Qmusic - Sam, Heidi & Wim

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Destadsbader over onenightstand: “Ik heb half uur gehuild”

Het liefdesleven van Niels Destadsbader (31) gaat niet altijd over rozen. In de podcast ‘De Meeloper’ van Qmusic-dj Sam De Bruyn vertelde hij een opvallende anekdote. De populaire zanger dacht dat hij een leuk meisje ontmoet had, maar kwam bedrogen uit toen bleek dat het voor haar enkel om zijn bekendheid draaide. “Ik heb toen een half uur gehuild”, geeft hij toe.

NIEUW
07:17
Geselecteerd Speelt nu af

Zo voelt het om een marathon te lopen

Sam De Bruyn heeft zondag de allermooiste én grootste loopwedstrijd ter wereld uitgelopen: de marathon van New York! Hij kwam samen met zijn Q-collega en beste vriend Thomas na 5u5min33sec over de finish gevlogen!

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi neemt afscheid van Qmusic

We kunnen het bijna niet geloven. Vandaag presenteert Heidi Van Tielen voor de laatste keer de Ochtendshow bij Q. In het filmpje hierboven kan je enkele hoogtepunten herbeleven, maar er zijn zoveel speciale momenten geweest de afgelopen jaren! Bekijk hier enkele van de mooiste, emotioneelste, leukste... momenten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi heeft nog een belangrijke vraag voor zus Erika

De laatste Sam, Heidi en Wim zit al boordevol emoties, maar dan is er nog iets dat Heidi wilt vragen aan haar zus Erika die aan de lijn hangt. Met "Wil jij meter worden?" is het meteen naar de tissues grijpen. Wat denk je dat Erika's antwoord is? 😉

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Dansles met Sam De Bruyn

Sam De Bruyn leert je servet-zwaaien als geen ander!

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Een verrassing voor Q-luisteraar Eva

Het noodweer van gisteren zorgde voor een grote ravage bij luisteraar Eva, een alleenstaande moeder van drie uit Nazareth. Dat vertelde ze bij Sam, Heidi en Wim. Alle elektriciteit, inclusief elektrische apparaten, moest eraan geloven. Dat laten onze Ochtend-DJ's niet zomaar aan zich voorbijgaan. Ze vragen daarom aan collega Jolien om haar als verrassing een bezoek te brengen. Niet met lege handen natuurlijk! Om het leed een klein beetje te verzachten krijgt Eva van ons - en van Vanden Borre - een nieuw televisietoestel en een cheque van 1500 euro om nieuwe apparatuur te kopen. Bekijk hier hoe dat verrassingsbezoek in z'n werk ging.

Qmusic - Maarten & Dorothee

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee zetten lachend kakske terug

We hebben het lachend kakske terug gezet in Oostende. En blijf er nu allemaal met jullie fikken af!

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Dochtertje van Maarten ft. Taylor Swift & Katy Perry

De dochter van Maarten, Ella, begint te praten en daar heeft Maarten onlangs enkele beelden van gemaakt. Ideaal materiaal dus om muziekmontages mee te maken! Dames en heren, wij presenteren - met enige trots - Ella ft. Taylor Swift, Whitney Houston & Katy Perry!

NIEUW
70:10
Geselecteerd Speelt nu af

De 10 meest gegoogelde vragen over De Romeo's

De Romeo's hebben samen met Dorothee Vegas & Like Maarten een remix gemaakt van 'Viva De Romeo's'. Meteen een goeie gelegenheid om ze uit te nodigen in deze podcast. Met vijf in één studio, dat zorgt voor een geanimeerd gesprek. De Romeo's leven graag en zijn gelukkig. Hun enthousiasme is besmettelijk. 't Is trouwens meteen ook de laatste aflevering van dit seizoen.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Wim maakt reclame voor Frisco Friday op Qmusic

Vrijdag is het Frisco Friday. Dat betekent: een hele dag vol ijskoud lekkers, geserveerd door Sam, Heidi en Wim en weerman Frank Duboccage die voor de gelegenheid als Frisco Frank op stap gaat. Maarten & Dorothee bellen daarom met Wim, die welgeteld 30 seconden lang reclame mag maken voor de actie in hun programma. En die heeft hij benut... Op zijn geheel eigen manier.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

videoclip Dorothee Vegas & Like Maarten - Viva De Romeo's

De langverwachte videoclip van Dorothee Vegas & Like Maarten - Viva De Romeo's (Remix) is klaar!

NIEUW
51:48
Geselecteerd Speelt nu af

De 10 meest gegoogelde vragen over... Roberto Martinez

Maarten & Dorothee stellen de 10 meest gegoogelde vragen over een Bekende Vlaming... aan die Bekende Vlaming zelf! De antwoorden op die vragen en de daaropvolgende (h)eerlijke en vaak hilarische babbels gieten ze in een nieuwe podcast. Deze week is de hoofdrol in de podcast voor... Roberto Martínez! Roberto Martínez is onze bondscoach. Maar hoe lang nog? Net op de dag dat we hem te gast hadden waren er geruchten dat hij naar Barcelona zou gaan. Daar mochten we het absoluut niet over hebben. Over alle andere dingen hebben we het wel gehad. Wat zijn z'n hobby's? Kijkt hij nog graag voetbal als ontspanning? Welke boeken leest hij? Wie is zijn favoriete Rode Duivel? Het werd een aangenaam gesprek.

Qmusic - Live optredens

NIEUW
03:12
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt brengt waanzinnige cover van 'Arcade'

Als iedereen in het Q-Beach House zit, zet Sean Dhondt de studio in Vilvoorde op stelten en doet hij gewoon zijn eigen goesting! Wat een waanzinnige cover van 'Arcade'!

NIEUW
02:20
Geselecteerd Speelt nu af

Aanzoek bij Q-Beach House

Aanzoek

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Schattig: Qmusic verfrist hondjes op de zeedijk

Ook de hondjes op de dijk hebben nood aan verfrissing. Maureen to the rescue!

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Gers Pardoel brengt 'Zomer' op Q Beach House

Gers Pardoel brengt 'Zomer' op Q Beach House

NIEUW
03:57
Geselecteerd Speelt nu af

meduza ft. good boys - piece of me

Momenteel op nummer 21 in de Favoriete 40: Meduza ft. Goodboys met 'Piece Of Your Heart'. Ze brengen hun hit helemaal live bij ons. Ideaal voor tijdens het zomerweer!

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

Liefde voor foute muziek met De Romeo's!

Het is weer tijd voor De Foute 528 bij Q. De Romeo's bezingen hun liefde voor foute muziek.

Qmusic - Sean's drumcover

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt en Shawn Mendes = 💥

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Deze week neemt Sean 'In My Blood' van - bijna - naamgenoot Shawn Mendes onder handen. Een iets rustiger nummer dan de vorige, maar ook dit keer drumt Sean de ziel uit zijn lijf! Oppepper op donderdag? Check! ✔️

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean knalt 3 versnellingen hoger met Netsky!

Sean schakelt deze week drie versnellingen hoger en knalt 'Téquila Limonada' van Netsky aan flarden!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Sean neemt 'Youngblood' onder handen

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Sean gaf al een 'klein' voorproefje in het Sportpaleis van zijn drumtalent en wij wilden méér zien! Deze week herneemt hij 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer en hij drumt alsof zijn leven ervan afhangt! Amen!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean drumt erop los met 'Happy Now'!

Misschien wist je het nog niet, maar Sean is niet alleen een goede zanger, hij heeft ook behoorlijk wat drumtalent! Vorige week deed Sean het Sportpaleis helemaal daveren vanachter zijn drumstel met 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer. En damn! Wat waren we onder de indruk! Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe drumcover van hem verwachten! De eerste is een bangelijke versie van 'Happy Now' van Zedd & Elley Duhé.

Q-extra

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

#stuckinthemiddlewithyou

DPG Media, VRT en Mediahuis vieren de kracht van radio met een gezamenlijke campagne onder de noemer #stuckinthemiddlewithyou.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Lady Gaga openhartig over mentale gezondheid

Lady Gaga getuigt openlijk bij Oprah Winfrey over de mentale moeilijkheden waar ze in het verleden mee te maken kreeg.

NIEUW
02:20
Geselecteerd Speelt nu af

Qmusic-luisteraar wordt verrast met huwelijksaanzoek

Meer dan 8000 mensen hebben gisterenavond, dinsdag 30 juli, aan het Q-Beach House van Qmusic in Oostende kunnen genieten van het Sunset Concert met Laura Tesoro. Voor Qmusic-luisteraar Samantha Schoonjans (21) uit Grimbergen werd het een heel speciale avond: zij werd door Laura Tesoro op het podium gevraagd tijdens het concert met een heel speciale reden: haar vriend Nick Doms (24) heeft haar ten huwelijk gevraagd. "Ik haal nu Nick op het podium en zijn vriendin denkt dat ze iets gewonnen heeft via Qmusic. Maar Samantha, ik denk dat je nog iets veel beter hebt gewonnen", onderbrak Laura haar concert. Waarna Nick op zijn knie ging en Samantha ja zei. Nick kreeg voor zijn huwelijksaanzoek de hulp van Qmusic-dj Vincent Fierens, die deze zomer in de online reeks 'Put A Ring On It' luisteraars helpt om een maf huwelijksaanzoek te doen op het Q-Beach House. Samantha is grote fan van Laura Tesoro, dus Vincent zorgde ervoor dat Laura mee in het complot zat. "Een betere plek voor een aanzoek dat haar zal bijblijven kon ik niet verzinnen", zei Vincent.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

"Vinnie Vincenzo" zingt lofzang voor Laura Tesoro

Wie zingt beter - Vincent, of toch maar Laura?

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Over Naar Jan in Hollywood

Harry Potter en Pokémon Go-fans opgelet! Zeer binnenkort komt Wizards Unite uit voor iOS en Android. In het spel ben je zelf een tovenaar en ga je onder andere op zoek naar fabeldieren, verzamel je magische objecten en kan je duelleren met Dooddoeners. Onze Jan Thans ging helemaal naar Hollywood om daar als een van de eersten ooit het spel te testen!

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Over naar Jan naar aanleiding van Wereld Bloeddonordag

Kijk eens goed naar luisteraar Evelien. Zonder bloeddonoren zou zij vandaag niet meer leven. Jan Thans ging naar haar maffe verhaal luisteren, een harde wake-up call voor iedereen die geen bloed gaat geven. Misschien is deze Wereld Bloeddonordag de ideale dag om er mee te beginnen?