw, Sven De Ridder, Ella-June Henrard, Gilles De Schrijver vertelen over 'Torpedo', de allereerste film Vlaamse duikbootfilm.

Alle afleveringen

02:28

De coaches delen hun eerste podiumervaringen

Ontdek hier welk nummer de coaches zongen toen ze voor het eerst optraden
02:28

The Making-of: trailer De Slimste Mens Ter Wereld

Erik Van Looy blijft verrassen met zijn promostunts voor ‘De slimste mens ter wereld’. Om het nieuwe seizoen aan te kondigen - dat midden oktober van start gaat - wurmde hij zich samen met zijn vaste juryleden in buitenaardse outfits, geïnspireerd op ‘Star Trek’. “We hebben ontzettend veel zin in onze dolle vlucht door het heelal.”
01:29

Dit zijn de grootste kanshebbers voor de Emmy’s

TV Vannacht vinden de Emmy Awards - de belangrijkste Amerikaanse tv-prijzen - voor de 70ste keer plaats in Los Angeles. Wie met de beeldjes naar huis zal gaan, weten we dus pas morgenochtend, maar wij hebben alvast de grootste kanshebbers op een rij gezet.
01:17

Welke boer liet een tattoo zetten?

Deze dingen wist je nog niet over de boeren
02:03

Achter de schermen bij 'Beste Kijkers'

Zit er na vijf seizoenen sleet op de VTM-show ‘Beste kijkers’? Wel integendeel, zo bleek toen we tijdens de opnames van de tweede aflevering mee achter de schermen doken. Een vrolijke bende, met Nathalie Meskens op kop. “Dit voelt helemaal niet als werken. Moppen tappen, iets drinken: net alsof je met vrienden thuis in de living zit.”
02:18

Kennen deze bv's de 10 geboden?

Vandaag, 10 september, start '13 Geboden', de Vlaamse misdaadreeks met Marie Vinck en Dirk Van Dijck in de hoofdrollen. Wij hebben even gecheckt of de bv's de 10 geboden wel nog kennen.
01:05

We schotelen de boeren enkele dating-dilemma's voor

Wil jij de boeren alvast beter leren kennen? Ontdek hier wat ze antwoorden op onze dilemma's.
02:09

Hierop knappen de boeren af

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond: de boeren vertellen over hun openingszinnen, afknappers en date-blunders.
00:29

Compact Disk Dummies worden huisband DIW

Vanaf 4 september flankeren de jongens van Compact Disk Dummies kersvers presentator Jan-Jaap Van Der Wal bij het Canvasprogramma ‘De Ideale Wereld’. Lennert en Janus vormen zo de vaste huisband voor het nieuwe seizoen.

Vergelijkbare shows