Nick (27) werkte vier maanden aan dit ongelooflijke orkpak

29 september 2018

Wie dit weekend naar de FACTS-beurs in Gent gaat, kan niet naast Nick Bisback kijken. De 27-jarige uit Haaltert gaat verkleed als ork uit de game World of Warcraft.

Alle afleveringen

01:46

Wagen rijdt 35km/u op E19 en maakt gevaarlijke manoeuvres

Een vrachtwagenchauffeur kon via zijn dashcam deze beelden vanop de E19 vastleggen. De video toont duidelijk hoe een wagen veel te traag over de autosnelweg gaat en een heleboel gevaarlijke manoeuvres maakt.
01:06

BV's racen voor Rode Neuzen Dag

Verschillende BV's hebben zich dit weekend op het Kart circuit in Herselt gewaagd ten voordele van Rode Neuzen Dag.
01:30

Drie tips om het afschakelplan te overleven

De kans ìs er, dat we straks met een stroomtekort kampen. En wat als binnenkort het afschakelplan echt in werking treedt? Enkele werknemers van Eneco ondervinden het deze week aan den lijve. Ze doen de test en geven ons alvast drie belangrijke tips.
01:14

Nonkel Jef reist Vlaanderen rond om dvd’s te slijten

Nonkel Jef reist Vlaanderen rond om dvd’s te slijten: thuis staat de garage vol en al zijn spaargeld zit erin
01:23

Ian (5) laat speelgoedjes achter op kindergraven

Een mysterie op het kerkhof van Hasselt: een onbekende liet op tientallen kindergraven teddyberen, speelgoedautootjes en poppetjes achter. De gulle gever blijkt een jongetje van 5.
02:20

Zo maak je een goed cv

In deze video geeft arbeidsmarktexpert Katrin Van de Water (zaakvoerster Passion for Work) de meest essentiële tips bij het opmaken van een cv. Meer info op vacature.com
01:00

Delphine Boël vs. Koning Albert II: drie vragen beantwoord

Vandaag raakte bekend dat Koning Albert dan toch een DNA-test moet laten doen in de zaak rond het vaderschap van Delphine Boël. Waarom en is het voormalig staatshoofd verplicht niet test te doen? Drie vragen én antwoorden die duidelijkheid moeten bieden.
01:52

Alles wat je moet weten over winter/zomeruur

België, Nederland en Luxemburg willen samen hun inwoners raadplegen over de switch tussen winter- of zomertijd en samen in dezelfde tijdzone blijven. De omschakeling naar het zomeruur blijft dus hoog op de Europese agenda staan.
01:09

Een 35 ton zware vinvis verwerken doe je zo

Een 35 ton zware vinvis ruim je niet zomaar op. 'Antonius' werd eerst in stukken gesneden op het strand van De Haan, maar in het vilbeluik werd ook nog een berg werk verzet.

Vergelijkbare shows