10 dingen die je niet wist over: Vladimir Poetin

19 maart 2018

Vladimir Poetin is dit weekend opnieuw verkozen als president van Rusland. Wij zetten 10 weetjes op een rij die je nog niet wist over de president.

Alle afleveringen

03:13

10 dingen die je niet wist over Eden Hazard

Het is eindelijk zover de eerste wedstrijd van de Rode Duivels op het WK in Rusland. Alle ogen zijn gericht op kapitein Eden Hazard die in topvorm zou zijn.
03:32

10 dingen die je niet wist over Angela Merkel

Ze stond centraal op wat nu al hét nieuwsbeeld van het jaar genoemd wordt. Ze speelt een belangrijke rol binnen Europa en we kennen ze allemaal. Maar wist je deze 10 dingen al over de Duitse bondskanselier Angela Merkel?
03:04

10 dingen die je niet wist over Roberto Martínez

Hij heeft vandaag de definitieve selectie voor het WK bekend gemaakt. Maar wie is de man die onze Rode Duivels wereldkampioen moet maken?
02:46

10 dingen die je nog niet wist over onweer

De afgelopen dagen heeft het onweer op verschillende plaatsen al heel wat schade aangericht. En ook de komende week is er heel wat onweer op komst. Daarom zetten wij 10 dingen die je nog niet wist over onweer op een rij.
03:20

10 dingen die je nog niet wist over Club Brugge

Het is officieel: Club Brugge is landskampioen. De beker mochten ze gisteren al in ontvangst nemen en vandaag volgen nog heel wat festiviteiten. Deze 10 dingen wist je nog niet over kampioen Club Brugge
03:29

10 dingen die je nog niet wist over Prins Harry

Zaterdag stapt hij in het huwelijksbootje met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Prins Harry blijkt een echte romanticus te zijn en zet zich heel veel in voor het goede doel: 10 dingen die je nog niet wist over Prins Harry.
03:28

10 dingen die je nog wist over Meghan Markle

Zaterdag stapt de Amerikaanse actrice in het huwelijksbootje en wordt ze de vrouw van de Britse prins Harry. Toch is Meghan niet de echte naam van de prinses in spe en is dit niet haar eerste huwelijk: 10 dingen die je nog niet wist over Meghan Markle.
03:07

10 dingen die je nog niet wist over Sennek

Morgen is het zover! Sennek vertegenwoordigt dan ons land in de eerste halve finale van het Eurovisie songfestival. Deze 10 dingen wist je vast nog niet over de zangeres.
03:47

10 dingen die je nog niet wist over Céline Dion

Het was gisteren exact 30 jaar geleden dat Céline Dion het Eurovisiesongfestival won. Maar dat ze haar eerste platencontract tekende op haar twaalfde en dat ze een echte talenknobbel is: wist je deze 10 dingen ook al over de zangeres?

Vergelijkbare shows