Ook al zo'n nipte landing meegemaakt?

13 april 2018

Net terug van een vliegvakantie? Wel hopelijk verliep de landing toch een pak rustiger dan bij deze pechvogels!

Alle afleveringen

00:56

Man duwt voorbijganger op straat, taxi kan maar nipt mijden

De Londense politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij een man in het centrum van de stand plots door iemand van het voetpad wordt geduwd. De man kwam daarbij op straat terecht, net op het moment dat een taxi kwam aangereden. De auto kon maar net op tijd stoppen.
02:14

Explainer: Het conflict in Jemen uitgelegd

Dagelijks zijn er nieuwe berichten over de oorlog in Jemen, maar wat is dat conflict precies, en hoe onstond het? We leggen het kort voor je uit in deze video.
01:19

In dit kamp leren Oekraïense tieners hoe ze moeten doden

In dit zomerkamp leren Oekraïense kinderen hoe ze Russen moeten doden
00:53

Huis van acteur Gerard Butler volledig verwoest

Heel wat Hollywoodsterren worden getroffen door de zware bosbranden in Malibu. Ook acteur Gerard Butler zijn huis is volledig verwoest.
01:05

Zijn taco's het geheim voor een lang leven?

Een vrouw uit Phoenix in de staat Arizona vierde zondag haar 106e verjaardag door te dineren bij haar favoriete restaurant: Taco Bell. De werknemers versierden zelfs het restaurant ter ere van haar bezoek.
01:00

Vliegende auto voorgesteld in China

Op een internationale importbeurs in Shangai heeft het Slowaakse bedrijf Aeromobil hun vliegende auto voorgesteld. De auto zou tegen 2020 verkocht worden.
01:08

Families slachtoffers neergestort vliegtuig naar crashsite

Emotioneel moment: familieleden slachtoffers neergestort Lion Air-toestel naar crashsite gebracht
01:33

De Amerikaanse 'midterms': 3 vragen beantwoord

Vandaag is een belangrijke dag in de Verenigde Staten. De Amerikanen trekken naar de stembus voor de ‘midterms’. Maar wat is dat nu precies? Wie wordt er verkozen, en wat wordt er verwacht? Wij beantwoorden deze drie vragen voor jou.
00:39

Man beklimt op eigen houtje kerk in centrum Eindhoven

Een avonturier heeft zondag in de vroege ochtend nogal wat heisa veroorzaakt door op eigen houtje de volledige toren van de Augustijnenkerk in Eindhoven te beklimmen. Om wat voor redenen de man dat deed, is nog niet duidelijk. Vermoedelijk was hij onder invloed.

Vergelijkbare shows