Metershoge stoomwolk na explosie in New York

20 juli 2018

Bijna dertig gebouwen in Manhattan zijn geëvacueerd nadat een oude, ondergrondse waterleiding ontplofte.

Alle afleveringen

00:38

Cockpitraam barst: vliegtuig duikt 3,5 km in 180 seconden

Een Boeing 757-200 van Icelandair maakte een noodlanding op weg van Orlando naar Reykjavik. Toen een cockpitraam barstte, daalde de piloot zo'n acht kilometer in amper tien minuten.
00:54

Gratis eten als je veel Instagramvolgers hebt

Dit restaurant in Milaan heeft een heel bijzondere betaalmethode. De prijs voor wat je eet wordt bepaald door je volgers op sociale media.
00:52

Langste zeebrug ter wereld gaat volgende week open

De langste zeebrug ter wereld gaat volgende week officieel open. Het 55 kilometer lange meesterwerk verbindt Hong Kong met Macau, een andere grote Chinese stad.
00:51

250 slangen, alligators en stinkdieren gevonden in een huis

Meer dan 250 dieren zijn gered uit een huis in Palm in de staat Pennsylvania.Het gaat onder andere over slangen, alligators, schildpadden en stinkdieren.
00:54

Stier probeert zich hulpeloos voort te slepen

Een Spaanse organisatie die opkomt voor dierenwelzijn heeft beelden verspreid van een stier die zich hulpeloos op straat probeert voort te slepen. De kolos zou deelnemen aan een stierenloop. Helaas voor het dier, maakten de organisatoren een inschattingsfout.
01:05

Taxichauffeurs protesteren in Seoul

Tienduizenden taxichauffeurs protesteren in Seoul tegen een nieuwe taxi dienst waarbij de chauffeurs met personenauto's rijden, zoals bij Uber.
00:50

Kanye West geeft ook weeskinderen in Oeganda sneakers

Gisteren zagen we ook al hoe rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian de president van Oeganda sneakers overhandigde. Vandaag deelde hij ook witte sneakers uit aan weeskinderen.
01:56

Wat gebeurde er met Jamal Khashoggi?

Op 2 oktober ging de journalist naar het Saoedische consulaat in Istanboel om de nodige administratieve stappen te zetten voor zijn huwelijk. Sindsdien is hij verdwenen.
01:16

Vliegtuigje stort neer in zee: geen gewonden

Een klein vliegtuig is gisteren voor de kust van Florida neergestort in de zee. Wat is precies is misgelopen, wordt nog onderzocht. De klap was hevig, want een van de vleugels is afgebroken. De twee inzittenden zijn zonder verwondingen uit het wrak gehaald.

Vergelijkbare shows