Avengers : Infinity Wars

5 februari 2018

Vier jaar na de gebeurtenissen uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' slaan Peter Quill en consorten de handen in elkaar om samen met de Avengers een nieuw gevaar tegen te gaan. Een gevaar in de gedaante van de gestoorde titaan Thanos die alle zes Infinity Stones, artefacten met onvoorstelbare krachten, wil verzamelen voor een gauntlet. Deze zullen hem toestaan overal zijn wil op te leggen. Het lot van de aarde en van het bestaan zelf is nog nooit zo onzeker geweest.

Alle afleveringen

01:59
Speelt nu af
Geselecteerd

De eerste beelden van ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’

Vanaf 24 oktober kan je in de bioscoop gaan kijken naar ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’, waarin Jan Decleir nog eens in de huid van zijn meest beroemde rol kruipt (voor kinderen dan toch). Hij moet samen met zijn trouwe Piet zijn onschuld bewijzen wanneer de hele stad denkt dat hij verantwoordelijk is voor nachtlawaai. De regie van de film is in handen van Stijn Coninx en Hugo Matthysen schreef het scenario, en hier bij ons kan je alvast exclusief de eerste trailer bekijken.

De eerste beelden van ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’

02:21
Speelt nu af
Geselecteerd

Trailer: City of Lies

Meer dan 20 jaar na de feiten is nog altijd niets geweten over de moorden op Biggie Smalls en Tupac, twee concurrerende rappers. Global Road Entertainment heeft zopas de eerste trailer vrijgegeven van ′City of Lies’, een verfilming van het boek ‘Labyrinth’ van auteur Randall Sullivan. De prent vertelt het verhaal van rechercheur Russell Poole, gespeeld door Johnny Depp, die de zaak probeerden op te lossen. De trailer verscheen op de dag dat Biggie Smalls 46 jaar zou zijn geworden.

Trailer: City of Lies

02:22
Speelt nu af
Geselecteerd

Trailer: Mowgli

De eerste trailer van de film 'Mowgli' is uit.

Trailer: Mowgli

02:25
Speelt nu af
Geselecteerd

Trailer: 'The Happytime Murders'

De officiële trailer van ‘The Happytime Murders’, de nieuwe film van Brian Henson, is onlangs uitgekomen.

Trailer: 'The Happytime Murders'

02:28
Speelt nu af
Geselecteerd

The Meg

Een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld, om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.

The Meg

03:38
Speelt nu af
Geselecteerd

The Avengers verdedigen de wereld en meer...

In deze nieuwe trailers nemen The Avengers het op tegen Thanos, strijdt Benicio del Toro, steelt Melissa McCarthy brieven en speelt Jeremy Renner tikkertje.

The Avengers verdedigen de wereld en meer...

01:12
Speelt nu af
Geselecteerd

Christopher Robin

Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin met zijn vrouw Evelyn richt. Doorheen de jaren is hij echter zijn verbeelding kwijtgeraakt waardoor hij wordt opgezocht door zijn oude vriend Winnie de Poeh. Deze wil hem weer in contact brengen met de kinderjaren en de warm gekoesterde herinneringen van de man. Samen keren ze terug naar het Honderd Bunderbos om de verloren vrienden van Poeh-beer terug te vinden en het jongetje dat nog steeds ergens in Christopher Robin schuilt.

Christopher Robin

02:26
Speelt nu af
Geselecteerd

I, Tonya

'I, Tonya' vertelt het waargebeurde verhaal van Olympisch schaatsster Tonya Harding. Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen in 1994 weet Tonya zich op te werken tot een van de favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een ingehuurde crimineel, is haar toekomst in de sport niet meer zeker.

I, Tonya

01:27
Speelt nu af
Geselecteerd

Gringo

Harold Soyinka is een zachtaardige Amerikaanse zakenman die een belang heeft in een farmaceutisch bedrijf. Hij staat op het punt dit publiek te maken als zijn leven op zijn kop komt te staan door een incident in Mexico. Harold raakt verstrikt in een web van dubieuze zakenpartners, Mexicaanse drugsbaronnen, internationale huursoldaten en de narcoticabrigade. Terwijl hij probeert te overleven op een van de gevaarlijkste plekken op aarde, blijft de vraag: zit hij tot zijn nek toe in de problemen of is hij iedereen twee stappen voor?

Gringo

Vergelijkbare shows